Master in International Tourism Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

MSc International Tourism Management streeft ernaar afgestudeerden uit te rusten met de academische kennis en industriële toepassingen die vereist zijn om op hoog niveau te werken in deze groeiende wereldwijde sector.

Het programma biedt de mogelijkheid om de analytische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om trends in de branche, marktvraag en gerelateerd reisgedrag te evalueren. Belangrijke thema's zoals ondernemerschap, duurzaamheid en globalisme zijn een integraal onderdeel van het programma. Verwacht wordt dat studenten geïnformeerd, interpretatief, analytisch en kritisch worden en zich bewust zijn van de waarde van het verwerven en aantonen van overdraagbare persoonlijke vaardigheden.

Medewerkers hebben professionele ervaring in internationaal toerisme en gastvrijheid, inclusief het plannen, organiseren en coördineren van evenementen voor zakelijke klanten.

Hoe je bestudeert

Het aangeleerde element van het programma bestaat uit acht kernmodules en een reeks optionele modules.

De kern-onderwezen modules zijn:

 • Geavanceerde onderzoeksmethoden voor toerisme en evenementen
 • Hedendaagse kwesties in het toerisme
 • Klantenservice management
 • Bestemmingsbeheer: beleid, planning en ontwikkeling
 • Destination Marketing en branding
 • Veldcursusmodule
 • Beheer van de toeristische onderneming
 • Persoonlijke professionele ontwikkeling


Het volgende is een illustratieve lijst met opties. Optionele modules zullen lopen tot minstens 10 studenten ze selecteren. Tijdschema's kunnen de beschikbaarheid van modules voor sommige studenten beperken. Aangezien de opties de onderzoeksinteresses van het personeel weerspiegelen, kunnen deze in de loop van de tijd veranderen vanwege de beschikbaarheid van het personeel.

 • Digitale marketing
 • Rampenbeheer
 • Ontwerp en implementatie van evenementen
 • Internationaal ondernemen
 • De bezoekerservaring bij culturele en erfgoedattracties

Studenten gaan vervolgens verder met het voltooien van het verplichte deel van het eindwerkproject. Het afstudeerproject biedt studenten met een scala aan ervaringen en interesses de gelegenheid hun bestaande vaardigheden en kennis toe te passen en te ontwikkelen.

Hoe je wordt beoordeeld

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

De levering en beoordeling zijn gebaseerd op praktijkgevallen uit de praktijk, met als doel de studenten voor te bereiden op het veranderende zakelijke landschap. De cursus is bedoeld om studenten uit te rusten met de praktische en professionele vaardigheden die nodig zijn in de industrie.

Mentorschap en coaching worden door de hele opleiding aangeboden door ervaren academici en praktijkmensen in hun vakgebied.

Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een excursie in het kader van het programma om toerisme-gerelateerde kwesties te onderzoeken door hands-on ervaring.

De cursus wordt ondersteund door het team van Universitaire carrières en inzetbaarheid dat evenementen, workshops en seminars organiseert over verschillende onderwerpen op het gebied van carrière en inzetbaarheid.

Lincoln International Business School heeft een ervaren team van medewerkers, dat bestaat uit academisch en professioneel gekwalificeerde docenten met relevante industriële ervaring en financiële experts met brede onderzoeksinteresses.

De Business School organiseert elk jaar een reeks gastsprekers. Als onderdeel van de school krijgen studenten de kans om te leren van experts uit de sector. Eerdere sprekers waren vertegenwoordigers van organisaties zoals Deloitte, Santander, HSBC, Innocent, The Institute of Internal Auditors en Sir David Tweedie (oud-voorzitter van de IASB).

Studenten krijgen ook de kans om hun vaardigheden en kennis verder op te bouwen met extra-curriculaire activiteiten, zoals lid worden van een vereniging, vrijwilligerswerk of een studentenambassadeur worden.

Toelatingseisen

Honours diploma of gelijkwaardig.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder