Master in International Human Resources Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom een ​​master in International Human Resources Management?

Geïnformeerd door huidig ​​onderzoek, geavanceerde beurzen en professionele praktijken biedt het programma een mogelijkheid om vaardigheden, kennis en kritische vaardigheden uit te breiden en te ontwikkelen op Masters-niveau op het gebied van Internationaal Human Resource Management.

Via de programma-cursussen kunnen studenten hun persoonlijke vaardigheden op het gebied van communicatie, presentatie, onderzoek, kritische analyse en probleemoplossing verbreden en uitbreiden.

Dankzij de samenwerking met de University of Greenwich (Londen - VK), een van de meest representatieve academische instellingen in het VK, zullen alle trainingsactiviteiten (lezingen, onderzoeken, opdrachten, projectwerken, enz.) In het Engels worden gehouden door de faculteit Leden, gastprofessoren en gastsprekers uit de Engelse en internationale zakelijke context.

Om studenten in staat te stellen zich goed voor te bereiden op de internationale ervaring, heeft GEMA Business School een "startpad" ontworpen als een eerste fase van het Masterprogramma dat in Rome zal worden gehouden en gericht is op de volgende gebieden: Human Resources Fundamenteel , Teambuilding en persoonlijke vaardigheden.

ontvangers

Aanvragers moeten niet ouder zijn dan 30 jaar en een relevante eerste graad hebben van een erkende universiteit of een ander gelijkwaardig instituut voor hoger onderwijs. Bovendien moeten kandidaten een B2-niveau (QCER) van Engelstalige kennis of hoger demonstreren, minimale standaard gevraagd door de University of Greenwich om de lessen bij te wonen.

Van elke kandidaat wordt verwacht dat hij een interview heeft met schoolbezoekers om de motivatie, attitudes, startniveau van competenties en verwachtingen te beoordelen.

Leerdoelen en methoden

International Human Resources Management Master Program voldoen aan de volgende doelstellingen:

  • Een systematisch begrip van kennis en een kritisch bewustzijn van actuele problemen en inzichten op het gebied van internationaal HR-management tot stand brengen, geïnformeerd door en vooraan in zowel de academische discipline als de professionele praktijk;
  • De individuele student de mogelijkheid bieden om een ​​scala aan zakelijke vaardigheden te verwerven in het kader van zijn toepassing op het beheer van internationaal human resource management;
  • Persoonlijke vaardigheden in zelfbewustzijn, reflectie, communicatie, presentatie, onderzoek, analyse en probleemoplossing uitbreiden en uitbreiden.

Belangrijkste voordelen

Verwerving van Human Resources-competenties samen met een definitieve verbetering van de Engelse taalvaardigheid;

Levens- en studieervaring in twee verschillende landen (Italië en VK);

Bewezen praktische en ervaringsgerichte leermethoden en -hulpmiddelen;

Gelegenheid om stage te lopen aan het einde van het programma;

Partnerschap tussen twee prestigieuze onderwijsinstellingen ( GEMA Business School en University of Greenwich).

Programmafasen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For more than 35 years, GEMA Business School has developed high-level management training courses for people and organizations national and internatioal level. With its wide array of postgraduate Mast ... Lees meer

For more than 35 years, GEMA Business School has developed high-level management training courses for people and organizations national and internatioal level. With its wide array of postgraduate Master’s degrees, Executive programmes for entrepreneursand managers, Corporate programmes for public and private enterprises, and international certification courses in human resources, marketing, and project management, also held. Lees Minder