Master in International Hospitality and Service Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Deze cursus bereidt je voor op een belangrijke managementpositie in een spannende en complexe sector. Met een verwachte toename van 30% van de banen in 2022, is het een van de snelstgroeiende industrieën ter wereld. Daarom is er veel behoefte aan strategisch management professionals.

Je hebt een breed scala aan carrièremogelijkheden, variërend van general manager, hoofd van onderzoek

De Nederlandse master behaalde de titel 'top-rated master in Hospitality in the Netherlands' (Keuzegids Masters, 2016 en 2017). Het ontving ook een drievoudige 'goede' beoordeling van de Accreditatieorganisatie van Nederland en Vlaanderen, naast andere onderscheidingen en accreditaties.

NHL Stenden biedt u een wereld aan kansen. Naast het behalen van een duale opleiding, hebben we 600 brancheverbindingen in 40 landen en 5 internationale locaties. Als een zeer bekwame afgestudeerde van deze cursus, zult u veelgevraagd zijn bij verschillende bedrijven over de hele wereld.

Toelatingseisen

Academische vereisten

Om toegelaten te worden tot een van de masterprogramma's moet je aan bepaalde toelatingseisen voldoen. NHL Stenden Hogeschool erkent voor deze master-bachelorgraden de volgende velden:

  • Economie
  • Bedrijf
  • Beheer
  • Gastvrijheid
  • Vrijetijdsstudies
  • Verwante Cursussen

Als je geen bachelordiploma van dit domein bezit, neem dan contact op met de universiteit voor advies.

Taalvereisten

Alle aanvragers voor een masterprogramma moeten een Engelse vaardigheidstest indienen. Uitzonderingen worden gemaakt voor studenten, die hun voorbereidende opleiding hebben genoten in een land waar Engels de officiële werk- en onderwijstaal is. De taalvereisten voor EER-studenten zijn dezelfde als voor Nederlandse studenten. Kijk voor meer informatie op www.nhlstenden.com .

NHL Stenden Hogeschool aanvaardt vier soorten officiële taaltesten:

  • Academische IELTS 6.0 (met een minimum van 5.0 voor elke vaardigheid).
  • TOEFL 550 (op papier), 213 (op computer) en 80 (op internet). Originele testresultaten moeten rechtstreeks van de Educational Testing Service naar NHL Stenden worden gestuurd. De TOEFL-instellingscode voor NHL Stenden is 9215.
  • Cambridge ESOL score FCE-C (169 of hoger).
  • TOEIC 670 (Luisteren en lezen) en 290 (spreken en schrijven).

Let op: als u niet over het juiste niveau beschikt, kunt u zich inschrijven voor onze Engelse taalcursus Voorbereidende Taal.

Startdatum: september

Duur: 1 jaar, voltijds

Collegegeld (jaarlijks):

Begin september: EU-studenten; Niet-EU studenten = € 11.800

Aanmeldingsdeadlines:

Start september: EU-aanvragers: 15 augustus
Niet-EU-aanvragers: 31 mei

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South ... Lees meer

NHL Stenden is an international multi-campus university of applied sciences. Its Dutch campuses can be found in Leeuwarden, Emmen, and Meppel. International campuses are located in Bali, Qatar, South Africa, Thailand. Students from over 80 different countries study at NHL Stenden in the Netherlands, which has a total of around 25,000 students. Lees Minder
Leeuwarden , Groningen , Emmen , Meppel , Assen + 4 Meer Minder