Master in International Hospitality Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De MSc International Hospitality Management biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis en expertise over de breedte van de hospitality-functie te ontwikkelen en te vergroten. Het programma stelt studenten in staat om de zakelijke en managementvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om bij te dragen aan de effectiviteit van binnenlandse en internationale horeca.

Studenten zijn in staat om de theorieën en praktijk te leren van het managen van de horecabedrijf, concurrerend blijven op de markt en het omgaan met crises in het licht van onzekerheid in een snel veranderende mondiale omgeving.


TesaPhotography / Pixabay

Studenten hebben de kans om lezingen bij te wonen van externe sprekers, waaronder managers en zakelijke professionals uit de horeca. De branchelinks van de universiteit geven informatie over de inhoud van het programma, zodat het relevant is voor de branche en studenten de kans krijgen om hun eigen netwerk van contacten op te bouwen. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een residentiële excursie en een Professional Placement Year te volgen.

Bij Lincoln International Business School kunnen studenten profiteren van ervaren beoefenaars en academici van over de hele wereld, evenals praktijkvoorbeelden om hun studies tot leven te brengen. Studenten hebben toegang tot een scala aan ondersteuning voor zowel persoonlijke als academische zaken, waaronder studievaardigheden, inzetbaarheid en loopbaanadvies, en pastorale zorg. Internationale studenten hebben ook toegang tot Engelse taalondersteuning.

Het programma is beschikbaar voor een start in september of februari.

Hoe je bestudeert

Het aangeleerde element van het programma bestaat uit acht kernmodules en een reeks optionele modules.

De kern-onderwezen modules zijn:

 • Hedendaagse kwesties in de bezoekerseconomie
 • Beheer van de onderneming voor toerisme, evenementen en gastvrijheid
 • Beheer van consumentendiensten
 • Human Resource Management voor gastvrijheid
 • Onderzoeksmethoden voor toerisme, evenementen en gastvrijheid
 • Crisismanagement voor horecaondernemingen
 • Hospitality Operations Management
 • Persoonlijke professionele ontwikkeling

Het volgende is een illustratieve lijst met opties. Optionele modules lopen zolang ten minste tien studenten ze selecteren. Roosterafspraken kunnen de beschikbaarheid van modules voor sommige studenten beperken. Aangezien de opties de onderzoeksinteresses van het personeel weerspiegelen, kunnen ze in de loop van de tijd veranderen.

 • Voedseltoerisme
 • Digitale marketing
 • Internationaal ondernemen
 • Destination Marketing en branding

Studenten kunnen dan doorstromen naar het verplichte afstudeerproject waar ze hun ervaringen en interesses kunnen toepassen en hun bestaande vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen.

Dit programma is beschikbaar voor zowel een start in september als in februari. Optionele modules kunnen beperkt zijn voor degenen die ervoor kiezen om zich in februari in te schrijven vanwege studentenaantallen, roostering en personeelsbeperkingen. Houd er rekening mee dat toelating tot februari alleen beschikbaar is voor een voltijdstudie.

Professionele oefening

Deze cursus is ook beschikbaar met een Professional Practice Pathway . Deze tweejarige versie van de opleiding biedt de mogelijkheid om aan het einde van het eerste jaar een periode van professionele praktijk te volgen om via een betaalde stage praktijkervaring op te doen. Studenten zijn verantwoordelijk voor het vinden van hun eigen betaalde plaatsingen, maar worden ondersteund door academisch personeel. Studenten die worden toegelaten tot het Professional Practice-programma, zullen aan het begin van hun eerste semester een consult bijwonen met een programmaleider en plaatsingscoördinator om tijdlijnen, processen en vereisten te bespreken.

De Professional Practice-periode wordt niet beoordeeld, maar studenten moeten een stageproject presenteren dat is gekoppeld aan hun ervaring. Studenten die hun studie succesvol afronden met een jaar in de beroepspraktijk, ontvangen de onderscheidingstitel MSc International Hospitality Management (with Professional Practice). Degenen die dat niet doen, ontvangen de MSc International Hospitality Management-prijs of een gelijkwaardige exit-prijs.

Er zijn geen collegegeld voor het jaar van de Professional Practice, maar studenten moeten betalen voor hun eigen reis-, verblijfs- en algemene kosten van levensonderhoud.

Contacturen en onafhankelijke studie

De wekelijkse contacturen voor dit programma zullen variëren afhankelijk van de gekozen individuele moduleopties en de fase van de studie. De postdoctorale studie omvat een aanzienlijk deel van de zelfstudie, waarbij het materiaal dat in lezingen en seminars wordt behandeld, wordt onderzocht. Als algemene richtlijn wordt van de studenten verwacht dat ze voor elk uur in de klas minimaal vier tot vijf uur aan een zelfstudie besteden. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de programmaleider.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder