Master in International Business

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master in International Business is een programma gericht op het management van internationale bedrijven en gericht op alle aspecten van bedrijfsbeheer. Het programma integreert het thema met betrekking tot alle gebieden van bedrijfsactiviteiten in een poging om het meest betrouwbare beleid en strategieën te ontwikkelen die met succes de doelstellingen van een bedrijf in een internationale omgeving bereiken. De bedrijfswereld vereist ervaren professionals met geavanceerde kennis op verschillende gebieden van effectief management, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke vaardigheden vereisen zoals flexibiliteit, aanpassingsvermogen, reflectie, oplossing en creativiteit.

De master's degree in International Business is gebaseerd op de vier fundamentele elementen van een succesvolle internationale commerciële opleiding: functionele methoden en technieken, persoonlijke ontwikkeling, het belang van het nemen van strategische informatiebeslissingen en aspecten gerelateerd aan creativiteit en innovatie. Ze zijn allemaal van cruciaal belang om de rollen vast te leggen in de multinationale en multiculturele bedrijven van vandaag, die deelnemen aan een omgeving van wereldwijde omgevingen die voortdurend evolueert.

Geen enkele professionele professional kan al zijn creatieve potentieel op zichzelf ontwikkelen. Als zodanig gebruiken we gespecialiseerde vaardigheden voor groepsmanagement en verhogen we de productiviteit van werkgroepen binnen een bedrijf. Op deze manier combineert de Master in International Business academische excellentie met een diepe praktische kennis van zakelijke en commerciële planning.

De hedendaagse ondernemers moeten een breed scala aan managementtechnieken kennen en gebruiken, inclusief kennis van niet alleen de meest actuele theoretische kennis, maar ook van de echte markt en trends in de bedrijfswereld.

De student heeft de mogelijkheid, aan het einde van de schoolperiode in Barcelona of Madrid, om een verblijf van twee weken aan zijn verblijf in Pace University (New York) te voltooien.

106823_5.jpg

Redenen voor de Master in International Business

 1. Internationaal Talentenprogramma
  Als u een internationale professionele ontwikkeling nastreeft, heeft u een maximale zichtbaarheid bij de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale selectieconsultants.


 2. Residential Program in New York
  Aan het einde van de schoolperiode kun je een verblijf van twee weken nemen bij 'Innovation and Value Creation' aan de University of Pace (VS). Voor dit verblijf in een verblijf geldt een toeslag.


 3. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 4. Internationaal businessplan
  Een internationaal bedrijfsplan voorbereiden is een belangrijk element van de meester. Bij de ontwikkeling moeten de deelnemers een idee vormen, de markt analyseren en de uit te voeren acties vaststellen, evenals de strategieën die moeten worden geïmplementeerd, en hun economische en financiële levensvatbaarheid evalueren. De internationale component is vereist voor het businessplan.


 5. Bedrijfsschool
  Met deze simulator kunt u zich verdiepen in de uitdagingen waarmee een bedrijf wordt geconfronteerd, en uw vaardigheden op de proef stellen terwijl u in de schoenen van een leidinggevende kruipt.


 6. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA of Grupo Hero, en vele anderen.


 7. inzetbaarheid
  De Professional Careers-service richt zich op het begeleiden en begeleiden van de student bij het bereiken van zijn professionele doelstellingen, evenals het bereiken van een grotere afstemming tussen zijn verwachtingen en interesses op de arbeidsmarkt.


 8. Soft Skills-programma
  Het doel van het Soft Skills-programma is dat de deelnemende professional zijn training voltooit met de strategische mobilisatie van zijn persoonlijke vaardigheden. Het bestaat uit tien onafhankelijke maandelijkse workshops georganiseerd volgens het Emotioneel Competenties Model.


 9. Major Minor
  EAE heeft voor het eerst in Spanje het Noord-Amerikaanse methodologische systeem op basis van Major en Minor gelanceerd, dat de traditionele methode van keuzevrijheid vervangt.

106807_6.jpg

Vereisten en toelating

double Degree

Degenen die het programma succesvol hebben afgerond, behalen de titel van Master in International Business van EAE Business School en de graad van Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona Campus) of de Rey Juan Carlos University (Madrid Campus). Om de door de universiteiten toegekende kwalificaties te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de eisen die door genoemde instellingen worden gesteld.

toelating proces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de academische commissie tot de Master in International Business positief is, kan de kandidaat zijn / haar inschrijving in deze master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.

Enkele gegevens uit ons werkgelegenheidsrapport

 • 93% van de studenten vindt werk binnen zes maanden na afronding van de opleiding
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het behalen van de masteropleiding
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder