Overzicht

De manager van morgen is een persoon die succesvol kan functioneren in een complexe internationale omgeving. De noodzaak is om kennis van geavanceerde technologieën te combineren met het opbouwen van interpersoonlijke relaties met partners uit andere culturen. Om aan de verwachtingen te voldoen, hebben we unieke studies ontworpen, volledig in het Engels, aan de beroemde universiteit. Wij bieden zowel een bachelordiploma (Bachelor) en een graduaatprogramma (Master's degree).

Internationale studenten

Elk jaar merken we een toenemende interesse in onze studies door kandidaten uit het buitenland. Momenteel ontvangen we studenten uit Duitsland, Japan, Oekraïne, Wit-Rusland, Letland en Azerbeidzjan.

Masteropleiding International Business

De onderzoeken zijn bedoeld voor studenten die hun kennis willen verbreden en hun leiderschaps- en managementvaardigheden willen versterken. De deelnemers aan het programma zijn gericht op het werken in een multiculturele omgeving die hoge kwalificaties en taalvaardigheden vereist. Een succesvolle afronding van de onderzoeken zal helpen om prominente posities in te nemen in internationale topbedrijven.

Dit is een intensief, voltijds programma, voor studenten van topniveau. Tijdens de twee jaar durende studie zul je een aantal van de internationale zakelijke kwesties bespreken, maar meestal onderwerpen op hoger niveau begrijpen. Het programma bestaat uit specialisatiemodules gericht op het oplossen van geavanceerde bedrijfsproblemen.

Master's programma in International Business staat open voor kandidaten met een undergraduate-diploma of gelijkwaardig en Engels vaardigheid. We nodigen alle kandidaten met enige of geen professionele ervaring uit.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Wroclaw University of Economics »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Contact school
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
- Persoon die studeert op basis van een vergoeding: EUR 2500 per academiejaar. Persoon die studeert op de basis die van toepassing is op Poolse staatsburgers: PLN 1000.
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
Contact school
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

Contact school

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school