Master in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De manager van morgen is een persoon die succesvol kan functioneren in een complexe internationale omgeving. De noodzaak is om kennis van geavanceerde technologieën te combineren met het opbouwen van interpersoonlijke relaties met partners uit andere culturen. Om aan de verwachtingen te voldoen, hebben we unieke studies ontworpen, volledig in het Engels, aan de beroemde universiteit. Wij bieden zowel een bachelordiploma (Bachelor) en een graduaatprogramma (Master's degree).

Internationale studenten

Elk jaar merken we een toenemende interesse in onze studies door kandidaten uit het buitenland. Momenteel ontvangen we studenten uit Duitsland, Japan, Oekraïne, Wit-Rusland, Letland en Azerbeidzjan.

Masteropleiding International Business

De onderzoeken zijn bedoeld voor studenten die hun kennis willen verbreden en hun leiderschaps- en managementvaardigheden willen versterken. De deelnemers aan het programma zijn gericht op het werken in een multiculturele omgeving die hoge kwalificaties en taalvaardigheden vereist. Een succesvolle afronding van de onderzoeken zal helpen om prominente posities in te nemen in internationale topbedrijven.

Dit is een intensief, voltijds programma, voor studenten van topniveau. Tijdens de twee jaar durende studie zul je een aantal van de internationale zakelijke kwesties bespreken, maar meestal onderwerpen op hoger niveau begrijpen. Het programma bestaat uit specialisatiemodules gericht op het oplossen van geavanceerde bedrijfsproblemen.

Master's programma in International Business staat open voor kandidaten met een undergraduate-diploma of gelijkwaardig en Engels vaardigheid. We nodigen alle kandidaten met enige of geen professionele ervaring uit.

Laatst bijgewerkt op apr 2018

Over de school

More than 17 000 students More than 780 academic teachers More than 73 000 graduates More than 300 foreign students each academic year The first lecture at the University was given in February, 1947.

More than 17 000 students More than 780 academic teachers More than 73 000 graduates More than 300 foreign students each academic year The first lecture at the University was given in February, 1947. Lees Minder