Master in International Business Management in Barcelona

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom

Met behulp van het globaliseringsproces hebben kleine bedrijven hun vleugels over de hele wereld verspreid en zijn ze krachtige multinationale ondernemingen geworden, met tegenwoordig duizenden mensen in dienst en miljoenen aan jaarlijkse inkomsten. Blijkbaar konden deze bedrijven dit alleen doen door de huidige zakelijke wetten en voorschriften van de internationale markt te kennen.

Het is van essentieel belang dat u begrijpt hoe bedrijven in verschillende wereldregio's werken om uw bedrijfsactiviteiten uit te breiden. Master in International Business Management Program in Barcelona biedt studenten ins en outs van praktijken en technologieën die wereldwijd in bedrijven worden geïmplementeerd.

Verbeter je professionele carrière in International Business met een masterdiploma behaald aan GBSB Global Business School in Barcelona. Profiteer van de workshops, bedrijfspresentatie op de campus, loopbaanoriëntatiesessies, loopbaancoaching, loopbaanbegeleidingssessies en hulp bij loopbaandiensten die GBSB Global Business School biedt aan haar studenten in Barcelona.

programma beschrijving

Globalisering heeft het internationale bedrijfsleven enorm veranderd, en daarom zijn bedrijven wereldwijd op zoek naar zakelijke professionals met een hoog niveau van interculturele competentie en managementvaardigheden. GBSB Global Business Schoo l is een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Spanje met een faculteit die divers is in cultuur en zeer ervaren is in het internationale bedrijfsleven.

De Master of Science in International Business Management in Barcelona is zorgvuldig ontworpen om getalenteerde en nieuwsgierige studenten te ontwikkelen tot toekomstige wereldwijde professionals die de uitdagingen van multinationale bedrijven wereldwijd aankunnen.

Master in International Business in Barcelona biedt een diepgaand onderzoek van zakelijke kwesties, variërend van de wereldeconomie tot interculturele onderhandelingen en leiderschap. Studenten krijgen de kans om te leren hoe zaken worden gedaan in specifieke regio's over de hele wereld, zoals Azië, Latijns-Amerika, Europa, Afrika, Rusland en het Midden-Oosten, en zullen competent, verhandelbaar en klaar om te slagen in het lanceren of doorgaan van hun carrière slagen op het diverse gebied van internationaal bedrijfsbeheer in Spanje, Europa en de rest van de wereld.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Voltijd, ochtenden
 • Locatie - Barcelona, ​​Spanje

Studie plan

 1. Begrijp de wereldwijde zakelijke omgeving
  (internationale macro-economie, overheids- en juridische aspecten van bedrijven)
 2. Leer de functionele gebieden van het bedrijfsleven
  (marketing management, management accounting, statistieken etc.)
 3. Voel je zelfverzekerd om wereldwijd zaken te doen
  (wereldwijde strategie, projectmanagement, import en export, wereldwijde financiële markten)
 4. Word een leider en verbeter je soft skills
  (multicultureel teambeheer, interculturele onderhandelingen)
 5. Pas uw masterprogramma aan
  (geopolitiek van het bedrijfsleven - Wereldwijde studiereis naar wereldorganisaties en evenementenbeheer van een echte conferentie)
 • Optionele intensieve gratis Spaanse taalcursus voor beginners.

Studie tracks

Gespecialiseerd in de wereldregio van uw interesse.

 • Zakendoen in Europa
 • De economie van Azië en het Chinese bedrijfsleven
 • Zakendoen in Latijns-Amerika en Brazilië

Programma Hoogtepunten

 • Bedrijfsbezoeken
 • Faculteit met wereldwijde ervaring
 • Regionale studies
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal
 • Exclusieve gelegenheid om WTO, VN te bezoeken
 • Exclusieve toegang tot internationale zakelijke evenementen
 • Carrièremogelijkheden bij internationale topbedrijven over de hele wereld
 • Internationale studentenorganisatie (studenten uit meer dan 70 verschillende landen).

Doelstellingen van het programma

 1. Leren hoe culturele, economische en politieke kaders de wereldwijde bedrijfsvoering beïnvloeden en hoe ze kunnen worden beheerd.
 2. Ontwikkel analytische en kritisch denkende vaardigheden, leer om aannames uit te dagen en de waarde van immateriële activa te begrijpen.
 3. Een beter begrip van de mondiale problemen van bedrijven en een vermogen om oplossingen te integreren in de kernactiviteiten van het bedrijf.
 4. Bouw de nodige vaardigheden om wereldwijde strategieën te creëren voor verschillende bedrijfsactiviteiten, marketing, financiën en meer.
 5. Stel een wereldwijde visie op waarin elk facet van bedrijfsontwikkeling is verwerkt en culturele diversiteit een voordeel is.
 6. Zorg voor geavanceerde leiderschapsvaardigheden om innovatie en creatieve probleemoplossing te versterken, te inspireren en te beheren.

Waarom GBSB Global ?

 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen .
 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC.
 • De 1 ste en enige officiële Microsoft School in Spanje, goedgekeurd door Microsoft als een leider in digitale onderwijs, de studenten met de meest state-of-the-art leerervaring vanaf de eerste dag.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • Door Newsweek Magazine erkend als leider op het gebied van wereldwijd onderwijs .
 • Staat op nummer 1 in Europa in de Guide to Sustainability Schools.
 • Officieel lid van de Europese Raad voor bedrijfseducatie (ECBE).
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als een van de beste business schools in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo.
 • employability

Carrièremogelijkheden

Ontwikkel je carrière in de wereldwijde industrie met een masterdiploma in internationaal bedrijfsbeheer in Barcelona.

Business Development Executive

Bedrijfsontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor het vergroten van de groei, winstgevendheid en efficiëntie van een bedrijf. Hun rol omvat het vinden van nieuwe manieren om hun activiteiten uit te breiden, hetzij door nieuwe productlijnen te produceren, nieuwe doelgroepen te bereiken of zich onder te dompelen in nieuwe markten.

Internationale handelsspecialist

Internationale handelsspecialisten houden toezicht op alle operaties voor internationale import- en exportprocessen. Ze zorgen ervoor dat alle federale en buitenlandse regelgeving en handelswetten worden nageleefd, evenals de zakelijke relaties en internationale onderhandelingen.

Adviseur buitenlands beleid

Adviseurs op het gebied van buitenlands beleid zijn experts in internationale betrekkingen en overheidsbeleid en adviseren bedrijven over de manier waarop ze moeten doorgaan met operaties binnen de beperkingen van deze beperkingen. Deze professionals zijn zeer gewild en noodzakelijk voor een goed functionerende organisatie.

Marktonderzoeksanalist

Marktonderzoeksanalisten voorspellen trends, evalueren het succes van marketingstrategieën en lanceren methoden voor het verzamelen van gegevens in de markt. Ze verzamelen en analyseren gegevens en geven richting aan hun organisatie om de omzet te vergroten, marktaandeel te winnen of uit te breiden naar nieuwe markten. De volledige inspanningen en functies van een bedrijf zijn afhankelijk van de feedback die wordt verzameld door marktonderzoekers.

Landmanager

Landenmanagers treden op als officiële vertegenwoordigers van een bedrijf in het buitenland. Ze houden toezicht op alle internationale operaties om de omzet en het rendement van het bedrijf te vergroten. Landenmanagers helpen ook met de internationale verhuizing van werknemers, wereldwijde mobiliteit en verhuizingen. Professionals die willen werken als landenmanagers moeten zich goed kunnen aanpassen aan veranderende zakelijke omgevingen en moeten goed thuis zijn in bedrijfsontwikkelingsstrategieën.

Bedrijfsstrateeg

Bedrijfsstrateeg geeft deskundig advies over investeringen, risicobeheer en het nemen van andere financiële beslissingen. Deze professionals beheren de voortgang van het bedrijf en begeleiden hen bij het nemen van beslissingen die het toekomstige financiële welzijn van het bedrijf veilig stellen. Bedrijfsstrateeg moet hoog opgeleid zijn in het analyseren van gegevens en economische trends, prognoses.

Getuigenissen van studenten

Francesco Niro, Italië

"Ik bouwde een netwerk van internationale vriendschappen op en verbeterde mijn kennis van verschillende culturen, wat tegenwoordig van fundamenteel belang is om" wereldwijd "op te treden en zich voor te bereiden op een internationale carrière."

MSc in International Business Management, Klasse van 2017

Lisa Dapprich, Duitsland

"Ik heb inzicht gekregen in hoe anderen de wereld ervaren en hoe zaken worden gedaan in veel landen. Het was ongelooflijk om les te krijgen van leraren die in dezelfde markt werkten - het gaf me de gelegenheid om te leren van hun ervaringen en kennis."

MSc in International Business Management, Klasse van 2015

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lees meer

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder