Master in International Business Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin een educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor de intake van juli en oktober.

Waarom Master in International Business Management

Met enige hulp van het globaliseringsproces hebben kleine bedrijven hun vleugels over de hele wereld uitgespreid en zijn ze machtige multinationale ondernemingen geworden, met tegenwoordig duizenden mensen in dienst en miljoenen aan jaarlijkse inkomsten. Blijkbaar konden die bedrijven dit alleen doen door op de hoogte te zijn van de huidige zakelijke wet- en regelgeving van de internationale markt.

Begrijpen hoe bedrijven in verschillende wereldregio's werken, is essentieel als het gaat om het uitbreiden van de bedrijfsactiviteiten. Master in International Business Management Program biedt studenten ins en outs van praktijken en technologieën die in bedrijven op wereldwijde schaal worden geïmplementeerd.

Verbeter uw professionele carrière in International Business met een masterdiploma behaald aan de GBSB Global Business School . Profiteer van de workshops, bedrijfspresentaties op de campus, loopbaanoriëntatiesessies, loopbaancoaching, loopbaanontwikkelingssessies en loopbaanservices die GBSB Global Business School haar studenten biedt.

programma beschrijving

Globalisering heeft het internationale bedrijfsleven enorm veranderd, en daarom zijn bedrijven wereldwijd op zoek naar zakelijke professionals met een hoog niveau van interculturele competentie en managementvaardigheden. GBSB Global Business Schoo l is een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Spanje met een faculteit die divers is in cultuur en zeer ervaren is in het internationale bedrijfsleven.

De Master of Science in International Business Management is zorgvuldig ontworpen om getalenteerde en nieuwsgierige studenten te ontwikkelen tot toekomstige wereldwijde professionals die de uitdagingen aankunnen waarmee multinationals over de hele wereld worden geconfronteerd.

Master in International Business biedt een diepgaand onderzoek van zakelijke kwesties, variërend van de wereldeconomie tot interculturele onderhandelingen en leiderschap. Studenten krijgen de kans om te leren hoe zaken worden gedaan in specifieke regio's over de hele wereld, zoals Azië, Latijns-Amerika, Europa, Afrika, Rusland en het Midden-Oosten, en zullen bekwaam, verkoopbaar en klaar om te slagen in het lanceren of voortzetten van hun afstuderen. carrière op het diverse gebied van internationaal zakelijk management in Spanje, Europa en de rest van de wereld.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Fulltime, ochtenden en middagen
 • Locatie - Barcelona / Madrid, Spanje

Studie plan

 1. Begrijp de wereldwijde zakelijke omgeving
  (internationale macro-economie, overheids- en juridische aspecten van bedrijven)
 2. Leer de functionele gebieden van het bedrijfsleven
  (marketingbeheer, bestuurlijke boekhouding, statistieken, enz.)
 3. Voel je zelfverzekerd om wereldwijd zaken te doen
  (wereldwijde strategie, projectmanagement, import en export, wereldwijde financiële markten)
 4. Word een leider en verbeter je soft skills
  (multicultureel teambeheer, interculturele onderhandelingen)
 5. Pas uw masterprogramma aan
  (de geopolitiek van de zakenwereld - Wereldwijde studiereis naar wereldorganisaties en evenementenbeheer van een echte conferentie)
 • Optionele intensieve gratis Spaanse taalcursus voor beginners.

Studie tracks

Gespecialiseerd in de wereldregio van uw interesse.

 • Zakendoen in Europa en GOS
 • De economie van Azië en het Chinese bedrijfsleven
 • Zakendoen in Latijns-Amerika en Brazilië

Programma Hoogtepunten

 • Bedrijfsbezoeken en excursies
 • Faculteit met wereldwijde ervaring
 • Regionale studies en vreemde taalstudies
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal
 • Exclusieve gelegenheid om WTO, VN en UNESCO te bezoeken
 • Exclusieve toegang tot internationale zakelijke evenementen
 • Carrièremogelijkheden bij internationale topbedrijven over de hele wereld
 • Internationale studentenorganisatie (studenten uit meer dan 70 verschillende landen).

Doelstellingen van het programma

 1. Leren hoe culturele, economische en politieke kaders de wereldwijde bedrijfsvoering beïnvloeden en hoe ze kunnen worden beheerd.
 2. Ontwikkel analytische en kritische denkvaardigheden, leer veronderstellingen ter discussie te stellen en de waarde van immateriële activa te begrijpen.
 3. Verbetering van het begrip van de wereldwijde problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd en het vermogen om oplossingen te integreren in de kernbedrijfspraktijken.
 4. Bouw de nodige vaardigheden op om wereldwijde strategieën te creëren in verschillende bedrijfsactiviteiten, marketing, financiën en meer.
 5. Stel een wereldwijde visie op waarin elk facet van bedrijfsontwikkeling is verwerkt en culturele diversiteit een voordeel is.
 6. Help geavanceerde leiderschapsvaardigheden te verwerven om innovatie en creatieve probleemoplossing te versterken, te inspireren en te beheren.

Waarom GBSB Global ?

 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen .
 • De enige business school in Spanje met internationale accreditatie van ASIC.
 • De 1 ste en enige officiële Microsoft School in Spanje, goedgekeurd door Microsoft als een leider in digitale onderwijs, de studenten met de meest state-of-the-art leerervaring vanaf de eerste dag.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • Door Newsweek Magazine erkend als leider op het gebied van wereldwijd onderwijs .
 • Staat op nummer 1 in Europa in de Guide to Sustainability Schools.
 • Officieel lid van de Europese Raad voor bedrijfseducatie (ECBE).
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als een van de beste business schools in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Focus op innovatie | Van lesmethoden, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgevingen, het draait allemaal om innovatie en het uitdagen van de status quo.
 • Mogelijkheden voor inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies.

Carrièremogelijkheden

Ontwikkel je carrière in de wereldwijde industrie met een masterdiploma in internationaal bedrijfsbeheer.

Business Development Executive

Managers op het gebied van bedrijfsontwikkeling zijn verantwoordelijk voor het vergroten van de groei, winstgevendheid en efficiëntie van een bedrijf. Hun rol omvat het vinden van nieuwe manieren om hun bedrijf uit te breiden, of het nu gaat om het produceren van nieuwe productlijnen, het bereiken van nieuwe doelgroepen of het betreden van nieuwe markten.

Internationale handelsspecialist

Internationale handelsspecialisten houden toezicht op alle operaties voor internationale import- en exportprocessen. Ze zorgen ervoor dat alle federale en buitenlandse regelgeving en handelswetten worden nageleefd, evenals de zakelijke relaties en internationale onderhandelingen.

Adviseur buitenlands beleid

Adviseurs op het gebied van buitenlands beleid zijn experts in internationale betrekkingen en overheidsbeleid en adviseren bedrijven over de manier waarop ze moeten doorgaan met operaties binnen de beperkingen van deze beperkingen. Deze professionals zijn zeer gewild en noodzakelijk voor een goed functionerende organisatie.

Marktonderzoeksanalist

Marktonderzoeksanalisten voorspellen trends, evalueren het succes van marketingstrategieën en lanceren methoden voor het verzamelen van gegevens in de markt. Ze verzamelen en analyseren gegevens en geven richting aan hun organisatie om de omzet te vergroten, marktaandeel te winnen of uit te breiden naar nieuwe markten. De volledige inspanningen en functies van een bedrijf zijn afhankelijk van de feedback die wordt verzameld door marktonderzoekers.

Landmanager

Landenmanagers treden op als officiële vertegenwoordigers van een bedrijf in het buitenland. Ze houden toezicht op alle internationale operaties om de omzet en het rendement van het bedrijf te vergroten. Landenmanagers helpen ook met de internationale verhuizing van werknemers, wereldwijde mobiliteit en verhuizingen. Professionals die willen werken als landenmanagers moeten zich goed kunnen aanpassen aan veranderende zakelijke omgevingen en moeten goed thuis zijn in bedrijfsontwikkelingsstrategieën.

Bedrijfsstrateeg

Bedrijfsstrateeg geeft deskundig advies over investeringen, het beheersen van risico's en het nemen van andere financiële beslissingen. Deze professionals beheren de voortgang van het bedrijf en begeleiden hen bij het nemen van beslissingen die het toekomstige financiële welzijn van het bedrijf veiligstellen. De bedrijfsstrategen moeten hoog opgeleid zijn in het analyseren van gegevens en economische trends, prognoses.

Getuigenissen van studenten

Francesco Niro, Italië

"Ik bouwde een netwerk van internationale vriendschappen op en verbeterde mijn kennis van verschillende culturen, wat tegenwoordig van fundamenteel belang is om" wereldwijd "op te treden en zich voor te bereiden op een internationale carrière."

MSc in International Business Management, Klasse van 2017

Lisa Dapprich, Duitsland

"Ik heb inzicht gekregen in hoe anderen de wereld ervaren en hoe zaken worden gedaan in veel landen. Het was ongelooflijk om les te krijgen van leraren die in dezelfde markt werkten - het gaf me de gelegenheid om te leren van hun ervaringen en kennis."

MSc in International Business Management, Klasse van 2015

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

GBSB Global Business School is an internationally accredited business school in Spain and Malta that provides business education in English to students from around the world and prepares future gradua ... Lees meer

GBSB Global Business School is an internationally accredited business school in Spain and Malta that provides business education in English to students from around the world and prepares future graduates to launch a successful career globally. GBSB Global Business School supports high standards in business education validated by numerous international accreditation bodies. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Birkirkara + 2 Meer Minder