Master in International Business

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master in International Business is een algemeen programma met een bijzondere focus op de internationale aspecten van management die nodig zijn in de zakenwereld van vandaag. Het programma integreert studies op alle gebieden van bedrijfsactiviteit in een zoektocht naar de meest betrouwbare beleidsmaatregelen en strategieën die met succes de doelstellingen van een bedrijf in een internationale omgeving bereiken. De MIB wordt ondersteund door de vier fundamentele elementen van succesvol internationaal zakelijk onderwijs: functionele methoden en technieken; Persoonlijke ontwikkeling; Het belang van strategische besluitvorming over informatie; Creativiteit en innovatie.

Geen enkele ondernemer kan zijn volledige creatieve potentieel op zichzelf ontwikkelen. Met dit in gedachten combineert de MIB academische excellentie met een diepgaande praktische kennis van bedrijfs- en bedrijfsplanning. Daarnaast krijgen onze studenten ook een breed scala aan zakelijke bezoeken en vergaderingen, en lezingen met managers en topfunctionarissen van succesvolle bedrijven.

Top 5 redenen om EAE 's MIB (Master of International Business) te doen

  1. Studenten krijgen de mogelijkheid om een semester in Parijs te studeren aan de IPAG Business School, een van de meest prestigieuze scholen in Frankrijk.

  2. De meest praktische en complete Master of International Business op de markt dankzij het opstellen van een businessplan, een sleutelelement van het MIB-programma.

  3. Internationale netwerken: het internationale profiel van de deelnemers ondersteunt de multidisciplinaire visie van het programma. 88% van de MIB-studenten komt van buiten Spanje uit landen van herkomst zoals Argentinië, Brazilië, China, Colombia, Egypte, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Mexico, Noorwegen, Rusland, Turkije, Verenigd Koninkrijk of de VS.

  4. Professionele en academische ervaring: elk jaar geven we meer dan 40.000 lesuren en hebben we meer dan 65.000 professionals en managers uit 72 landen opgeleid.

  5. De beste garantie: onze studenten. Ze vervullen posities met internationale verantwoordelijkheid bij de beste bedrijven: Levi's & Dockers Nike, Inditex, Deloitte, Levis, Ogilvy, Hewlett-Packard, Johnson & Johnson, Novartis of Unilever. Daarnaast hebben we meer dan 2.000 samenwerkingsovereenkomsten gesloten met nationale en internationale bedrijven.
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder