Master in International Architecture Lab

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Star

Beauty To Challenge The World. Geloof je het?

Een nieuw concept van Design School

Het kenmerk van deze cursussen is dat theorie gecombineerd wordt met oefenen op echte banen, waar elke dag, elk uur dat we jezelf en de wereld ondermijnen!112314_IMG_0432copiaX.jpg

Internationale Dual Master of Architecture met professioneel praktijkcertificaat.

Architectuur van hoge kwaliteit bevat altijd een verwijzing naar historische en hedendaagse globale architectuur. Italië is de beste plaats voor het verkennen van de oorsprong van architectuur en tegelijkertijd de observatie van avant-garde design in de nieuwe werken van verbazingwekkende architecten van wereldklasse.

Bovendien ontwikkelt het innovatieve concept van de school, de combinatie van theorie met echt internationaal werk dat we hebben gerealiseerd op vijf locaties in de wereld, een nieuwe benadering van de cursus "Studie over de baan", waarbij alle lezingen direct van toepassing zijn op de avontuur van echt werk met zijn complexiteit en zijn fascinerende combinatie van materialen, ruimte, licht, functies en constructie.

Om klanten te ontmoeten, hun behoeften te begrijpen, om bouwplaatsen te bezoeken en eraan te werken, een relatie met het bouwbedrijf op te bouwen en te begrijpen hoe een grootboeklijst werkt en hoe u uw idee in de echte wereld kunt behouden, is de beste voorbereiding voor je professionele carrière. Aan het einde van je masteropleiding heb je ook een periode vol praktische werkervaring opgedaan, die je paspoort in de wereld van je werk zal zijn.

Vanwege het speciale karakter en het hoge niveau van de Master Cursus in echt werk, is het aantal studenten beperkt tot 6. De selectie voor de mastercursus is beperkt tot kandidaten die in het bezit zijn van een diploma of diploma in creatieve disciplines. Kandidaten moeten een CV sturen met een begeleidend schrijven naar de school.

Alle aanvragers van de Master moeten vaardig zijn in het gebruik van programma's voor Photoshop, technische tekening, 3D-modellen, op Windows- of Mac Os-systemen en moeten hun eigen laptops leveren.

Elke succesvolle kandidaat wordt persoonlijk gevolgd door een professor die ook een professional is binnen het bedrijf.

Alle lezingen, het laboratorium en de workshop worden in het Engels gegeven.

112046_pexels-photo-1100058.jpeg

Curriculumoverzicht

 • AP 420 Chromatisch stedenbouwkundig ontwerp
 • AD 410 Internationaal architectonisch ontwerp
 • AD 450 Advanced Urban Design
 • HA 440 Architectuurgeschiedenis
 • HA 441 Geschiedenis van de kunst
 • AT 430 geavanceerde technologie
 • AT 431 Energie-efficiëntie
 • AP 423-weergave
 • AD 413 Urban Light Design
 • AP421 Geavanceerd portfolioontwerp
 • HA 442 Kritiek bezoek nieuwe architectuur
 • AT432 Design Online Service

Curriculum dubbele mastercursus: credits

Master Cursus Curriculum de volgende onderwerpen:

 • UD316 Street-Square Design Lab-8
 • UD317 Urban Furniture Plus -6
 • TD334 Bouwmanagement-4
 • ID 314 Lichtontwerp-8
 • HD343 Bezoek Exhibition / Showroom-4
 • ID 315 Fotografie-8

Design Field Trip *

* Alle uitstapjes met het ontwerp zijn niet inbegrepen in het collegegeld. Ze worden apart gefactureerd.

Alle ontwerprondritten zijn optioneel, maar de school raadt je ten sterkste aan om deel te nemen, omdat elke reis een aanvulling is op de cursus.

Studium Architecurae - Florence Design School, heeft een innovatieve benadering van lesgeven, combineert de theorie met werkervaring. Om die reden behoudt Studium Architecurae - Florence Design School zich het recht voor om naar eigen goeddunken de collegestructuur, aspecten van het leer- en leerproces, de inhoud en het aantal uren van elk vak tijdens de cursus te wijzigen, rekening houdend met de vaardigheden van de studenten en het werk programma, om het beste resultaat te verkrijgen. Elke les heeft een duur van 45 minuten.

112045_dome-duomo-cathedral-brunelleschi-45855.jpeg

Prospectus van architectuurcursus

Onze motivatie bij het ontwerpen van deze cursussen is dat we de studenten een nieuwe vorm van kennis willen inbrengen door middel van een zintuiglijke ervaring die "ruimtebeleving" wordt genoemd.

Hoe doen we dit? We beginnen met de fasen van receptie door kennis van de geschiedenis van een plaats (elke week een nieuwe site) waar we de feiten ontdekken en begrijpen die de loop van de geschiedenis hebben veranderd en ons een nieuw concept van ruimte hebben gegeven.

Ten tweede proberen de studenten de hele parabool van de compositiewetten, zoals uitgewerkt tijdens de renaissance, op te nemen door praktische ervaring met technisch tekenen en schetsen. Daardoor kunnen ze zich bewust worden van de onzichtbare structuren die impliciet zijn in vorm, materialen, licht en functie.

Om het leerproces te beëindigen, kunnen ze na het ontvangen en absorberen van de universele regels van compositie proberen een nieuwe vorm te interpreteren binnen de ruimte die ze hebben bestudeerd.

De manier om een ​​nieuwe vorm in te voegen komt voort uit deze klassieke regels en zal uitgroeien tot een jeugdige visie van de wereld.

Van toepassing zijn

Vereisten:

 • Aanvraagvragenlijst:
 • Kopie van schooldiploma of universitair diploma
 • Curriculum vitae / CV / sollicitatiebrief
 • Portfolio (enkele voorbeelden van werk)
 • ID-kaart / paspoort

Hoe toe te passen:

 • Vul het inschrijvingsformulier online in en voeg alle vereiste documenten bij.
 • Zodra we uw aanvraag hebben geaccepteerd, ontvangt u een bevestiging per e-mail.
 • Vervolgens kunt u doorgaan met de betaling, een kopie van het betalingsbewijs per e-mail sturen naar studiumarch2@gmail.com
 • Nadat we een bewijs van uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een officiële acceptatiebrief die u moet voorleggen aan de Italiaanse ambassade / consulaat in uw land om een visum aan te vragen (indien nodig). Als u een visum moet aanvragen, is een checklist met alle vereiste documenten beschikbaar op de officiële website van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

111464_pexels-photo-1595391.jpeg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The school's Unique concept derives from the combination of academic lectures in the courses and work on authentic projects with professionals and suppliers - site inspections and on-site experience - ... Lees meer

The school's Unique concept derives from the combination of academic lectures in the courses and work on authentic projects with professionals and suppliers - site inspections and on-site experience - together with visits to workshops, laboratories, factories, and stores. The courses take into account the results of the most important international academic research with testimony from world-famous designers and architects. Lees Minder