Master in International Agribusiness Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Begin datum Full time Taal credits Stage
Oktober 2020 11 maanden - persoonlijk Engels 120 ECTS ingesloten

127852_pexels-photo-590022.jpeg

Lukas / Pexels

De International Master in Agribusiness Management is ontworpen voor jonge afgestudeerden en professionals met fulltime beschikbaarheid die willen trainen met de beste professionals in de agribusiness op internationaal niveau. MIAM is de internationale inzet van ISAM waarbij we studenten uit verschillende landen van de wereld hebben die Almería kennen als een wereldwijde agrarische HUB.

Studeer in een van de grootste agrarische hubs ter wereld. praktisch

Geschikt voor

 • Jonge afgestudeerden en professionals met fulltime beschikbaarheid die internationaal willen trainen met de beste professionals in de agribusiness.
 • Ruimdenkende leiders die hun toekomst willen ontwikkelen in een multiculturele omgeving.

Almería als een wereldwijde agrarische HUB zal bijdragen aan de internationale visie van de student op de agrarische sector , met een methodologie die een praktische opleiding combineert met de benodigde theorie die de innovaties weerspiegelt die zich voordoen in de agribusinesswereld en oplossingen biedt voor de wereldwijde uitdagingen waar de sector de komende jaren mee te maken krijgt.

Hoogleraren

De faculteit die verantwoordelijk is voor het onderwijzen van elk van de vakken wordt gevormd door eersteklas professoren en professionals met internationaal onderwijs en professionele ervaring in de agrarische sector en zakelijke gebieden.

127848_logos.png

Doelen

 • Word een expert in het management van een agrarisch bedrijf.
 • Verbeter uw interpersoonlijke, communicatie- en leiderschapsvaardigheden voor het bedrijfsleven terwijl u diepgaand leert hoe de agrarische sector werkt.
 • Pas wat je leert toe in een project met een echt bedrijf.
 • Ontdek hoe technologie de agro-industrie zal beïnvloeden.
 • De belangrijkste concepten en methoden in de agrosector begrijpen en beheersen en hun praktische toepassing in het bedrijfsleven.

Sleutelpunten

 • Wereldwijde studentengemeenschap.
 • Wereldwijd landbouwnetwerk.
 • Loopbaanadvies als een cruciaal onderdeel van uw professionele reis.
 • Bedrijfsverbindingen in de landbouwsector.
 • Focus op praktisch leren.
 • Ervaar de echte wereld via agribusiness-projecten

Programma-inhoud

 1. Strategie in de agro-business wereld
 2. Beheer in het agrofoodsysteem
 3. Financiën
 4. Landbouwmarketing
 5. verkoop
 6. Activiteiten
 7. Agri innovatie
 8. Smart Agro
 9. Leiderschapsvaardigheden
 10. Uitdagingen
 11. Evolutie
 12. Loopbaanontwikkeling vaardigheden
 13. Scriptie
 14. Laatste teamproject

Met de reputatie van Rennes School of Business.

Onze programma's worden gemaakt in samenwerking met Rennes School of Business, onderdeel van de 1% van de internationale business schools die zijn geaccrediteerd door de zogenaamde "triple crown": EQUIS, AMBA, AACSB.

127849_unnamed.png

Geaccrediteerd door UCAM

Onze programma's zijn geaccrediteerd door de internationaal gerenommeerde katholieke universiteit van Murcia.

127851_unnamed1.png

Stage inbegrepen

Pas de verworven kennis toe door stage te lopen bij een toonaangevend landbouwbedrijf.

Bij ISAM geloven we in leren door te doen. Je kunt deel uitmaken van het team van een van de belangrijkste spelers in de sector.

In ISAM wedden we op leren door te doen . U kunt deel uitmaken van het team van een van de belangrijkste bedrijven in de sector.

Er zijn ongeveer 400 detailhandelsbedrijven in Almería die een omzet van ongeveer 2.500 miljoen euro hebben en klanten in alle Europese landen hebben.

Bovendien hebben we in Almeria zaadbedrijven, kwekerijen, agrarische toeleveringsbedrijven, logistiek, geïntegreerde bestrijding en ongediertebestrijding, laboratoria voor voedselveiligheid, enz., Die de hele complete agrarische toeleveringsketen vormen.

Collegegeld en tarieven

 • Totaal collegegeld:
  • MIAM UE: 17.900 €
  • MIAM Non-UE: 18.500 €
   Dit bedrag is inclusief visum en academisch rapport (dit document is verplicht voor diegenen die in het buitenland hebben gestudeerd)
 • Aanvraagkosten: 50 € (het kan niet worden gerestitueerd)
 • Bevestigingsstorting: 1500 €. Dit bedrag wordt verrekend met het totale collegegeld.

Toelatingsprocedure

 1. Online app
  Vul het formulier op deze pagina in en stuur het ons ingevuld in. Het curriculum en de motivatiebrief zijn op dit moment optioneel.
 2. Toepassing evaluatie
  Wij nemen contact met u op om alle benodigde documentatie aan te vragen. Na ontvangst regelen we een interview.
 3. Persoonlijk interview
  Het interview kan persoonlijk, via videoconferentie of telefonisch plaatsvinden.
 4. evaluatie
  Het opnameteam beoordeelt elke kandidatuur afzonderlijk.
 5. Laatste beslissing
  We kunnen contact met u opnemen om te communiceren als u bent geaccepteerd of niet in het programma. Bij aanvaarding wordt de inschrijving gerealiseerd na betaling van het collegegeld.

Samenwerkingsovereenkomsten

Met als doel de krachten te bundelen en de huidige en toekomstige opleidingsbehoeften in de landbouwsector te dekken.127853_logos02.png 127854_logos01.png

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The International School of Agri Management was born from the knowledge of the agricultural sector and its values as the first International Business School oriented to cover the present and future tr ... Lees meer

The International School of Agri Management was born from the knowledge of the agricultural sector and its values as the first International Business School oriented to cover the present and future training needs of the agribusiness sector worldwide. Located in Almeria, one of the main agricultural hubs in the world, it takes advantage of its geographical location to offer international master’s degrees in agribusiness. Lees Minder