Programma overzicht

Het programma biedt studenten training in onderzoeks- en productieactiviteiten. De training is gericht op de praktische oplossing van taken van elektrische energie hernieuwbare energiebronnen werking en ontwikkeling van voedingssystemen inclusief gedistribueerde opwekking.

Het programma is bedoeld om studenten op te leiden tot specialisten van het eigenaarssysteem van de nieuwe generatie en fundamentele kennis van de integratie van gedistribueerde opwekking in energiesystemen; elektrische energiekwaliteit; vermogenselektronica; noodmodi in elektrische energietechnieksystemen; bescherming en controle van energieleverende systemen, waaronder gedistribueerde opwekking; hernieuwbare energie; numerieke en optimalisatiemethoden; theorie van elektromagnetisch veld; managementsystemen voor elektrische machines; theorie van de besturing van elektrische netwerken; energieopslagsysteem; digitale meetsystemen; waterkrachtcentrales; windenergie-industrie; controle over generatoren van hernieuwbare energiebronnen.

Carrièremogelijkheden

De afgestudeerden van het programma kunnen werken voor energieleverende eenheden bij industriële ondernemingen evenals voor bedrijven in de energietechniek.

Voortzetting

De afgestudeerden kunnen doorgaan met hun opleiding als voltijdse en deeltijdse postuniversitairen onder "Power systems and complexes", "Power stations and power supply systems" -programma's.

Programvoordelen

  • training van up-to-date apparatuur door buitenlandse en Russische producenten;
  • mogelijkheid om deel te nemen aan een double-degree programma met Otto von Guericke University Magdeburg (Duitsland);
  • training volgens individueel curriculum goedgekeurd door de werkgever;
  • hooggekwalificeerde faculteit.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Irkutsk National Research Technical University »

Laatst bijgewerkt op July 14, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
150,000 RUB
per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019