Master in Integrative Wellness Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doel

Het doel van het programma Master of Integrative Wellness Management (MIWM) is om u te trainen om een beheerder van de gezondheidszorg en wellness te zijn.

MIWM is een van de weinige regionaal geaccrediteerde programma's met acupunctuur en oosterse geneeskunde tot een diploma voor gezondheidszorgadministratie. Een groot deel van de kennis en ervaring van ACAOM komt uit de samenwerking met Houston Methodist Hospital Wellness Services , die ACAOM sinds 2005 samenwerkt, en onze 6 zusterscholen in Azië. Als je bent afgestudeerd, heb je cursussen gevolgd in acupunctuur, wellness en gezondheidszorg.

Lengte van het programma en schema

Je kunt het 36 credit degree-programma in 1 jaar afronden. Als je al een oosterse achtergrond hebt, kun je veel van de credits overdragen.

accreditatie

De programma's zijn geaccrediteerd Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges en de graadverlening wordt goedgekeurd door de Texas Higher Education Coordinating Board. Je zult gemoedsrust hebben dat je diploma wordt erkend.

leerplan

Het curriculum omvat categorieën van traditionele Chinese geneeskunde (TCM), biomedische geneeskunde, integratief welzijnsbeheer, professionele ontwikkeling en leiderschap .

 • MIWM is volledig op de campus
 • 36 semester credits in totaal
 • Snelle optie voor 3 semesters
 • Integratieve benadering tussen TCM-theorieën en welzijnsprincipes
 • Biedt inzicht in leiderschap op het gebied van integratief welzijn
 • Biedt inzicht in wellness-management, wellness-onderwerpen, administratie en leiderschap van organisaties

Admissions

verkiesbaarheid

Bachelordiploma of gelijkwaardig (120 semester credit-uren met 30 als bovenste niveau en 30 algemene vorming)

 • Undergraduate GPA van 2.5 op een 4.0-schaal voor MIWM, 3.0 op een 4.0-schaal voor MIHL
 • Kandidaten met een masterdiploma kunnen op basis van die graad worden toegelaten met een 3,0 GPA op een schaal van 4,0.

Vereisten

Voor Amerikaanse burgers en inwoners:

 • Voltooid aanvraagformulier
 • Twee recente foto's van pasfoto's • Officiële transcriptie (s) van alle eerder bijgewoonde college (s) Persoonlijke verklaring
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Geldige persoonlijke identificatie
 • $ 100 niet-terugbetaalbare aanmeldingskosten Voor internationale studenten, voeg toe:
 • Natuurlijk evaluatie van transcripties
 • Bewijs van financiële verantwoordelijkheid

Beurzen

Beurzen worden beoordeeld op basis van twee factoren: wie het eerst komt, het eerst maalt in voltooide aanvragen en verdiensten.

Carrière

Het welzijnsgebied groeit snel. Afgezien van wellnesscentra, hebben veel ziekenhuizen en bedrijven nu wellness-programma's die een gezond leven bevorderen voor hun werknemers en patiënten. Veel van deze wellnessfaciliteiten vereisen personen met voldoende wellnesskennis om toezicht te houden op hun welzijnsprogramma's. Met veel van deze programma's die acupunctuur en kruidengeneeskunde aanbieden als onderdeel van hun wellness-programma's, zou het voor u een voordeel zijn om te begrijpen hoe acupunctuur en kruidengeneeskunde in de welzijnsprogramma's past.

De meeste gezondheidszorg- en wellnessprogramma's in het land hebben geen acupunctuurcomponent. Daarom is het kiezen van de juiste school cruciaal bij het dicteren van je toekomstige succes. De filosofie van onze universiteit is om u zowel wellness- als elementaire oosterse geneeskunstkennis te bieden, zodat u de grootste kans van slagen heeft.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

American College of Acupuncture & Oriental Medicine is a post-baccalaureate academic institution dedicated to educating and conferring degrees upon graduating individuals having equipped them for ... Lees meer

American College of Acupuncture & Oriental Medicine is a post-baccalaureate academic institution dedicated to educating and conferring degrees upon graduating individuals having equipped them for successful careers as healthcare practitioners based on the theories, principles, and clinical applications of Traditional Chinese Medicine (TCM). Lees Minder