Master in Hygienic Engineering en Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Klik hier voor Virtuele Open Dag 30 juni om 14.00 uur

Omschrijving:

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met buitenlandse partners op basis van Europese en Russische wetgeving op het gebied van hygiëne en productveiligheid. Disciplines worden ontwikkeld in overeenstemming met de voorschriften van de Vereniging voor Hygiënische Engineering en Ontwerp (de Hygiene Engineering and Design Group) met het doel om kennis, praktische en onderzoekservaring op te bouwen met betrekking tot het ontwerp van technologische apparatuur en voedselproductieprocessen die voldoen aan de eisen van hygiënisch ontwerp en zorgen voor productkwaliteit en veiligheid.

Programma doel:

Opleidingsspecialisten op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud en audit van technologische apparatuur en productie van voedingsmiddelen, biologische producten en farmaceutische producten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de wereldwijde vereisten op het gebied van hygiëne en veiligheid. Het is ook gericht op het trainen van onderzoekers op het gebied van computermodellering en optimalisatie van voedselproductieprocessen, ontwerpen en testen van nieuwe en / of verbeterde apparatuur en productielijnen om elke mogelijkheid van onzuiverheid of contaminatie in productieprocessen te voorkomen.

Toelatingsvoorwaarden (documenten, kwalificatie):

Bachelor, Specialist, Master afgestudeerden

Aanvraagprocedure en deadlines :

 1. Vul het aanvraagformulier in (http://eng.ncfu.ru/2018/10/19/master-in-hygienic-design-now-it-is-real-true.html)
 2. Wacht op het antwoord op je e-mail met een gedetailleerde uitleg over verdere stappen en met vermelding van de datum van het online interview (examen).
 3. Stuur ons gescande exemplaren van de documenten die worden vermeld in de e-mail met de antwoordbrief. Deadline voor het aanvraagformulier en het indienen van documenten is 30 juli 2019.
 4. Neem een multidisciplinair toelatingsgesprek (examen). Lijst van de mogelijke vragen en de onderzoeksprocedure kan worden gevonden in de beschikbaar op de NCFU website aan het einde van april 2019. Deadline voor het doorgeven van een interview (examen) richtlijnen is 10 augustus 2019.
 5. De betaling voor het eerste jaar van het onderwijs (jaarlijkse collegegeld) 1 moet worden gedaan vóór 13 augustus 2019 aan de NCFU bankrekening (te vinden op de officiële website - http://eng.ncfu.ru/ncfu-details.html ).
 6. De datum van de inschrijving volgorde: 14e van augustus 2019.
 7. De afgifte van visa procedure start vanaf 15 augustus 2019 voor degenen die het interview (examen) succesvol verlopen en onder de ingeschreven studenten in de inschrijving volgorde vermeld.
 8. Welkom bij de NCFU-familie!

Trainingsbasis (partners):

 • Laboratorium voor voedselfaciliteitsprocessen en -machines van NCFU Institute of Life Sciences;
 • Laboratorium voor Microbiologie van NCFU Institute of Life Sciences;
 • Laboratorium voor levensmiddelentechnologie van NCFU Institute of Life Sciences;
 • Wetenschappelijk-wetenschappelijk laboratorium van nanobiotechnologie en biofysica van NCFU Institute of Life Sciences;
 • Prototypingcentrum en 3D-modellering van NCFU Institute of Engineering;
 • Laboratorium voor metrologie en robotica van het NCFU Institute of Engineering;
 • Laboratorium voor machinebouwtechniek NCFU;
 • Gespecialiseerde afdeling melk- en zuivelproducten technologie van het JSC melkveebedrijf «Stavropolsky»;
 • Centrum voor biotechnologische engineering van NCFU Institute of Life Sciences.

Carrièremogelijkheden:

 • leidende ontwerper van voedselapparatuur en technologische processen;
 • hoofd / lid van het projectteam voor de ontwikkeling en implementatie van voedselveiligheid;
 • hoofd van de dienst voor systemen voor beroepsmatige metrologische zekerheid en kwaliteit in de productie;
 • procesontwerpingenieur van in R&D;
 • auditor (expert) voor conformiteitsbeoordeling van productie-eisen voor internationale hygiëne- en veiligheidsnormen;
 • leraar-onderzoeker op het gebied van technologische apparatuur in instellingen voor hoger onderwijs en onderzoeksorganisaties.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

North-Caucasus Federal University is the most high-profile higher education institution located in the South of Russia, Stavropol region. The North Caucasus lies between the Black Sea in the West and ... Lees meer

North-Caucasus Federal University is the most high-profile higher education institution located in the South of Russia, Stavropol region. The North Caucasus lies between the Black Sea in the West and the Caspian Sea in the East, and the Stavropol region as a significant part of the North Caucasus is one of the most picturesque regions of Russia. Stavropol city is a cultural, business and multinational center of the region successfully combining the charm of an atmospheric city with its numerous squares, parks, vast forest areas, pleasant climate and the rapid life rhythm of the modern urban district. Lees Minder