Master in Human Resource & Talent Development

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In een kenniseconomie is het personeelsbeheer ver van een eenvoudige administratieve rol geëvolueerd tot een vakgebied dat potentieel concurrentievoordelen oplevert. Talentmanagement en welzijn op het werk zijn twee pijlers die het management van teams in de bedrijven van de toekomst moeten ondersteunen.

Vanuit dit nieuwe perspectief verschuift het standpunt van werknemers van gezien te worden als een potentiële bron van waardecreatie en wordt het beschouwd als een van de belangrijkste troeven die bedrijven hebben om zichzelf te onderscheiden van de concurrentie.

De Master in Human Resource & Talent Development zal je uitrusten om te reageren op de behoeften en uitdagingen van de markt vanuit het perspectief van people management, waarbij aspecten worden behandeld zoals de integratie van nieuwe technologieën, balans tussen werk en privé, talentontwikkeling en behoud in de nieuw bedrijfsecosysteem. Het programma benadert Human Resources onder meer vanuit een psychologisch, economisch en financieel, juridisch en marketingperspectief.

Aan het einde van het programma heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de certificeringsexamens van het Human Resources Certification Institute (HRCI).

134928_pexels-photo-3153201.jpeg

Redenen om EAE 's Business School Master in Human Resource & Talent Development te volgen

 1. professionele certificatie
  Aan het einde van de master heb je de mogelijkheid om de certificeringsexamens van het Human Resources Certification Institute (HRCI), een van 's werelds toonaangevende instellingen in de sector, af te leggen.


 2. Woonprogramma in Lissabon
  Aan het einde van de lesperiode kun je een residentieel programma van twee weken volgen over "Human Resources in Transforming Organisations" aan de ISCTE Business School in Lissabon. Residentieel programma met extra kosten.


 3. Prestigieuze partners
  We zijn lid van de toonaangevende HR-beroepsverenigingen in Spanje, zoals AEDIPE (Spaanse Vereniging voor People Management and Development) en AEDRH (Association of Human Resources Directors).


 4. Raad van Advies
 5. Ons collegegeldplan is ontwikkeld in samenwerking met een adviesraad bestaande uit professionals van onder meer Volkswagen, LG, IBM, L'Oréal, Grifols, Decathlon en Asepeyo.

Kenmerken

 • Top 25 Business Schools in de wereld - América Economía Ranking 2019
 • 2e beste business school in Spanje - Merco 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018
 • 77.000+ professionals gevormd sinds 1958
 • Top 25 beste projectmanagementmeesters ter wereld QS Global Masters Ranking 2019

134929_pexels-photo-3183173.jpeg

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten ontving nieuwe vacatures na het voltooien van hun master
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, vinden hun plaatsing via de afdeling Professional Careers
 • 7.000+ vacatures en stageaanbiedingen gepost in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Financieringsregelingen en beurzen

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten ons inspireren en als een drijvende kracht achter de vooruitgang van onze gemeenschap fungeren. EAE subsidies belonen hun inspanningen op weg naar excellentie en versterken onze toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid door de beschikbare mogelijkheden voor toegang tot onze educatieve programma's uit te breiden.

 • 25% van de studenten krijgt financiële steun
 • 12-maands renteloze financiering
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder