Master in Human Resources Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dit programma zal in het Engels worden uitgevoerd.

Bedrijven en organisaties zijn zich meer dan ooit bewust van het feit dat hun team van mensen en daarmee het management en de supervisie van hun afdeling Human Resources een van hun belangrijkste troeven is om zich van de concurrentie te onderscheiden. Het personeel van een bedrijf is de drijvende kracht achter het ontwerp, de implementatie en het beheer van het bedrijfsproject. Als zodanig is het cruciaal dat bedrijven steeds meer op hun werknemers zijn gericht. Daarom moeten Human Resources Managers professionals zijn die zijn uitgerust om een afdeling te leiden die aansluit op en werkt met alle bedrijfsactiviteiten van het bedrijf en zich tegelijkertijd kunnen aanpassen aan veranderingen in de omgeving. De afdeling vormt de kern van de strategie van het bedrijf en de drijvende kracht achter het genereren van een duidelijk concurrentievoordeel. De rol van Human Resources moet een centrale plaats innemen in de strategie en het management van het bedrijf, omdat het een belangrijke factor is om het bedrijf te onderscheiden van zijn concurrenten.

De Master in Human Resources Management is ontworpen om Human Resources-professionals uit te rusten om in te spelen op de behoeften en uitdagingen van de markt vanuit het perspectief van people management. Professionals die verandering omarmen als de meest effectieve manier om concurrentievoordelen te behalen, die kunnen profiteren van nieuwe technologieën, die een goed begrip hebben van de nieuwe generaties professionals die toetreden tot de arbeidsmarkt, die het belang van de balans tussen werk en privé en ethisch begrijpen gedrag, en die zich inzetten voor het ontwikkelen, aantrekken en behouden van talent als de beste manier om succes te garanderen in het ecosysteem van nieuwe bedrijven.

106823_5.jpg

Belangrijkste redenen om EAE's Business School Master in Human Resources Management te doen

 1. employability
  De Professional Careers-service is erop gericht studenten te begeleiden en te begeleiden om hun professionele doelen te bereiken en hun verwachtingen en interesses op de arbeidsmarkt af te stemmen.


 2. Internationaal Talentenprogramma
  Het programma is gericht op studenten die internationale professionele ontwikkeling zoeken, om hen een maximale zichtbaarheid te geven bij de multinationale bedrijven die samenwerken met EAE. Er worden daarom activiteiten georganiseerd zoals de werkgelegenheidsworkshops, interviews met headhunters en toegang tot internationale selectieconsultants over de hele wereld.


 3. Human Resource Advisory Board
  Het masterstudieplan wordt uitgevoerd samen met de adviesraad van het gebied Human Resource, gevormd door 25 professionals van bedrijven zoals Volkswagen, LG, IBM, L'Oréal, Grifols, Decathlon, Asepeyo en meer.


 4. EAE in ranglijsten
  In de Top 45 van de beste Europese Masterdiploma's op het gebied van People Management (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017)
  Vierde beste master in People Management in Spanje ("250 Masters, ed 2017" ranking van El Mundo)


 5. Voorbereiding op professionele certificering.
  Aan het einde van de masteropleiding hebben studenten de mogelijkheid om in te gaan voor de certificeringsexamens van het Human Resources Certification Institute (HRCI), een van de belangrijkste wereldentiteiten van de sector.


 6. People Management Plan
  De behandeling van alle bovenstaande onderwerpen komt samen in een People Management Plan. Dit is van meet af aan begeleid teamwork, waarbij studenten beginnen met de huidige realiteit van een echt fictief bedrijf om een reeks strategieën te ontwikkelen om te helpen bij het bereiken van de doelstellingen die in het project zijn gedefinieerd.


 7. In direct contact met de sector
  EAE is lid van twee van de belangrijkste human resources-verenigingen in Spanje: AEDIPE (Spaanse vereniging van people management en ontwikkeling) en AEDRH (Association of Human Resource Managers).


 8. Zakelijke netwerken
  Tijdens de Business Networking-cyclus zullen studenten een aantal vergaderingen bijwonen met professionals van grote bedrijven en andere EAE-studenten, waardoor de deelnemers de kans krijgen om hun netwerk van professionele contacten uit te breiden.


 9. Major Minor
  EAE heeft het Noord-Amerikaanse Major en Minor methodologische systeem voor het eerst in Spanje opgestart, in plaats van de traditionele optionele onderwerpsmethode.


 10. Soft Skills-programma
  Het Soft Skills-programma van EAE is bedoeld om deelnemende professionals te helpen hun training af te ronden met de strategische mobilisatie van hun persoonlijke vaardigheden. Het omvat tien onafhankelijke maandelijkse workshops georganiseerd langs het Emotionele Vaardigheden Model.


 11. Internationaal woonprogramma
  Aan het einde van de studieperiode krijgen studenten de kans om een verblijf van twee weken in de ISCTE Business School (Lissabon, Portugal) te doen. Dit residentiële programma brengt extra kosten met zich mee voor studenten.


 12. EAE is ondernemend
  Het doel is om de nodige middelen en omgeving te bieden voor ondernemende studenten van EAE om nieuwe zakelijke ideeën te ontwikkelen. We begeleiden de behoeften van de ondernemers en investeerders, evenals die van onze studenten en onderzoekers. Sommige van de specifieke services die we aanbieden, zijn Training, Financiering en Begeleiding voor de ondernemende studenten van EAE.
  106827_7.jpg

Toelatingsproces en diploma

Double Degree

Deelnemers die het programma succesvol hebben afgerond, ontvangen de Master in Human Resources Management van EAE Business School en een bachelordiploma van de Universitat Politècnica de Barcelona (Barcelona Campus) of van de Universidad Rey Juan Carlos (Madrid Campus).

Om de kwalificaties van EAE en de universiteit te ontvangen, moeten deelnemers voldoen aan de eisen die door deze instellingen worden gesteld.


Toelatingsprocedure

Het belangrijkste doel van het toelatingsproces is om de geschiktheid van de kandidaten voor het programma te waarborgen, door te kijken naar hun professionele ervaring en hun academische achtergrond.

Ons doel is dat alle deelnemers de ervaring die we bieden, optimaal benutten in een context waarin ze een langetermijnrelatie kunnen ontwikkelen met klasgenoten, docenten en alumni.

Om het toelatingsproces te starten, moet het formulier worden ingevuld, zodat de academische commissie van EAE de aanvraag kan behandelen. Als de beslissing van de Academische Commissie voor het gevraagde programma positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving voltooien.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Carrièremogelijkheden

EAE beoordeelt de competenties die bedrijven het meest waarderen en geeft deze door aan de studenten om hun inzetbaarheid te bevorderen. Het doel is om het ontwikkelingsniveau te bereiken dat door de banenmarkt wordt geëist.


Professionele kansen:

 • Directeur Personeelszaken
 • Motivatie en participatie programmamanager
 • Employer Branding Manager
 • Leer- en ontwikkelingsmanager
 • Headhunter
 • Strategic Consultant in People Management
 • Leadership Manager
 • Opleidingsdirecteur


Enkele feiten uit ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 91% van de afgestudeerden vindt werk binnen 6 maanden na het afronden van de master en 41% vindt werk voordat ze zijn opleiding afronden
 • De 70% verbetert hun professionele situatie na het afstuderen
 • De 60% verhoogt hun salaris na hun tijd bij EAE
 • De 6% heeft een bedrijf opgericht na zijn afstuderen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lees meer

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder