Master in Human Resources Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In de steeds veranderende bedrijfscontexten, evolueert ook de rol van HR. De business verwacht HR-specialisten die ook strategisch kunnen meedenken om in te spelen op de uitdagingen van morgen.

Waarom dit programma van Antwerp Management School kiezen?

De Master in HR Management is een gevestigde waarde aan de Antwerp Management School. Heb jij een masterdiploma en een uitgesproken interesse in human resources en mensen in organisaties? Ambieer je een loopbaan als strategische HR professional? Wil je een goede mix tussen academische kennis en de toepassing ervan in de praktijk? In onze Master in HRM dompelen we je onder in de wereld van HR consultancy, bespreken we real life cases, geven we advies aan bedrijven en zorgen we ervoor dat je een netwerk kan opbouwen met de HR business door gastcolleges van ervaren HR professionals, workshops en netwerkevents.

De state-of-the-art academische kennis vloeit rechtstreeks voort uit ons expertisecentrum Next Generation Work, met thought leaders als Prof. dr. Ans De Vos, Prof. dr. Peggy De Prins en Prof. dr. Lou Van Beirendonck.

Na het volgen van dit programma

  • bezit je de juiste competenties en skills om door te stromen naar een volwaardige job en loopbaan als HR professional;
  • kan je de opgedane kennis toepassen naar verschillende bedrijfs- en organisatiecontexten en kan je strategisch meedenken binnen de verschillende domeinen van HR;
  • bezit je de juiste consulting vaardigheden om intern of extern een adviserende HR rol op te nemen;
  • ben je in staat een kritische blik te werpen op actuele HR-processen en -procedures;
  • ben je je bewust van je persoonlijke ontwikkeling en heb je binnen een open-feedbackcultuur daarvoor concrete handvatten gekregen.

Prijs

€12950 (vrij van btw)
Inclusief het gebruik van alle studentenfaciliteiten aan Antwerp Management School en de kosten van uitstappen en residentiële activiteiten. Exclusief de kostprijs van cursussen en boeken.

Locatie

Antwerp Management School
Boogkeers 5
BE- 2000 Antwerpen

Toelatingsvoorwaarden

Succesvolle afronding van:

  • een 4 jaar durende universitaire opleiding
  • een 3 jaar durende universitaire opleiding en een relevante, extra opleiding van minstens 60 ECTS credits
  • een 3 jaar durende universitaire opleiding en minimaal 1 jaar relevante werkervaring (*)
  • een 4 jaar durende professionele opleiding (*)

(*) Er kunnen bijkomende voorwaarden gesteld worden.

Diploma/Getuigschrift

Het diploma “Master in Human Resource Management”, een officieel diploma erkend door de Vlaamse Gemeenschap, wordt uitgereikt na het succesvol afronden van de examens.De opleiding is geaccrediteerd door AACSB en de NVAO.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium ... Lees meer

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium, China, Brazil, Italy and the USA. Moreover, we are ranked #37 in the Financial Times for our Master in Management (2019). Lees Minder