Master in Human Resources Management - Face-to-face

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in Human Resources Management, naast je voorbereiden als een leider en specialist in het management van Human Capital en je opleiden om globale oplossingen te bieden voor de behoeften van werving en behoud van personeel, maakt je curriculum vitae mogelijk en vergroot exponentieel je kansen op inbrengen en verbeteren arbeid.

Met dit alles is deze Master in Human Resources Management ontworpen voor iedereen die zijn professionele carrière wil ontwikkelen in een van de afdelingen die het meest wordt gewaardeerd door bedrijven van het hoogste niveau.

Kies om te trainen op EUDE Business School, een van de belangrijkste business schools in Europa die al meer dan 100.000 studenten heeft opgeleid, met masters die voorkomen in de topposities van prestigieuze internationale ranglijsten.

116399_adults-connection-convenience-1181715.jpg

Competenties en professionele resultaten van de Master in Human Resources Management

Door het masterprogramma Human Resources Management te behalen , verkrijgt u de volgende beroepen en persoonlijke competenties:

 • Integreer de strategische functie van het HR-gebied in de missie en visie van de organisatie.
 • Vergemakkelijk de organisatorische culturele veranderingen die het bedrijf nodig heeft.
 • Plan strategisch de behoeften van werving, ontwikkeling en behoud van menselijk kapitaal.
 • Bereik meer bewustzijn van de mate van verantwoordelijkheid die de manager heeft als het gaat om het inspireren en mobiliseren van zijn team, het behalen van resultaten en het verbeteren van de werkprestaties.
 • Ontwikkel de managementvaardigheden en capaciteiten die een positieve impact hebben op de organisatiecultuur, waardoor de overdracht van bedrijfsethische waarden wordt vergemakkelijkt.

Programma en masterproef in Human Resources Management

 1. Bedrijfsbeheer en organisatie
 2. Bedrijfsstrategie
 3. Financieel beheer
 4. Strategisch management van menselijk kapitaal
 5. Aantrekking en behoud van talent
 6. Ontwikkeling van talent en menselijk potentieel
 7. Managementcompensatie- en evaluatiesystemen
 8. Beyond People Management
 9. Ontwikkeling van de vaardighedenrichtlijn
 10. Eindmeesterproject *
 11. Praktijken (alleen voor standaardmodaliteiten)

Methodologie van de Master in Human Resources Management

De werkmethodologie die is ontwikkeld op EUDE Business School is gebaseerd op de Case-methode. Een bij uitstek praktische training is de beste basis voor de student om de kennis, vaardigheden en ervaringen te verwerven die het bedrijf nodig heeft. De cases die in elk kennisgebied zijn ontwikkeld, zijn succesverhalen die de student een ruime marge bieden voor analyse en discussie.

Het klaslokaal met kleine groepen of de EUDE Virtual Campus , een toonaangevend platform op Europees niveau, zullen de meest geschikte forums zijn voor studenten om hun meningen en reflecties over elk document te delen.

De syllabus is opgesteld onder toezicht en advies van toonaangevende bedrijven in de sector, evenals een faculteit bestaande uit leidinggevenden en voormalige directeuren van multinationale en nationale bedrijven (Telefonica, Deloitte, DHL, Inchaersa, Geindesa, Debebé of Drommer Consulting) .

Aan het einde van het programma zal de student zijn Final Master Project afleveren en verdedigen. De PFM is een bedrijfsplan, echt of gesimuleerd, waarbij de student alle verworven kennis en hulpmiddelen heeft toegepast.

Gedurende de gehele duur van het programma zal de student een gepersonaliseerde tutor hebben en een voortdurende feedback door de leraren, waardoor de student te allen tijde zijn verbeterpunten en sterke punten kan kennen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to trai ... Lees meer

In its mission to provide practical training based on management and leadership in various business enterprises, EUDE Business School, offers students Master and Postgraduate programs designed to train professionals from home sector. Lees Minder