Full-time Master in Human Resource Management

Heb je een uitgesproken interesse voor de mens in de organisatie en ambieer je een leidinggevende positie? Ben je op zoek naar een bijkomende opleiding die je een reële meerwaarde kan bieden op de arbeidsmarkt?


Waarom dit programma van Antwerp Management School kiezen?

Studenten krijgen hierdoor een brede en gefundeerde kijk op het actuele HR gebeuren. De link met de HR praktijk wordt hierin nauwgezet bewaakt. Naast een zeer volledige kijk op het inhoudelijk HR gebeuren, krijgen studenten gedurende het hele academiejaar ook trainingen en workshops rond strategische communicatievaardigheden, management skills en talentontwikkeling.

Dankzij onze Career Management Service neemt je carrière een vliegende start. We begeleiden de studenten doorheen het volledige jaar in het uittekenen van hun toekomstige carrières door hen de nodige inzichten en praktische skills aan te reiken die zij nodig hebben om de juiste jobopportuniteit te vinden.


Wat mag u verwachten?

Inhoudsniveau: Deepening Expertise


Na het volgen van dit programma

  • Kun je wetenschappelijke theorieën en reflecties vertalen naar concrete vraagstukken uit de HR sfeer
  • Heb je een kritische, wetenschappelijke en professionele attitude tegenover mens en organisatie
  • Kun je werken aan sociale en HR vraagstukken
  • Ben je in staat om grote hoeveelheden informatie te verwerken en toepasbaar te maken vanuit het 'leren leren'-principe
  • Kun je de opgedane kennis en vaardigheden toepassen bij de consultingopdracht waar je een organisatie adviseert rond een HR vraagstuk


Prijs

€8250 (vrij van btw)
Inclusief het gebruik van alle studentenfaciliteiten aan Antwerp Management School en de kosten van uitstappen en residentiële activiteiten. Exclusief de kostprijs van cursussen en boeken.


Locatie

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE- 2000 AntwerpenToelatingsvoorwaarden

Om je kandidaat te kunnen stellen voor deze opleiding is een masterdiploma noodzakelijk. Je kunt je al kandidaat stellen als je pas later in het jaar afstudeert. De hele selectieprocedure wordt dan afgewerkt onder de voorwaarde dat je je einddiploma behaalt vóór de start van het programma. Specifieke voorkennis rond human resource management of management in het algemeen is geen vereiste.Diploma/Getuigschrift


Het diploma “Master in Human Resource Management”, een officieel diploma erkend door de Vlaamse Gemeenschap, wordt uitgereikt na het succesvol afronden van de examens. De opleiding is geaccrediteerd door AACSB en de NVAO.

Opleiding te volgen in:
Nederlands

Zie 13 andere vakken van Antwerp Management School »

Laatst bijgewerkt op October 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
12 maanden
Voltijd
Prijs
9,900 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Einddatum
Aug. 31, 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Aug. 31, 2019