Master in Human Resource Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Master of Human Resource Management stelt aspirant-managers met een speciale interesse in de 'mensenkant' van organisaties in staat om professionele vaardigheden en kennis op dit gebied te verwerven.

118917_IMG_8285JPG.jpg

Dit gespecialiseerde masterprogramma voorziet je van vaardigheden om nieuwe kansen te creëren en je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden op de werkplek. Je onderzoekt structuren, systemen, cultuur en leiderschap, inclusief hoe je organisatieverandering kunt implementeren en hoe je concurrentievoordeel op de wereldmarkt kunt benutten. Je ontwikkelt de kennis en vaardigheden om geschikt personeel te werven en te selecteren, hun prestaties op het werk te beheren, hun vaardigheden te ontwikkelen, hun veiligheid op het werk te waarborgen en juridische aspecten van de arbeidsrelatie aan te pakken.

Voor een 2-jarig programma kan deze graad worden gecombineerd met een tweede masteropleiding van Sydney Business School, UOW. Kies je tweede master uit de onderstaande lijst:

–– Master of Business

–– Master of Business Analytics

–– Master in financieel management

–– Master in Human Resource Management

–– Master in innovatie

–– Master in internationaal zakendoen

–– Master of Management

–– Master in marketing

–– Master in supply chain management

–– Master in projectmanagement

118705_Sydney1.png

Sydney Campus

Cursus leerstructuur

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

1

Toon gespecialiseerde kennis van geavanceerde concepten en kaders met betrekking tot human resource management.

2

Synthetiseer relevante principes en concepten in een zakelijke context

3

Stel geïntegreerde oplossingen voor een reeks problemen voor met behulp van theoretische kennis, technische vaardigheden, kritisch en / of creatief denken

4

Plan en voer een substantieel zakelijk onderzoeksproject uit

5

Pas principes van sociale verantwoordelijkheid toe bij het kritisch evalueren van situaties en het nemen van zakelijke beslissingen

6

Communiceer complexe disciplinaire informatie voor het beoogde publiek en doel; (a) mondeling en (b) schriftelijk

7

Denk na over professionele interpersoonlijke vaardigheden terwijl u samenwerkt met anderen om overeengekomen resultaten te produceren.

118706_Wollongong2.png

Wollongong Campus

Toelatingseisen

Om toegang te krijgen tot de Master of Human Resource Management, hebben we een erkende bachelor's degree met een equivalent gemiddeld cijfer van 50% of een Graduate Certificate in Business nodig. IELTS-score van Overall 6.5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6).


Waarom bij ons studeren?

We bieden drie innames per jaar en er zijn veel onderwerpen gepland die passen bij uw professionele en levensstijlverplichtingen. Sommige lessen worden wekelijks aangeboden, meestal 's avonds, terwijl andere in het weekend in intensieve modus worden uitgevoerd om de tijd weg van andere verantwoordelijkheden te minimaliseren.

Meer dan 90% van onze afgestudeerden werkt binnen 4 maanden na het afstuderen en het gemiddelde startloon van onze postdoctorale studenten is $ 108.800 AUD, 4% hoger dan het gemiddelde van de natie *.

Kies ervoor om je programma te bestuderen vanuit een van onze twee campussen: de Sydney CBD-campus met uitzicht op de prachtige haven van Sydney en de indrukwekkende brug, of onze Wollongong-campus te midden van aangelegde tuinen, op enkele minuten van de Stille Oceaan.

We bieden verschillende beurzen beschikbaar voor zowel binnenlandse als internationale studenten, variërend van 10% tot 100%, zodat je kunt investeren in je toekomst.

Onze cursussen worden voortdurend ontwikkeld, geïnformeerd door onderzoek, gestructureerd op toegepaste resultaten, erkend door werkgevers, gegeven door hooggekwalificeerde academici en ondersteund door aanvullende gespecialiseerde leer- en ontwikkelingshulpmiddelen voor studenten.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Onze toegewijde studentenondersteunende diensten zijn gebaseerd op uw individuele behoeften. Onze studentadviseurs, wetenschappelijk personeel en loopbaanadviseurs zijn elke week beschikbaar voor overleg. Studievaardigheden workshops worden ook wekelijks uitgevoerd om uw succes te garanderen. We bieden een aantal sociale en semi-formele evenementen die u de mogelijkheid bieden om te netwerken met uw peers, leden van het lokale bedrijfsleven en alumni.

Internationale studenten kunnen kiezen voor de optie om het keuzevak Global Workplace Practice te kiezen, dat praktische werkzoekende activiteiten en toegang tot het Australische personeel omvat, hetzij door middel van een stageproject, een industrieel project of een deeltijdbaan.

* QILT-enquête over afgestudeerden 2016-2018.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Lees Minder
North Wollongong , Sydney + 1 Meer Minder