Master in Human Resource Management - Executive

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Executive Master in Human Resources Management aan de Rome Business School is de ideale keuze voor diegenen die willen excelleren als human resources-managers in het wereldwijde en digitale tijdperk. Uitstekende training, netwerken en carrièrediensten zullen deelnemers toelaten een sprong te maken in hun professionele en culturele groei. Met een didactische benadering die op kennis is georiënteerd, gebruikt de Master casestudy's en een zeer applicatieve snit om geavanceerde personeelsmanagementvaardigheden te bieden die onmiddellijk bruikbaar zijn in de wereld van het werk. Verder is de studie ontworpen om transversale managementvaardigheden te ontwikkelen, waardoor deelnemers hun persoonlijke vaardigheden in communicatie, kritische analyse en strategische visie kunnen verbeteren. Dit alles, met bijzondere aandacht voor het probleem van organisatiegedrag en digitaal beheer van menselijke hulpbronnen.

127250_pexels-photo-70292.jpegTim Gouw / Pexels

Waarom voor ons kiezen

 • Internationale bootcamp in Barcelona, ​​New York of Rome

Bent u op zoek naar een internationale ervaring om een volledig nieuw en praktisch perspectief op de zakenwereld te krijgen? Rome Business School biedt u de kans om dat te doen: verfijn uw vaardigheden en verrijk uw kennis over ondernemerschap, innovatie en andere belangrijke onderwerpen in de managementwereld door deel te nemen aan onze internationale programma's in Rome, Barcelona en New York , waar u ook uw professionele netwerk kunt uitbreiden. Bootcamps hebben extra kosten.

 • Soft Skills ontwikkelingsprogramma

De basis van een solide en succesvolle carrière zijn ongetwijfeld de Soft Skills, vaardigheden die praktisch nut en succes vinden in elke werkomgeving en elk bedrijfsgebied. Rome Business School kan uw groei in het carrièrepad vergemakkelijken, dankzij ons Soft Skills-programma, waarmee u competenties kunt verwerven en de manieren kunt verdiepen om deze persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen, waardoor uw persoonlijke en professionele groei wordt vergemakkelijkt.

 • Netwerken en partners

De Rome Business School heeft solide samenwerkingsverbanden met verschillende wereldberoemde toonaangevende bedrijven, zoals Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italië, Land Rover en vele anderen. Om ervoor te zorgen dat onze studenten een solide professioneel netwerk kunnen opbouwen, organiseren we voortdurend vergaderingen, bezoeken, evenementen en lessen voor gasten met vertegenwoordigers van elite bedrijfsecosystemen, stimuleren we de interactie tussen toonaangevende professionals en studenten en faciliteren we het proces van leren.

 • Carrière diensten

Ons gekwalificeerde en professionele Career Services-team biedt onze studenten een gepersonaliseerd carrièrepad, speciaal ontworpen om hun professionele profiel vorm te geven om competitieve cijfers op de arbeidsmarkt te trainen. Workshops gericht op de meest populaire onderwerpen zoals het zoeken naar een baan en carrièrenetwerken, individuele adviesbijeenkomsten, ons exclusieve " Rome Business School Talent Focus" -evenement en andere voordelen zijn beschikbaar om de beste start of een geweldige boost te garanderen van je carrière!

structuur

De Executive-formule van de Master in Human Resources Management van Rome Business School is gestructureerd om studenten een 360-gradenvoorbereiding te bieden op de Human Resources-sector en op fundamentele aspecten van daarmee verband houdende gebieden, in eerste instantie gericht op een algemeen overzicht van de managementrealiteit bij breed spectrum, om vervolgens alle onderwerpen en specifieke aspecten van de sector te analyseren. Verdere analyse zal worden gewijd aan de analyse en verkenning van trends en beste praktijken op het gebied van innovatie en leiderschap, en hoe deze effectief kunnen worden toegepast.

 • 6 maanden lesgeven
 • 6 maanden gewijd aan het Capstone-project
 • 1 week gewijd aan de Bootcamp in Barcelona of Rome
 • Soft Skills-programma
 • Seminars en evenementen

Aanwezigheidsmodus - zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

voordelen

 • Internationale studiereis: Bootcamp in Barcelona of New York
 • Soft Skills-ontwikkelingsprogramma
 • Onderzoeksmethoden voor zakelijke workshops
 • Ondersteuning voor accommodatie met toegewijde providers
 • Internationale studentenkaart - ISIC
 • Carrière diensten

inhoud

 • Managementvaardigheden

Het eerste deel van de Master in Human Resources Management aan de Rome Business School biedt je een volledige voorbereiding op de HR-sector en een overzicht van de cruciale aspecten van andere gerelateerde gebieden, in eerste instantie een overzicht van de bredere managementwereld.

 • Specialistische vaardigheden

Het analyseert alle onderwerpen en specifieke aspecten van strategie, ontwikkeling en human resource management.

 • Innovatief en duurzaam leiderschap

Ontdek de best practices op het gebied van innovatie en leiderschap en hoe deze effectief kunnen worden toegepast op HR-management.

 • Capstone-project: HR-plan

Een groepsproject met als doel een plan voor human resources te ontwikkelen dat is ontworpen om een probleem van een bestaand of fictief bedrijf op te lossen. Alle teams worden begeleid door de beginfase van het project.

Hoogleraren

De cursussen van de Master in Human Resource Management Executive van Rome Business School worden gegeven door internationaal geselecteerde professoren, zeer geselecteerd en afkomstig uit een aantal operationele en professionele contexten, van management tot HR-ontwikkeling, tot innovatie toegepast op dit vakgebied; de trainingsbenadering is praktijkgericht, om vaardigheden over te dragen die echt nuttig zijn voor de professionele ontwikkeling van de student.

Carrière diensten

Met onze hulp kunt u uw loopbaanstrategie creëren door een reis van zelfreflectie, verkenning en resultaten. Dit programma is ontworpen om je te helpen bij het vinden van stages of functies die aansluiten bij je ambities en verwachtingen. In het bijzonder biedt de school de volgende diensten aan geregistreerde studenten:

 • Individueel professioneel adviesgesprek
 • Officieel Rome Business School carrièreportaal
 • Professionele workshops
 • Webinar voor ondernemers
 • Talent Focus van Rome Business School

plaatsing

Aan het einde van de master heeft 96% van de studenten stage gelopen bij internationaal gerenommeerde bedrijven. Enkele van onze professionele partners:

127246_romebusinessschool_partners.png

Internationale bootcamps

Verfijn uw ondernemersvaardigheden en test ze met de ultieme uitdaging: de exclusieve Rome Business School Bootcamps in Barcelona en New York, georganiseerd in samenwerking met EAE Business School en met Pace University. Twee prachtige steden in de voorhoede van innovatie en een van de meest productieve start-up ecosystemen. Een geavanceerd programma dat is ontworpen om realistische zakelijke scenario's op te lossen en u een praktische leermethode en ontwikkeling van vaardigheden te bieden. Allemaal met de professionele ondersteuning van docenten van uitstekende bedrijven!

Toelatingsproces

Rome Business School werkt hard om de hoogste kwaliteitsnormen in de aangeboden programma's te handhaven. Daarom moeten alle aspirant-studenten, om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, een selectieprocedure doorlopen die als volgt is gestructureerd:

127243_admission_romebusinessschool.png

Het toelatingsproces heeft tot doel te controleren of de kandidaat geschikt is om de master bij te wonen. De academische geschiedenis van de kandidaat, eerdere ervaring met de onderwerpen die in het masterprogramma worden behandeld en persoonlijke motivatie worden geëvalueerd. Eenmaal verzonden, zal de aanvraag worden beoordeeld door de academische commissie van de Rome Business School . Om de geschiktheid van de kandidaat te garanderen, is het belangrijk dat deze alle vereiste documentatie overhandigt.

Beurzen en betaling

Op basis van hun persoonlijk profiel, ervaring en bewezen motivatie kan de kandidaat de toekenning van een beurs verkrijgen met gedeeltelijke dekking (tot 25%) van de deelnameprijs. Of u in aanmerking komt voor een beurs zal worden beoordeeld door de academische commissie van Rome Business School tijdens het onderzoek van de aanvraag.

De betaling van het deelnamebedrag van 6.800 euro kan op de volgende manieren worden gedaan:

 • in termijnen
 • Unieke oplossing (deze optie garandeert een korting van 10% op het totale bedrag)

Kies nu je toekomst!

Als u op zoek bent naar hoogwaardige geavanceerde training, mogelijkheden voor de ontwikkeling van vaardigheden, nieuwe manieren om uw professionele netwerk uit te breiden en in contact te komen met topprofessionals, hebben wij precies de Master voor u. Vanaf nu hangt het allemaal van jou af! Je vastberadenheid en je bereidheid om te leren en te experimenteren met nieuwe manieren van denken zijn alles wat je nodig hebt om het beste uit een van onze meesters te halen en de weg naar succes in je carrière te bewandelen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Lees meer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Lees Minder
Rome , Italië online + 1 Meer Minder