Master in Human Management en Organisatieontwikkeling

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Onze Master in Human Management en Organisatieontwikkeling vertegenwoordigt de evolutie van Human Resources en biedt de nieuwste trends, tools en kennis op dit fundamentele gebied voor bedrijfsgroei.

Deze master wordt onderwezen in drie verschillende modaliteiten; wekelijks, tweewekelijks en online. Al onze oproepen beginnen in de maanden februari en oktober en duren 9 maanden.

Waarom een master in CMI nemen

 • De huidige uitdagingen vereisen verschillende en effectieve oplossingen om de balans te herstellen die maatschappij en natuur vragen van bedrijven en organisaties.
 • Groeien als leider, manager en als persoon, persoonlijke ontwikkeling bevorderen.
 • Een bewust leider worden en de vaardigheden verwerven van verantwoord management en beheer van bedrijven en organisaties.
 • Een globale visie verkrijgen die ons in staat stelt met succes de oplossing te vinden voor de complexe problemen waarmee leiders op internationaal niveau te maken hebben.
 • De nieuwste kennis en technologische vooruitgang in het digitale tijdperk verwerven.
 • Om uw eigen bedrijf vanuit het niets op te zetten en te beheren, met de steun van het CMI Startup Area.
 • Om deel uit te maken van de WCC-gemeenschap, volledig toegewijd aan de integrale ontwikkeling ervan en om u de beste diensten en voordelen van onze instelling te bieden.

Klooster van de programma's

De faculteit van CMI bestaat uit experts in het veld, met een profiel van internationaal succes en uitgebreide professionele ervaring, artsen, doctoraatsstudenten en onderzoekers in hun specialiteit.

Innovatieve lesmethodiek

De programma's hebben de WCC-lesmethode, een innovatieve, gespecialiseerde en geavanceerde pedagogiek met behulp van een geschikte ervaringsgerichte combinatie van theorie, praktijk, onderzoek en de casusmethode, training in besluitvorming en met uitgebreide monitoring van de prestaties en ontwikkeling van studenten door persoonlijke begeleiding en doorlopende leerevaluaties. De programma's zijn gebaseerd op aangepaste en unieke curricula die de algemene ervaring en ontwikkeling van de student benadrukken.

Beperkte plaatsen: maximaal 30 studenten per klas.

De programma's hebben het equivalent van 60 ECTS-credits.

toelatingsproces

 • De reservering van plaatsen wordt toegekend in overeenstemming met de vereisten van het toelatingsproces.
 • Het registratieproces kan het hele jaar door worden uitgevoerd, hoewel inschrijving in een van de cursussen afhankelijk is van het bestaan van vacatures.
 • De selectie van kandidaten wordt uitgevoerd door de toelatingscommissie bestaande uit het management van de WCC en het programma.
 • De WCC zal de kandidaat per e-mail schriftelijk het resultaat van het toelatingsproces meedelen.
 • Het collegegeld impliceert een definitieve reservering van plaats, en het zal worden verkregen door het betalen van 770 euro aan collegegeld.
 • Voor persoonlijk advies en meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het webcontactformulier, per e-mail op [email protected] of telefonisch op +34 91 172 43 58 / +34 681 36 12 27.

Toelatingsvoorwaarden

Documentatie om te verzenden naar [email protected]:

 • Curriculum Vitae.
 • Motivatiebrief.
 • Universitair diploma dat de voltooiing van masterstudies mogelijk maakt. De graad is mogelijk uitgegeven door universiteiten over de hele wereld.
 • Academisch bestand.
 • Hoog niveau van Spaans (B2).

Toelatingsproces:

 • De selectie van de kandidaten wordt uitgevoerd door de toelatingscommissie, bestaande uit het directoraat van de WCC en het programma voor menselijk beheer en organisatieontwikkeling.

Prijzen en betaalmethode

kalenders

2 oproepen:

 • Februari tot november.
 • Oktober tot juni.

3 modaliteiten:

 • Wekelijkse aanwezigheid
 • Tweewekelijks
 • online

prijzen

113544_Skjermbilde2019-04-09kl.12.59.50.png

* Prijs met 5% korting (totale betaling vóór aanvang van het programma)

Alle masterprogramma's in Human Management en Organisatieontwikkeling krijgen een extra korting voor leden van de CMI Alumni Club. Het lidmaatschap van de Alumni Club is vrijwillig en gratis voor het volgen van een CMI Master-cursus of -programma.

Betaalwijze:

De betaling kan volledig worden gedaan vóór het begin van het programma, met een korting van 5%, of in 10 termijnen:

 • Eerste termijn: reservering van Plaza via de betaling van het collegegeld binnen de eerste 10 dagen nadat de toelating tot het programma is bekendgemaakt.
 • 9 resterende termijnen: binnen de eerste 5 dagen aan het begin van elke maand.

Financiering en kortingen

CMI biedt financieringsdiensten die zijn afgestemd op de behoeften van studenten die dit nodig hebben. Het biedt ook kortingen aan groepen en bedrijven en organisaties.

Neem voor meer informatie over financiering en kortingen contact met ons op.

Professionele praktijken in het bedrijfsleven

CMI biedt geïnteresseerde studenten de mogelijkheid om Professional Practices in Business uit te voeren als een Master's Degree Project of als aanvulling daarop.

Deze praktijken zullen dienen om op de echte arbeidsmarkt een ideale aanvulling op het door het studieplan ontwikkelde leren te realiseren.

De duur van de stage is 150 uur, met een equivalent van 6 ECTS.

Bovendien hebben alle studenten de mogelijkheid om de stageperiode op een extracurriculaire manier voort te zetten, dat wil zeggen, zonder kosten voor credits, voor een maximale periode van 6 maanden.

De Professional Practices in Business zullen ook op een extracurriculaire en vrijwillige manier beschikbaar zijn voor de studenten die het Master's End Project maken.

Alle CMI Professional Practices in Business worden betaald .

beurzen

CMI verstrekt via zijn Universal Foundation Scholarships for Programmes in Human Management and Organizational Development in al zijn vormen.

Beurzen van maximaal 50% van de prijs van elk programma en zijn gericht op studenten met uitstekende academische records, werklozen en pas afgestudeerden.

Een deel van deze beurzen is gereserveerd voor mensen uit opkomende economieën, ontwikkelingslanden of met een handicap, met als doel gelijke kansen in verschillende groepen te bevorderen.

Aanvragen moeten worden verzonden naar de Universal Foundation Scholarship Area per e-mail naar [email protected], waaronder:

 • CV.
 • Universitair diploma.
 • Academisch bestand.
 • Motivatie Letter of Scholarship-aanvraag.

Verantwoorde arbeidsuitwisseling

Om de invoeging en professionele ontwikkeling van de deelnemers aan dit programma te vergemakkelijken, heeft CMI een Responsible Job Board opgericht , waar organisaties, zowel het bedrijfsleven als de derde sector, met een duidelijke toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid banen aanbieden voor professionals met geavanceerde training in verantwoord management en MVO.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mu ... Lees meer

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mundo nuevo y mejor a través de la investigación, desarrollo e innovación y la educación integral del ser humano. Lees Minder