Master in Hospitality Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Masters in Hotel Hospitality heeft tot doel studenten de nodige training te bieden om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling als managers op het hoogste niveau te bereiken in bedrijven gerelateerd aan de internationale horeca.

Daarom is het curriculum ontworpen om de student de nodige kennis te bieden, zowel theoretisch als praktisch, en om hun professionele ontwikkeling als regisseur te waarborgen. Op deze manier wordt de praktische ontwikkeling van de master die 500 uur vormt het essentiële onderdeel van het leerproces van de student. Deze ervaring is van fundamenteel belang voor de inzet van de studenten van deze master en wordt verder uitgebreid door verschillende professionele medewerkers in de hotelwereld.

Studentenprofiel

De Masters in Hospitality is bedoeld voor mensen met een grote capaciteit voor het beheer van apparatuur en die de nodige houding hebben om complexe problemen op te lossen door creatieve besluitvorming, gericht op de efficiëntie en effectiviteit van de organisatie. Aankomende studenten moeten gericht zijn op internationalisering, culturele diversiteit en kwaliteitseisen, evenals een vertrouwdheid met een zeer competitieve omgeving waarin het essentieel is om te werken in termen van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

Kandidaten die aan dit programma willen deelnemen, moeten afgestudeerd zijn in toerisme, bedrijfskunde, politieke wetenschappen en rechten, psychologie en sociale wetenschappen, wetenschappen en statistische technieken, geschiedenis, antropologie of kunstgeschiedenis.

Carrièremogelijkheden

De training van de Masters in Hospitality biedt toegang tot zowel de private als de publieke sector van de arbeidsmarkt.

Er is een breed scala aan professionele verantwoordelijkheden en profielen die kunnen worden overgenomen door afgestudeerden van deze cursus. De vaardigheden die tijdens deze master zijn opgedaan, bereiden studenten voor op leidende posities in bedrijven en om hun eigen businessplan op te stellen als ondernemers.

Aan het einde van het programma zijn afgestudeerden gekwalificeerd om:

 • Directeur hotel en toerisme;
 • Marketing directeur;
 • Commercieel / verkoopdirecteur;
 • Directeur inkoop;
 • Kwaliteitsmanager;
 • Hoofd administratie;
 • Hoofd van de receptie;
 • Public Relations / PR;
 • Reserveringen Manager;
 • Benchmarking Manager;
 • Directeur van banketten, evenementen en congressen;
 • Uitvoerend Directeur;
 • Directeur Personeelszaken;
 • Community manager;
 • Freelance ondernemer;
 • Franchisexpert;
 • Directeur van de afdeling voedsel en dranken.

Spanje is een wereldmacht in de toerismebranche met uitgebreide ervaring in onderzoek en ontwikkeling, waardoor we een schat aan kennis kunnen opbouwen die we dringend moeten doorgeven aan onze studenten.

Volgens de laatste uitgave van de UNWTO World Tourism Barometer , bereikten internationale toeristenaankopen in 2014 1,138 miljoen, een stijging van 4,7% ten opzichte van het voorgaande jaar. "In de afgelopen jaren is toerisme een sterke en vruchtbare economische activiteit gebleken met een grote capaciteit om bij te dragen aan het nationale economische herstel, aangezien het miljarden dollars aan export genereert en miljoenen banen creëert. Dit is gebeurd op bestemmingen over de hele wereld. , maar vooral in Europa, dat ernaar streeft zijn ontsnapping uit een van de slechtste economische perioden in zijn geschiedenis te consolideren ", zei Taleb Rifai, secretaris-generaal van de UNWTO, bij de opening van het Global Tourism Forum Spain in Madrid. Bovendien is de reis- en toerismesector een sector die 9,4% van de werkgelegenheid biedt, 277 miljoen banen over de hele wereld genereert en naar verwachting in het volgende decennium met 3,9% per jaar zal groeien (volgens Oxford Economics).

Deze gegevens geven aan dat de toeristische sector van vitaal belang en strategisch is voor de wereldeconomie, waardoor de vraag naar gekwalificeerde professionals die zijn aangepast aan de realiteit van nieuwe productieve structuren gebaseerd op het constante beheer van bedrijfstransformatie, toeneemt, zoals te zien is in de horeca .

De toeristische sector en in het bijzonder de hotelsector genereert wereldwijd de hoogste tewerkstellingsgraad. De horeca is nauw verbonden met andere belangrijke subsectoren van de ontwikkeling van toeristische regio's; catering, evenementen, entertainment, wellness, sport, golfbanen, onder andere, dus grote invloed op het arbeidsaanbod.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion ... Lees meer

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is a private university founded in 1996 with a clear mission: to train students with knowledge and skills to serve society, to contribute to the further expansion of human knowledge through research as an integral part of the development of man and mankind and to participate in the evangelical mission of the Catholic Church in the areas of education and culture. Lees Minder
Murcia , Spanje Online + 1 Meer Minder