Master in Hospitality Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Hospitality Management: Libanese en mediterrane gastronomie en lifestyle

De Master of Hospitality Management, Lebanese and Mediterranean Gastronomy, en Lifestyle is het eerste postgraduate curriculum gewijd aan Libanese gastronomie en lifestyle studies. Het is gericht op het ontwikkelen van specialisten met een grondig begrip van de Libanese keuken, gebak, cultuur en levensstijl. Het behandelt ook de interconnectie tussen de Libanese en Mediterrane culturen. Afgestudeerden van deze graad zullen nieuwe perspectieven bieden in de ontwikkeling van Libanese restaurantconcepten, het beheer van Libanese restaurantfranchises, culinaire reizen en agrotoeristische bedrijven.

Programma in een oogopslag

  1. Cultuur en gastronomie (Libanese en mediterrane voedselcultuur, mediterraan dieet, Libanese en mediterrane bosbouw, landbouw en landschapsarchitectuur, culinaire trends in Libanese en mediterrane keuken ...).
  2. Management (strategisch management, management accounting, strategisch voedselbeheer en drankbeheer, oefening voor managementsimulatie, enz.).
  3. Project / Thesis.

Internationale studenten

Lees hier meer over studeren als internationale student bij USJ: https://www.usj.edu.lb/sri/index_en.php

Bezoek de Master of Hospitality Management: Lebanese and Mediterranean Gastronomy and Lifestyle-pagina op de website van Saint Joseph University of Beirut voor meer informatie!

Master of Hospitality Management: luxe en lifestyle

De Master in Hospitality Management, Luxury en Lifestyle richt zich op het ontwikkelen van luxe hospitality specialisten met een grondig begrip van de connectie die bestaat tussen zintuiglijke producten en de klantervaring in de horeca en de vrijetijdsindustrie. Afgestudeerden voegen een nieuwe dimensie toe aan de luxe- en lifestyle-markt door producten en services te ontwerpen en beheren die in multidimensionale omgevingen met klanten communiceren.

Programma in een oogopslag

  1. Luxury Hospitality (Luxury Goods and Services Management, Sensorial Branding voor luxe en lifestyle, Luxe klantgedrag, Luxury Marketing, Contemporary Mixology, Conciërge en Customer Relationship Management, Strategisch beheer van voedingsmiddelen en dranken, enz.).
  2. Management (strategisch management, management accounting, strategisch voedselbeheer en drankbeheer, oefening voor managementsimulatie, enz.).
  3. Project / Thesis.

Internationale studenten

Lees hier meer over studeren als internationale student bij USJ: https://www.usj.edu.lb/sri/index_en.php

Bezoek de pagina over Master of Hospitality Management: Luxury and Lifestyle op de website van Saint Joseph University of Beirut voor meer informatie!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Saint-Joseph University of Beirut (USJ) is a private Lebanese university that was established in 1875. The university and its degrees are officially recognized by the Lebanese state, in accordance wit ... Lees meer

Saint-Joseph University of Beirut (USJ) is a private Lebanese university that was established in 1875. The university and its degrees are officially recognized by the Lebanese state, in accordance with the provisions of the private higher education that governs higher education in Lebanon. Lees Minder