Master in Football Business in samenwerking met FC Barcelona

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Football Business in samenwerking met FC Barcelona

De Master in Football Business in samenwerking met FC Barcelona is opgezet met de ambitie om het enige programma in voetbalzaken en -besturen te zijn gebaseerd op het managementmodel van FC Barcelona, ​​wereldwijd erkend, evenals de geweldige educatieve ervaring van het Johan Cruyff Institute . Het belangrijkste doel van de Master in Football Business is om te voeden met diepgaande en actuele kennis en inzichten uit de industrie. We willen studenten voorzien van de analyse van de kerntheorieën en relevante casestudy's die hen zullen helpen het gedrag van de voetbalbusiness te visualiseren. Studenten krijgen ook de kans om te leren, te communiceren en bij te dragen aan de bedrijfsstrategie en -activiteiten van FC Barcelona. FCBarcaMaster

TOELATINGSEISEN

We zijn op zoek naar zeer gedreven en betrokken kandidaten met bewezen ervaring in het voetbalbedrijf of in high-performance zaken die geen verband houden met voetbal (minimaal 3 jaar), gecombineerd met een sterke zakelijke academische achtergrond van een bekende universiteit. Sporters met relevante werkervaring in het voetbalbedrijf kunnen zich inschrijven voor de Master, maar kandidaten zonder eerdere ervaring moeten een relevante academische achtergrond hebben om in aanmerking te komen voor selectie. Het vereiste minimum niveau van Engels taalvaardigheid is een score van IELTS 6.0, of equivalent als de kandidaat een niet-Engels sprekende niet-gegradueerde universiteit bijwoonde.

Selectiecriteria

We zijn op zoek naar hardwerkende kandidaten met een sterk leiderschap en probleemoplossend vermogen in combinatie met geweldige communicatie, teamwork en interpersoonlijke vaardigheden. We zijn op zoek naar uitdagende en kritisch denkende studenten die een sterke positieve impact zullen hebben in de voetbalbusiness en in de algehele gemeenschap, en die een bijdrage kunnen leveren aan het opbouwen van de toekomst van de sport. Het toelatingsproces zal rekening houden met alle onderdelen van deze vereisten, samen met professionele ervaring en educatieve achtergrond. Het voldoen aan alle minimumvereisten garandeert je geen toelating, maar je wordt uitgenodigd om door te gaan naar de volgende fase van het aanvraagproces.

Aanmeldingsprocedure

 1. Registreer uw interesse.
 2. Voltooi de online aanvraag en betaal de aanvraagkosten (€ 140 niet-restitueerbaar).
 3. U moet het volgende indienen:
  • een. Een begeleidende brief met een verklaring van doel.
  • b. Jouw CV.
  • c. Drie essays (maximaal 500 woorden) over:
   • ik. uw visie op het wereldwijde voetbalbedrijf;
   • ii. de situatie van het voetbalbedrijf in uw land, en
   • iii. hoe je een bijdrage kunt leveren aan de verbetering van het voetbalbedrijf in jouw land.
  • d. Twee aanbevelingsbrieven.
  • e. Officiële transcripten.
 4. Als de eerste fase van uw aanvraag succesvol is, wordt u uitgenodigd voor een online interview, dat de laatste fase van het proces zal zijn.

MODALITEIT

Op de campus - Barcelona. Een week per maand, intensief van maandag tot zaterdag.

GERICHT OP

De doelgroep van het programma is divers, variërend van gekwalificeerde personen die hun droombaan in de voetbalindustrie willen nastreven, tot gevestigde voetbalprofessionals die hun carrière verder willen ontwikkelen, en huidige en voormalige atleten die hun kennis willen uitbreiden. in dit gebied.

UITKOMSTEN LEREN

We streven ernaar om het beste Football Business-programma ter wereld te bieden door uitgebreide kennis van zaken te combineren met praktische projecten en een uniek overzicht van de aard en specificiteiten van de voetbalindustrie. De specifieke modules zullen studenten de mogelijkheid bieden om meer te weten te komen over de bedrijfsstrategie van de club en waarom FC Barcelona meer is dan een club, en hen ook de unieke mogelijkheid bieden om bij te dragen aan de toekomst van de organisatie.

VOORDELEN

 • Learning 3.0: verschillende leeromgevingen en technologieën.
 • Faculteit van wereldklasse: interactie met deskundige docenten en professionals uit de industrie.
 • Samenwerkingshulpmiddelen, teamwork, communicatie en debat.
 • Op sportindustrie gericht: training die u dichter bij de zakelijke kant van de sportindustrie brengt.
 • Leren van de ervaring: ontworpen voor professionele verbetering.
 • Leren over de bedrijfsstrategie van FC Barcelona en waarom het "meer dan een club" is.

PROFESSIONELE KANSEN

 • Bestuursorganen van voetbalclubs (voetbalfederaties en -verenigingen).
 • Voetbalfaciliteiten
 • Community-based football (stichtingen, gemeentelijke overheden).
 • Sportconsultancy (zakelijke initiatieven).
 • Bemiddelingsdiensten (agentschappen, spelersvertegenwoordiging).
 • Sportjournalistiek (media).
 • afzet

LOOPTIJD

Modaliteit: op campus Barcelona
Startdatum: 21 september 2020
Duur: 9 maanden
Prijs: € 140 (inschrijfgeld), € 1.250 (inschrijfgeld) en € 17.220 (collegegeld)
Deadline: Verzoek om info

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Johan Cruyff Institute is a powerful blend of professors, staff and partners who share a passion for educating the next generation of leaders in the sport business for the benefit of all athletes, ... Lees meer

The Johan Cruyff Institute is a powerful blend of professors, staff and partners who share a passion for educating the next generation of leaders in the sport business for the benefit of all athletes, sport partners, organizations and the students themselves. Lees Minder
Barcelona , Amsterdam + 1 Meer Minder