Master in Financieel Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

134870_coins-currency-investment-insurance-128867.jpeg

programma beschrijving

Waardecreatie is nu een vereiste in de resultatenrekening. In een omgeving die wordt gekenmerkt door liberalisering van de markt en economische concentratie, moet financieel beheer verder gaan dan alleen het beheersen van middelen om een integraal onderdeel te worden van het strategische management van het bedrijf.

Bedrijven hebben vastberaden en flexibele managers nodig, uitgerust om grotere verantwoordelijkheden op zich te nemen in direct contact met de andere delen van de organisatie. De belangrijkste kenmerken van dit nieuwe profiel voor financieel directeuren zijn onder meer hun capaciteit voor planning, onderhandeling en risicoanalyse in een economische onvoorspelbare context als waarin we leven.

Met de Master in Financial Management verwerft u alle technische kennis van financiën en de verschillende specialistische gebieden, en ontwikkelt u uitvoerende competenties op het gebied van besluitvorming die uw professionele kansen zullen vermenigvuldigen. Aan het einde van het collegegeld heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een residentieel programma van twee weken aan de Université du Québec à Montréal in Canada.

Redenen om EAE 's Business School Master in Financial Management te volgen

Prestigieuze partners

Wij zijn lid van de toonaangevende accountantsverenigingen in Spanje, zoals de ACCID en AECA (Spaanse vereniging van bedrijfsadministratie en administratie).

Residentieel programma in Montreal

Aan het einde van het collegegeld kun je een twee weken durend residentieel programma volgen over "International Finance & New Business Models" aan de Université du Québec à Montréal (Canada). Woonprogramma met extra kosten.

Adviesraad

Ons Master-collegegeldplan is ontwikkeld in samenwerking met een adviesraad bestaande uit professionals van bedrijven zoals Zürich, Nike, Agbar, Affinity Petcare en Schröders.

EAE ondernemer

Via onze bedrijfsincubator helpen we uw ondernemende ondernemingen vorm te geven, te financieren en te begeleiden.

Destacados

 • Top 25 Business Schools in de wereld - América Economía Ranking 2019
 • 2e beste business school in Spanje - Merco 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018
 • Sinds 1958 zijn er +77.000 professionals gevormd
 • Top 25 beste projectmanagementmeesters ter wereld QS Global Masters Ranking 2019

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten ontving nieuwe vacatures na het voltooien van hun master
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, vinden hun plaatsing via de afdeling Professional Careers
 • Meer dan 7.000 aanbiedingen voor werk en stage gepost in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Schneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Financieringsregelingen en beurzen

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten ons inspireren en als een drijvende kracht achter de vooruitgang van onze gemeenschap fungeren. EAE subsidies belonen hun inspanningen op weg naar excellentie en versterken onze toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid door de beschikbare mogelijkheden voor toegang tot onze educatieve programma's uit te breiden.

 • 25% van de studenten krijgt financiële steun
 • 12 maanden renteloze financiering
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen

business, lady, woman

Programma

De wereldwijde financiële en economische situatie evolueert de afgelopen jaren voortdurend. Dit heeft geleid tot een transformatie in de rol van de Financial Managers in de bedrijven. Tegenwoordig moeten ze niet alleen toezicht houden op, maar ook actieve deelnemers zijn aan het strategische management van het bedrijf en meer betrokken zijn bij alledaagse beslissingen, waarbij ze hun expertise op het gebied van risicoanalyse op meerdere gebieden van de organisatie aanbieden.

De Master in Financial Management zal u voorzien van de competenties die nodig zijn om te voldoen aan de hedendaagse behoeften in de markt, evenals uw managementvaardigheden ontwikkelen en inzicht krijgen in meer technische kennis van de financiële sector, waardoor u een goed afgeronde professional bent die klaar is om pak de uitdagingen aan die op je pad komen.

Doelen

Strategische visie

Een strategische visie op financiën hebben, evenals zijn positie ten opzichte van de algemene strategie van de onderneming.

Besluitvorming

Uitgerust zijn om financiële beslissingen te nemen die zijn afgestemd op de strategische doelstellingen van het bedrijf.

Financieel instrument

Beheersing van de verschillende technieken, instrumenten en instrumenten die worden gebruikt bij het beheer van de bedrijfsfinanciën.

Uitvoerend leiderschap

De essentiële competenties en vaardigheden ontwikkelen om een modern bedrijf succesvol te kunnen leiden vanuit het perspectief van de rol van de financieel adviseur.

Cursusinhoud

Totaal créditos: 94

 • Module 1 - Financiële markten en instrumenten
 • Module 2 - Financieel advies en planning
 • Module 3 - Diagnostiek, planning en controle
 • Module 4 - Corporate Finance
 • Module 5 - Managementvaardigheden
 • Module 6 - Cash & Credit Management
 • Module 7 - Klein
 • Module 8 - Stage
 • Module 9 - Scriptie

Geniet van de EAE Experience

Studeren aan EAE betekent een internationale roeping omarmen en klasgenoten hebben van alle vijf continenten, goede vrienden maken en vooruitgang boeken in je bedrijf, jezelf onderdompelen in een innovatieve sfeer, leren op evenementen en activiteiten buiten de klas, wat je hebt geleerd in praktijk brengen, groeien als professional en als persoon. Het is de ervaring die het verschil maakt. Ben je klaar voor de jouwe?

Madrid Campus

4.000 m2 verdeeld over drie moderne gebouwen uitgerust met de nieuwste onderwijstechnologie en alles wat je nodig hebt voor je academische leven. Studeer in het hart van het financiële district, met alle belangrijke diensten binnen handbereik, in een stad waar de toonaangevende Spaanse multinationals wonen.

Buiten het klaslokaal

Zakelijke netwerken. Platforms voor studenten, professionals en bedrijven om elkaar te ontmoeten en samen te werken, waar kansen ontstaan en goede persoonlijke relaties ontstaan.

Een klaslokaal zonder grenzen

Bij EAE leer je door te oefenen, je vaardigheden en je houding te verbeteren. Hier leer je in een klas zonder grenzen. Je groeit in elke klas en elke activiteit door een leerproces dat je hele leven doorgaat en je in staat stelt je doelen te bereiken en een belangrijke speler te worden in je bedrijf en je sociale omgeving.

Case Study Method

Door casestudy's van echte bedrijven te analyseren, kunt u uw kritische denken en uw vermogen om te anticiperen en te reageren ontwikkelen om problemen op te lossen. Het belangrijkste is dat het u in staat stelt om effectief beslissingen te nemen.

Competentiegerichte evaluatie

U zult merken dat we uw voortgang voortdurend volgen, uw sterke en zwakke punten identificeren en u helpen uw best te doen om uw prestaties te verbeteren.

minderjarigen

Minors zijn specialisatieprogramma's die zich kunnen concentreren op een ander kennisgebied van uw hoofdprogramma of major, waardoor u de mogelijkheid krijgt om cross-profile inhoud te verkennen.

Kiezen voor EAE verbetert uw toekomst met onze Master in Financial Management

Bij EAE we professionals op met de profielen waar de meeste vraag naar is bij bedrijven en de competenties die nodig zijn op de arbeidsmarkt. De kennis en vaardigheden die je hier en nu opdoet, zullen een echte impact hebben op je professionele leven. Stel je deze mooie toekomst voor en bekijk enkele van de professionele kansen die je te wachten staan met onze Master in Financial Management.

 • Chief Financial Officer (CFO)
 • Directeur van administratie en financiën
 • Economische directeur
 • Financieel directeur
 • penningmeester
 • Fintech-expert

134872_pexels-photo-3182812.jpeg

Klaar voor de start, af!

Als het uw doel is om professioneel te verbeteren met onze Master in Financial Management, zijn er tal van mogelijke routes die u tijdens uw reis kunt nemen. EAE 's Professional Career Service helpt u bij het kiezen van de juiste weg, waarop uw professionele interesses en de arbeidsmarkt het meest op elkaar zijn afgestemd. Uw reis naar professioneel succes bestaat uit 3 fasen:

Klaar

In deze beginfase plannen we uw professionele carrière in Finance en stellen we enkele doelen en een strategie op om deze te bereiken.

Stel

Deze trainingsfase bereidt je voor en positioneert je in Finance gunstig op de arbeidsmarkt. Afhankelijk van je professionele doel en achtergrond heb je toegang tot drie verschillende routes: Start mijn carrière, Boost mijn carrière en EAE Entrepreneur.

Gaan

Deze fase is bedoeld om uw professionele zichtbaarheid bij EAE 's partner rekruteringsbedrijven te vergroten. Om dit te bereiken, genereren we situaties en ontmoetingspunten waar deelnemers recruiters rechtstreeks kunnen ontmoeten (zoals Company Meeting en Talent Week, en organiseren we het hele jaar door netwerkevenementen.

EAE ondernemer

Het platform dat jouw ondernemersinitiatief ondersteunt en stimuleert. De bedrijfsincubator waar u uw projecten kunt maken en plannen om ze te realiseren.

Activeer uw project

Training, financiering en begeleiding zijn de drie cruciale elementen die u nodig heeft om uw ondernemersinitiatief te stimuleren en we geven u nu toegang tot alle drie: gespecialiseerde trainingsprogramma's, sessies met investeerders om te leren hoe u uw projecten het beste kunt financieren, en een bedrijfsincubator met alles de apparatuur en diensten die u nodig heeft om uw ideeën volledig te benutten en ze te realiseren. Het starten van een ondernemersproject is een spannende uitdaging en nu heb je de sleutel tot succes.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder