Master in Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSc in Finance is een voltijds, eenjarig programma dat een zeer geavanceerde kwalificatie op het gebied van financiën biedt plus een jaar voor onderzoek en het schrijven van een proefschrift. Het is ontworpen voor studenten die van plan zijn om een ​​carrière in de financiële dienstverlening of op het gebied van corporate finance na te streven.

Dit programma geeft je een sterke achtergrond in de theoretische onderbouwing van financiën en biedt intensieve toegepaste training gericht op het ontwikkelen van vaardigheden voor actieve interactie in de financiële wereld.

Resultado de imagem para financial times european business schools ranking 2018master-in-fin%20Financial%20Times_1.png

Eduniversal_completo.jpg

Waarom kiezen voor de Master (MSc.) In Finance bij IBS?

De International Master's Degree in Finance is een voltijds, tweejarig programma dat een zeer geavanceerde kwalificatie op financieel gebied biedt. Het is ontworpen voor studenten die van plan zijn om een ​​carrière in de financiële dienstverlening of op het gebied van corporate finance na te streven. De Master's in Finance geven je een sterke achtergrond in de theoretische onderbouwing van financiën en bieden intensieve toegepaste training gericht op het ontwikkelen van vaardigheden voor actieve interactie in de financiële wereld. Onze afgestudeerden hebben een uitstekende reputatie verdiend in het bedrijfsleven vanwege hun uitstekende kwantitatieve en technische vaardigheden.

Studeren voor een Master in Finance bij IBS biedt je:

 • Verbeterde loopbaanperspectieven: afgestudeerden maken met succes gebruik van de vaardigheden en kennis die is opgedaan met hun diploma om carrière te maken in hun sector naar keuze. De Master in Finance is toegelaten tot het CFA Institute University Recognition Program. Deze status wordt toegekend aan instellingen waarvan de opleidingen ten minste 70% van de CFA Candidate Body of Knowledge (CBOK) omvatten, die studenten een degelijke basis in de CBOK bieden en ze goed positioneert om deel te nemen aan de CFA-examens.
 • Specialisatie en flexibiliteit: de helft van de cursussen is keuzevakken, waardoor studenten het programma kunnen aanpassen zodat het zich richt op gebieden die van bijzonder belang zijn voor hun gekozen loopbaan.
 • Uit de eerste hand financiële ervaring: Tijdens het programma zal er een financiële agenda zijn met regelmatige presentaties door bedrijven, workshops over financiële informatiesystemen zoals Bloomberg en Reuters, en case-analyses.
 • Internationale ervaring. Een midweek verblijf in Madrid geeft studenten direct contact met bedrijven en instellingen in de lokale financiële sector en biedt hen extra internationale bekendheid .
 • Contact met een faculteit van wereldklasse: de financiële faculteit bestaat uit leiders op het gebied van financieel onderzoek die hebben gepubliceerd in enkele van 's werelds meest vooraanstaande tijdschriften. Ze bieden studenten een hypermoderne opleiding in financiën in klassen die een premie geven over hoe ze hun kennis kunnen toepassen op echte instellingen.
 • Voorbereiding op de zakelijke arena: tijdens het programma kunnen studenten deelnemen aan een personal soft skill development-programma en loopbaanmanagementtraining om hun wereldwijde vaardigheden te verbeteren en hun vooruitzichten voor een succesvolle toekomstige carrière te verbeteren.
 • Financial data lab: van de Europese scholen heeft IBS een van de meest uitgebreide financiële databases: een bron die gratis toegang biedt tot Wharton Research Data Services, Compustat, Worldscope, CRSP en complete informatiesystemen zoals Bloomberg en Reuters. Via zijn financiële database krijgen studenten de kans om gegevens te simuleren en te modelleren, theorie toe te passen op de echte financiële wereld en toegepaste projecten te ontwikkelen met behulp van unieke gegevenssets.

Het geglobaliseerde karakter van het moderne bedrijfsleven betekent dat bedrijven steeds vaker managers proberen te werven die over de gespecialiseerde internationale expertise en de nodige vaardigheden beschikken om op een hoog niveau in multiculturele, mondiale omgevingen te presteren.

ISCTE Business School is een van de toonaangevende business schools in Portugal en biedt u de mogelijkheid om de vaardigheden van internationaal management in een multiculturele omgeving onder de knie te krijgen.

Het programma wordt in het Engels gegeven en staat open voor internationaal georiënteerde studenten met een bachelordiploma op het gebied van management of met relevante ervaring in het internationale bedrijfsleven. Dit zeer competitieve academische programma bereidt studenten voor om te handelen in wereldwijde zakelijke ondernemingen en internationaal verbonden organisaties.

Collegegeld 2020/2021

Collegegeld voor nationale studenten 2020/2021

Schoolgeld
1ste jaar € 5.950
2e jaar (proefschrift / project) € 1.950

Gedurende het eerste jaar kan het collegegeld in één keer worden betaald of gespreid over negen termijnen.

Collegegeld voor internationale studenten * 2020/2021

Schoolgeld
1ste jaar € 7.000
2e jaar (proefschrift / project) € 2.800

Van internationale studenten wordt verwacht dat ze de volledige vergoeding voor elk jaar in één keer betalen bij inschrijving. Dit collegegeld is inclusief:

 • Reizen en accommodatie voor de beste 30 kandidaten (25 uit toelatingsronde 1) toegelaten tot de Master for the Microstructure, Trading en Bloomberg Program aan de Universiteit van Delaware, Verenigde Staten;
 • Gratis toegang tot alle IBS-faciliteiten en algemene diensten.

* De internationale studentenstatus wordt toegepast op studenten die:
- zijn geen onderdanen van een lidstaat van de Europese Unie;
- een buitenlandse nationaliteit hebben die verschilt van die van een lidstaat en op 31 augustus van het jaar waarin zij zich bij de ISCTE willen aansluiten en kinderen die legaal bij hen verblijven ** korter dan twee jaar ononderbroken legaal in Portugal verblijven;
- De nationaliteit is geen Afrikaans Portugees sprekend land, PALOP (als beraadslaging van de raad van bestuur van ISCTE -IUL). Internationale studenten moeten het volledige collegegeld elk jaar in één keer betalen bij de inschrijving.
** Wat betreft verblijfstijdscore-effecten in Portugal, valt geen tijd met een verblijfsvergunning voor studie.


Aanvraagproces 2020/2021

 • Een bachelordiploma uitgereikt door een universiteit of instelling voor hoger onderwijs;
 • Vaardigheid in de Engelse taal;
 • De resultaten van een GMAT- of GRE-examen van een kandidaat, hoewel niet verplicht, kunnen hun kansen om geaccepteerd te worden vergroten;
 • Twee aanbevelingsbrieven;
 • Een motivatiebrief;
 • CV;
 • Diploma en transcript of Records.

Documentatie

Op verzoek van het Admissions Office dient u kopieën van papier en bestanden met gescande documenten te verzenden:

Een kopie van je officiële bachelorgetuigschrift en eventuele andere graden vermeld in het aanvraagformulier (indien van toepassing) * academische transcripties van cursussen en cijfers (indien van toepassing) twee originele foto's kopie van uw identiteitskaart of paspoort (en indien van toepassing van het fiscale identiteitsnummer ) GMAT Score - optioneel *

* In gevallen waarin een diploma niet beschikbaar is maar de afstuderen wordt verwacht vóór september 2020 - vragen we de studenten om een verklaring van betrokkenheid te ondertekenen. Het bachelordiploma moet uiterlijk half september worden verstrekt.

* De presentatie van de GMAT-score kan de waarde van uw aanvraag vergroten en kan in bepaalde gevallen verplicht zijn.

Testresultaten moeten rechtstreeks door de ETS (Educational Testing Service) naar de ISCTE Business School worden verzonden.

Contacten

Vitor Reis
masters.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tel. :( 351) 210 464 225

Laatst bijgewerkt op nov 2019

Over de school

IBS is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to ... Lees meer

IBS is a pioneer School in the teaching of management and business sciences, and the first where this was an autonomous area as opposed to a subject taught within the field of economics. The links to the corporate world are a distinctive feature of our School. Since the outset, IBS has relied on the support of invited faculty from the business world whose collaboration has provided valuable input for our curricula. Lees Minder
Lissabon , Orlando + 1 Meer Minder

Accreditaties