Lees de Officiële Beschrijving

MSc in Finance is een voltijds, eenjarig programma dat een zeer geavanceerde kwalificatie op het gebied van financiën biedt plus een jaar voor onderzoek en het schrijven van een proefschrift. Het is ontworpen voor studenten die van plan zijn om een ​​carrière in de financiële dienstverlening of op het gebied van corporate finance na te streven.

Dit programma geeft je een sterke achtergrond in de theoretische onderbouwing van financiën en biedt intensieve toegepaste training gericht op het ontwikkelen van vaardigheden voor actieve interactie in de financiële wereld.

Resultado de imagem para financial times european business schools ranking 2018master-in-fin%20Financial%20Times_1.png

Eduniversal_completo.jpg

Waarom kiezen voor de Master (MSc.) In Finance bij IBS?

De International Master's Degree in Finance is een voltijds, tweejarig programma dat een zeer geavanceerde kwalificatie op financieel gebied biedt. Het is ontworpen voor studenten die van plan zijn om een ​​carrière in de financiële dienstverlening of op het gebied van corporate finance na te streven. De Master's in Finance geven je een sterke achtergrond in de theoretische onderbouwing van financiën en bieden intensieve toegepaste training gericht op het ontwikkelen van vaardigheden voor actieve interactie in de financiële wereld. Onze afgestudeerden hebben een uitstekende reputatie verdiend in het bedrijfsleven vanwege hun uitstekende kwantitatieve en technische vaardigheden.

Studeren voor een Master in Finance bij IBS biedt je:

 • Verbeterde loopbaanperspectieven: afgestudeerden maken met succes gebruik van de vaardigheden en kennis die is opgedaan met hun diploma om carrière te maken in hun sector naar keuze. De Master in Finance is toegelaten tot het CFA Institute University Recognition Program. Deze status wordt toegekend aan instellingen waarvan de opleidingen ten minste 70% van de CFA Candidate Body of Knowledge (CBOK) omvatten, die studenten een degelijke basis in de CBOK bieden en ze goed positioneert om deel te nemen aan de CFA-examens.
 • Specialisatie en flexibiliteit: de helft van de cursussen is keuzevakken, waardoor studenten het programma kunnen aanpassen zodat het zich richt op gebieden die van bijzonder belang zijn voor hun gekozen loopbaan.
 • Uit de eerste hand financiële ervaring: Tijdens het programma zal er een financiële agenda zijn met regelmatige presentaties door bedrijven, workshops over financiële informatiesystemen zoals Bloomberg en Reuters, en case-analyses.
 • Internationale ervaring. Een midweek verblijf in Madrid geeft studenten direct contact met bedrijven en instellingen in de lokale financiële sector en biedt hen extra internationale bekendheid .
 • Contact met een faculteit van wereldklasse: de financiële faculteit bestaat uit leiders op het gebied van financieel onderzoek die hebben gepubliceerd in enkele van 's werelds meest vooraanstaande tijdschriften. Ze bieden studenten een hypermoderne opleiding in financiën in klassen die een premie geven over hoe ze hun kennis kunnen toepassen op echte instellingen.
 • Voorbereiding op de zakelijke arena: tijdens het programma kunnen studenten deelnemen aan een personal soft skill development-programma en loopbaanmanagementtraining om hun wereldwijde vaardigheden te verbeteren en hun vooruitzichten voor een succesvolle toekomstige carrière te verbeteren.
 • Financial data lab: van de Europese scholen heeft IBS een van de meest uitgebreide financiële databases: een bron die gratis toegang biedt tot Wharton Research Data Services, Compustat, Worldscope, CRSP en complete informatiesystemen zoals Bloomberg en Reuters. Via zijn financiële database krijgen studenten de kans om gegevens te simuleren en te modelleren, theorie toe te passen op de echte financiële wereld en toegepaste projecten te ontwikkelen met behulp van unieke gegevenssets.

Het geglobaliseerde karakter van het moderne bedrijfsleven betekent dat bedrijven steeds vaker managers proberen te werven die over de gespecialiseerde internationale expertise en de nodige vaardigheden beschikken om op een hoog niveau in multiculturele, mondiale omgevingen te presteren.

ISCTE Business School is een van de toonaangevende business schools in Portugal en biedt u de mogelijkheid om de vaardigheden van internationaal management in een multiculturele omgeving onder de knie te krijgen.

Het programma wordt in het Engels gegeven en staat open voor internationaal georiënteerde studenten met een bachelordiploma op het gebied van management of met relevante ervaring in het internationale bedrijfsleven. Dit zeer competitieve academische programma bereidt studenten voor om te handelen in wereldwijde zakelijke ondernemingen en internationaal verbonden organisaties.

Collegegeld 2019/2020

Collegegeld voor nationale studenten 2019/2010

Gedurende het eerste jaar kan het collegegeld in één keer worden betaald of gespreid over negen termijnen.

Collegegeld voor internationale studenten * 2019/2010

Van internationale studenten wordt verwacht dat ze de volledige vergoeding voor elk jaar in één keer betalen bij inschrijving. Dit collegegeld is inclusief:

 • Reizen en accommodatie voor de beste 30 kandidaten (25 uit toelatingsronde 1) toegelaten tot de Master for the Microstructure, Trading en Bloomberg Program aan de Universiteit van Delaware, Verenigde Staten;
 • Gratis toegang tot alle IBS-faciliteiten en algemene diensten.

* De internationale studentenstatus wordt toegepast op studenten die:
- zijn geen onderdanen van een lidstaat van de Europese Unie;
- de buitenlandse nationaliteit anders hebben dan die van een lidstaat en legaal in Portugal verblijven gedurende minder dan twee jaar, zonder onderbreking, op 31 augustus van het jaar waarin zij zich bij de ISCTE willen voegen en kinderen die legaal bij hen ISCTE **;
- De nationaliteit is geen Afrikaans Portugees sprekend land, PALOP (As Deliberation of the Board of Management of ISCTE -IUL). Internationale studenten moeten het volledige collegegeld elk jaar in één keer betalen bij de inschrijving.
** Voor verblijfsscore-effecten in Portugal geldt geen verblijfsvergunning voor studie.


Aanvraagproces 2019/2020

 • Een bachelordiploma uitgereikt door een universiteit of instelling voor hoger onderwijs;
 • Vaardigheid in de Engelse taal;
 • De resultaten van een GMAT- of GRE-examen van een kandidaat, hoewel niet verplicht, kunnen hun kansen om geaccepteerd te worden vergroten;
 • Twee aanbevelingsbrieven;
 • Een motivatiebrief;
 • CV;
 • Diploma en transcript of Records.

Documentatie

Op verzoek van het Admissions Office dient u kopieën van papier en bestanden met gescande documenten te verzenden:

Een kopie van je officiële bachelorgetuigschrift en eventuele andere graden vermeld in het aanvraagformulier (indien van toepassing) * academische transcripties van cursussen en cijfers (indien van toepassing) twee originele foto's kopie van uw identiteitskaart of paspoort (en indien van toepassing van het fiscale identiteitsnummer ) GMAT Score - optioneel *

* In gevallen waar een Diploma niet beschikbaar is maar de graduatie vóór september 2019 wordt verwacht, vragen we de studenten om een ​​Verklaring van Verplichtheid te ondertekenen. Het bachelordiploma moet uiterlijk medio september worden verstrekt.

* De presentatie van de GMAT-score kan de waarde van uw aanvraag vergroten en kan in bepaalde gevallen verplicht zijn.

Testresultaten moeten rechtstreeks door de ETS (Educational Testing Service) naar de ISCTE Business School worden verzonden.

Contacten

Vitor Reis
info.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tel.: (351) 210 464 225

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa »

Laatst bijgewerkt op February 4, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Voltijd
Prijs
6,850 EUR
Deadline
Vraag informatie aan
Subsequent rounds of application only in case there are seat available
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Subsequent rounds of application only in case there are seat available

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Subsequent rounds of application only in case there are seat available
Einddatum