Master in Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom wij?

Master Studies in Finance is het enige programma in Polen dat EPAS-accreditaties heeft, voor reguliere masterstudies. EPAS is een internationaal accreditatiesysteem voor programma's ontwikkeld door de Europese Stichting voor Management Development (EFMD). Het bevestigt de topkwaliteit van ons programma en garandeert al onze studenten een internationale erkenning van hun diploma's. De EPAS-normen en -criteria bestrijken alle facetten van de programma-voorziening, waaronder de hoogste internationale normen voor het ontwerpen en leveren van programma's en kwaliteitsborging. Het benadrukt onze uniciteit, praktische relevantie van ons programma, evenals een hoge bedrijfscultuur en internationalisering. Momenteel hebben slechts 97 beste programma's van duizenden over de hele wereld dit hoogste kwaliteitskeurmerk.

Alleen voor de Master Studies in Finance stemt het CFA-partnerschap het programma af op het curriculum van het Candidate Body of Knowledge-programma van het CFA-programma, waardoor studenten dit programma kunnen voltooien en zich kunnen voorbereiden op het Chartered Financial Analyst (CFA) -examen. Programma op hetzelfde moment. Deze combinatie plaatst succesvolle studenten in een voordelige positie bij het betreden van de financiële sector of het verbeteren van hun loopbaan. CFA Institute is een wereldwijde organisatie die bestaat uit 's werelds grootste vereniging van beleggingsprofessionals. Het biedt een scala aan educatieve en carrièremogelijkheden, waaronder de meest prestigieuze en wereldwijd erkende benamingen op het gebied van financiën. Wij zijn de enige CFA-partner in Centraal-Europa.

Studies in Finance zijn een van de weinige Europese programma's die zijn gecertificeerd in samenwerking met het Chartered Institute of Management Accounting (CIMA) waarmee onze studenten CIMA-gecertificeerd (Diploma in Management Accounting voor het masterniveau) kunnen worden door vrijgesteld te zijn van module-examens en door slechts één extern examen af ​​te leggen, waarvan de voorbereiding wordt vergemakkelijkt door de toegang tot professioneel leermateriaal en evenementen op de campus. Professionele certificaten zijn waar werkgevers naar zoeken. Ze geven onze studenten ook een unieke kans om hun horizon te verbreden en internationale kennis te valideren.

Master Studies in Finance is ook geaccrediteerd door de Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA). Onze studenten volgen geaccrediteerde cursussen en volgen examens volgens de ACCA-normen, waardoor ze in aanmerking komen voor vrijstellingen van een deel van de ACCA-examens (Fundamentals-niveau). Afgestudeerden van onze studies combineren een prestigieus universitair diploma met de professionele ACCA-kwalificatie die wordt gerespecteerd door werkgevers in Polen en de rest van de wereld.

Onze accreditaties en partnerships zijn een garantie voor de best mogelijke leerervaring voor onze studenten en geweldige vacatures voor onze afgestudeerden. We zitten ver boven het nationale gemiddelde bij het aannemen van afgestudeerden, onze afgestudeerden vinden binnen een maand een baan en de tevredenheid over loon, werkbereik en ontwikkelingsperspectieven behoren tot de hoogste van het land (zie onze studenten en afgestudeerdenenquête 2015)!

Master Studies in Finance wordt uitgevoerd aan de faculteit Management, informatietechnologie en financiën (Wydział Zarządzania, Informatyki i Finansów) en is gericht op Poolse en buitenlandse studenten. Het programma wordt in het Engels gedoceerd door de normen van topuniversiteiten in de wereld met de deelname van buitenlandse docenten.

CFA Partnership

CFA Institute is een wereldwijde organisatie die bestaat uit 's werelds grootste vereniging van beleggingsprofessionals. Het biedt een scala aan educatieve en loopbaanbronnen, waaronder de Chartered Financial Analyst (CFA) -aanduidingen. Het is een leidende stem voor mondiale kwesties als eerlijkheid, marktefficiëntie en bescherming van beleggers.

Het CFA-programmapartnerschap brengt het Master in Finance-programma van de unviersity in overeenstemming met het curriculum van het Candidate Body of Knowledge-programma van het CFA-programma, waardoor studenten dit programma kunnen voltooien en tegelijkertijd op het CFA-programma kunnen voorbereiden. Deze combinatie plaatst succesvolle studenten in een voordelige positie wanneer ze de financiële sector willen betreden of hun carrière willen verbeteren.

CFA Institute Scholarships voor studenten is een initiatief om studenten te ondersteunen die van plan zijn zich te registreren voor CFA-examenniveau 1. Ontvangers van een beurs betalen slechts 225 USD van het examengeld in plaats van ongeveer 1200 USD. Studenten van Master Studies in Finance hebben voorrang om beurzen te ontvangen. Als er enkele geleerden overblijven, kunnen de andere studenten van Wroclaw University of Economics worden overwogen.

CIMA Partnership

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) werd opgericht in 1919 in Londen en is momenteel de grootste professionele organisatie van experts op het gebied van management accounting. CIMA heeft momenteel 203.000 leden en studenten in 173 landen. CIMA voert kwalificerende examens uit en geeft internationale certificaten uit. CIMA heeft samen met AICPA ook een wereldwijd erkende titel gecreëerd - CGMA - Chartered Global Management Accountant.

Het Instituut groeit snel, werkt voortdurend samen met werkgevers van over de hele wereld en levert ook gespecialiseerde publicaties en rapporten op het gebied van management en financiën. Momenteel heeft CIMA meer dan 243 onderzoekscentra over de hele wereld.

Management accounting is een belangrijk onderdeel van enterprise management en verschaft gegevens en informatie die nodig zijn om actuele en strategische beslissingen te nemen over de winstgevendheid van het bedrijf. In tegenstelling tot financiële boekhouding, richt de management accounting zich vooral op toekomstgerichte informatie om te helpen bij het planningsproces.

Vragen?

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen op: olga.rutkowska@ue.wroc.pl

Laatst bijgewerkt op apr 2018

Over de school

More than 17 000 students More than 780 academic teachers More than 73 000 graduates More than 300 foreign students each academic year The first lecture at the University was given in February, 1947.

More than 17 000 students More than 780 academic teachers More than 73 000 graduates More than 300 foreign students each academic year The first lecture at the University was given in February, 1947. Lees Minder