Master in Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Finance is een voltijdse masteropleiding in het Engels. Het Master in Finance-programma wordt uitgevoerd volgens wereldwijde financiële normen en is bedoeld voor studenten die de wereld van financiën willen ontdekken. Naast basisonderwerpen, zoals strategisch beheer, analyse van financiële instrumenten, geavanceerde bedrijfsfinanciering, portefeuillebeheer en risicobeheer, omvat het programma cursussen op het gebied van geavanceerde financiële rapportage, belastingen, analyse van financiële tijdreeksen, regulering van de financiële markten, en mijnbouw van financiële databases.

Tijdens de opleiding verwerven studenten niet alleen theoretische kennis, maar verwerven ze ook kwalificaties die een carrière in de onderneming en op de financiële markt mogelijk maken. Het programma is geavanceerd, daarom vinden de studenten gemakkelijk stageprogramma's tijdens hun studie en werk na het afstuderen. Het programma wordt gekozen door internationale studenten. De cursussen worden gegeven door Poolse en internationale professoren en docenten.

137499_137470_WUEB-14.jpg Wroclaw University of Economics and Business "}" />

Studentenprofielen

De afgestudeerde Master in Finance heeft een zeer geavanceerde professionele kennis op het gebied van financiën (inclusief boekhouding en financiële rapportage), financieel risicobeheer en financiële besluitvorming. Hij / zij weet hoe de financiële instellingen (waaronder banken, verzekeraars, investeringsfondsen en pensioenfondsen), bedrijven en overheidsinstellingen geavanceerde financiële beslissingen nemen.

Hij / zij kan complexe economische en financiële processen en entiteiten analyseren op macro-economisch en micro-economisch niveau. Hij kan de financiële toestand van het bedrijf en het huishouden grondig analyseren. Hij / zij begrijpt de oorzaken, gevolgen en relaties van economische en financiële processen in de markteconomie. Hij / zij heeft geavanceerde kennis van de processen in wereldwijde financiële markten. Hij / zij kan risico's in de financiële instelling, het bedrijf, de openbare instelling en het huishouden identificeren, meten en beheren. Hij / zij kan gegevens analyseren met behulp van kunstmatige intelligentie en kwantitatieve methoden.

Hij / zij heeft kennis van het Engels op een gevorderd niveau en kan communiceren op een professioneel gespecialiseerd niveau in financiën. Na het voltooien van het programma kan hij / zij slagen voor het CFA-examen, CIMA-examens en ACCA-examens. Hij / zij is bereid om te werken in topposities bij financiële instellingen, financiële afdelingen van bedrijven en bij multinationals, waaronder in het buitenland. Hij / zij kan adviesactiviteiten uitvoeren. Hij / zij begrijpt de noodzaak van permanente educatie. Hij / zij is bereid om te studeren voor een doctoraat en in postdoctorale programma's.

Carriere vooruitzichten

 • Financieel adviseur.
 • Financieel directeur.
 • Financieel directeur.
 • Chief Risk Officer.
 • Bankspecialist.
 • Vastgoedbeoordelaar.
 • Financieel analist.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Planning

Inschrijving is van 1 juni 2020 tot 16 augustus 2020.

Binnen deze data zijn kandidaten verplicht om:

 1. Registreer u in het inschrijvingssysteem.
 2. Betaal het inschrijvingsgeld 85 PLN op de individuele bankrekening vermeld in het inschrijvingssysteem (IRK).
 3. Vul het formulier in met gegevens, download foto's, kies een studieprogramma, voeg de vereiste documenten bij.
 4. Na ontvangst van informatie over het positieve resultaat van de verificatie van het document, betaal je het collegegeld voor het eerste semester van de studie op een speciale rekening die is aangewezen door de wervingscommissie.
 5. Lever alle documenten met fotokopieën en beëdigde vertalingen in het Pools aan het wervingscomité. De deadline is 28 september 2020, om 15.00 uur. De datum van levering van documenten is belangrijk, niet de datum van verzending.

Let op: De documenten moeten per post of koeriersdienst worden bezorgd.

Stuur geen documenten voordat de wervingscommissie heeft beslist over je toelating tot studie.

Cursusleider

Professor Katarzyna Kuziak

e-mail: katarzyna.kuziak@ue.wroc.pl

Laatst bijgewerkt op jul 2020

Over de school

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Lees meer

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Lees Minder