Master in Finance

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin een educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor de intake van juli en oktober.

Waarom Master in Finance

 • Studiefinanciering in een business school waar "digitale technologie" de kern vormt. GBSB Global is de enige instelling voor hoger onderwijs in Spanje die door Microsoft is erkend als leider in digitaal onderwijs.
 • Verdien Accreditatie naast je masteropleiding via de ACCA, de gerenommeerde internationale vereniging van Chartered Certified Accountants
 • Verkrijg een differentiële kwalificatie met Microsoft Imagine Academy - GBSB Global bereidt studenten voor op het voldoen aan de vraag van de markt naar digitale technologieën

programma beschrijving

De Master in Finance is een van de meest innovatieve masterprogramma's op het gebied van financiën in Spanje, die tot doel heeft de manier waarop bedrijfseducatie wordt gegeven te veranderen en verantwoordelijke, innovatieve en wereldwijd gerichte bedrijfsleiders op te leiden. Studenten leren een geavanceerde culturele intelligentie en bewustzijn te ontwikkelen en leren effectief te werken met mensen die enorm verschillende waarden en overtuigingen hebben.

De Master in Finance aan de GBSB Global Business School biedt een uitzonderlijk academisch trainingsprogramma dat studenten laat zien hoe fascinerend de wereld van internationale financiën kan zijn. Master in Finance kijkt verder dan het basiskennis van bankieren en boekhouding en onthult de verschillende concepten, markten en kansen in de financiële sector van vandaag.

De Master in Finance omvat analytische kerncursussen, zoals financiële en management accounting, statistische analyse en bedrijfsfinanciering, die studenten allemaal de kennis en vaardigheden bieden die essentieel zijn voor een succesvolle managementcarrière in de financiële wereld. Tegelijkertijd biedt de master studenten de mogelijkheid om een geavanceerd inzicht te verwerven in verschillende financiële gebieden, zoals investeringen, ondernemingsfinanciering, vastgoedfinanciering, fusies en overnames, bedrijfsevaluaties, financiële instrumenten en de manier waarop de wereldwijde financiële markten vandaag functioneren. .

De Master in Finance wordt gegeven door een unieke mix van leiders uit de industrie en de beste professoren waaronder Andrew Hyman, auteur van ETF Strategies and Tactics: Hedge Your Portfolio in a Changing Market (New York: McGraw-Hill, 2008) en Three Paths naar winstgevend beleggen: ETF's gebruiken in de gezondheidszorg, infrastructuur en het milieu om uw activa te laten groeien (New York: FT Press, 2010); Xavier Arola, voormalig CEO van de grootste financiële instelling voor de investering van infrastructuur in Catalonië EECAT; Martin Mayer, partner bij adviesbureau Fusies & Overnames ARS Corporate.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Fulltime, ochtenden en middagen
 • Locatie - Barcelona / Madrid, Spanje

Programma Hoogtepunten

 • Verdien een internationaal erkende certificering via de ACCA.
 • Faculteit met industrie-ervaring.
 • Bedrijfsbezoeken.
 • Studenten uit 70 verschillende landen.
 • Exclusieve toegang tot financiële forums en bankenseminars.
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal.
 • Carrièremogelijkheden bij financiële topbedrijven.

Doelstellingen van het programma

 1. Geef studenten een brede en professionele kennis van alle aspecten van internationale financiën.
 2. Bereid professionals voor die in staat zijn om modellen, methoden en instrumenten voor financieel beheer te gebruiken.
 3. Creëer bewustzijn van de snel veranderende en diverse financiële wereld en de uitdagingen waar deze voor staat.
 4. Onderwijs een strategisch kader om verschillende internationale financiële praktijken te beoordelen en te implementeren.
 5. Interpersoonlijke en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen om zeer effectieve bedrijfsmanagers en leiders te zijn.
 6. Ontwikkel een strategisch begrip van financiën en het vermogen om de relaties tussen financiën en andere bedrijfsgebieden in overweging te nemen.

Waarom GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met internationale accreditatie van ASIC.
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine.
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen.
 • AMBTENAAR VAN DE EUROPESE RAAD VOOR ONDERWIJSONDERWIJS (ECBE).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen.
 • Focus op innovatie | Van lesmethoden, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgevingen, het draait allemaal om innovatie en het uitdagen van de status quo.
 • Mogelijkheden voor inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies.

Carrièremogelijkheden

Ontwikkel je carrière in de financiële sector met de Master in Finance.

Accounting

Accountants moeten zeer bedreven zijn in statistische analyse, en ze moeten technisch onderlegd en georganiseerd zijn. Deze professionals organiseren en bereiden de financiële overzichten van een bedrijf voor, zorgen voor de financiële besluitvorming en investeringen, en adviseren het topmanagement bij financiële planning en bescherming.

audit

Auditors moeten zeer gedetailleerd georiënteerd zijn en financiële fouten kunnen opsporen, en ze moeten geavanceerde computervaardigheden hebben. Ze zijn verantwoordelijk voor het analyseren en goedkeuren van de cruciale financiële overzichten van een organisatie.

Risicokapitaal

Risicokapitalisten beheren risico's en beschermen zichzelf tegen verlies, aangezien het faalpercentage op dit gebied hoog is. Durfkapitalisten gebruiken hun financiële expertise om fondsen toe te wijzen aan de bedrijven waarvan zij voorspellen dat ze in de toekomst de grootste ROI's zullen hebben.

Bedrijfsfinanciën

Managers van corporate finance zijn verantwoordelijk voor het nemen van berekende risico's met als doel een maximale winstgevendheid voor het bedrijf te bereiken. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het beschermen, behouden en vergroten van het financiële kapitaal dat wordt gebruikt om ondernemingen van alle omvang te runnen.

Commercieel bankieren

Commerciële bankfuncties bij banken zijn geweldig voor diegenen die op lange termijn lid willen worden van een organisatie en van binnenuit gepromoveerd willen worden of die de mogelijkheid willen hebben om in de loop van de tijd naar andere steden te verhuizen. Professionals op dit gebied kunnen verschillende carrières in commercial banking ontwikkelen, variërend van werken als accountmanagers tot vertellers, filiaalmanagers en meer.

Investment Banking

Professionals in investment banking zijn experts in risico, branchekennis, onderhandeling, communicatie. Investeringsbankiers behandelen risicovolle situaties waarbij futures worden verhandeld en hun klanten worden begeleid bij vermogensbeheer.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

GBSB Global Business School is an internationally accredited business school in Spain and Malta that provides business education in English to students from around the world and prepares future gradua ... Lees meer

GBSB Global Business School is an internationally accredited business school in Spain and Malta that provides business education in English to students from around the world and prepares future graduates to launch a successful career globally. GBSB Global Business School supports high standards in business education validated by numerous international accreditation bodies. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Birkirkara + 2 Meer Minder