Master in Fashion Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

DEZE CURSUS WORDT IN DE PORTUGESE TAAL AANGEBODEN.

Onder begeleiding van professionals van bedrijven als Vogue en Osklen, ontwikkelt de student een marketing- en communicatieproject voor een modemerk.

Door verschillende connecties met de markt heeft de student een actuele visie op het gebied en kan hij zowel zijn eigen merk oprichten als zich aansluiten bij de communicatie-afdelingen van grote modebedrijven.

In samenwerking met Levi's biedt de Professional Master in Fashion Marketing de student een kans om in contact te komen met het dagelijks leven van een van de grootste kledingbedrijven ter wereld.

Gedurende de cursus hebben de studenten lezingen met merkprofessionals en zullen ze een marketingproject ontwikkelen in een ruimte die is ontworpen door het bedrijf hier op school.

Om u te helpen uw professionele doelen te bereiken, heeft de student nog steeds mentoractiviteiten en heeft de mogelijkheid om de markt buiten Brazilië te ontmoeten via een internationale module van 40 uur op de locaties IED Italië of IED Spanje.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Within the boundaries of Rio Genius Loci, IED will focus its teaching programs to take in not only Design, Fashion, Communication and Visual Arts, but also the innovative principles of sustainable arc ... Lees meer

Within the boundaries of Rio Genius Loci, IED will focus its teaching programs to take in not only Design, Fashion, Communication and Visual Arts, but also the innovative principles of sustainable architecture and of strategic and service design. Lees Minder