Master in Fashion Management (deeltijd)

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Let op: dit programma wordt volledig in het Engels gegeven.

Vier van onze Masters worden officieel erkend als een van de beste op wereldniveau door Eduniversal, waarin ook het Fashion-gebied te zien is

Top 50 - Wereldwijde ranglijst
Geclassificeerd als N 40 in Fashion Management, wereldwijd

Untitled-design-e1568644888192.png

De modewereld heeft altijd talloze mensen aangetrokken die er een carrière in willen beginnen. Naast enthousiasme vereist deze industrie ook creativiteit, ambitie en sterke managementvaardigheden; Rome Business School Master in Fashion Management van Rome Business School is ontworpen om de studenten vaardigheden, perspectief en de didactische ervaring te bieden die ze nodig hebben om hun professionele pad in dit bedrijf te volgen, en jonge middelen te helpen professionele figuren te worden die in staat zijn om met vertrouwen en competentie te bewegen in de mode-industrie.

De redenen waarom

 • Internationale bootcamp in Barcelona of Rome

Rome Business School biedt u de kans om uw competenties aan te scherpen en uw kennis van ondernemerschap, innovatie en andere belangrijke onderwerpen in het bedrijfsleven te verrijken door deel te nemen aan onze internationale programma's in Rome of Barcelona, waar u ook uw professionele netwerk kunt uitbreiden. Aan dit residentiële programma zijn extra kosten verbonden.

 • Soft Skills-programma

De basis voor een solide en succesvolle carrière zijn ongetwijfeld de veelgevraagde en gevierde Soft Skills, competenties die praktisch bruikbaar zijn in elke werkomgeving en elk bedrijfsgebied. Ons Soft Skills-programma biedt u een grondige en gedetailleerde kennis en vertrouwdheid met deze persoonlijke soft skills, waardoor hun persoonlijke en professionele groei wordt vergemakkelijkt.

 • Netwerken en partners

Rome Business School heeft solide partnerschappen met verschillende wereldwijd gerenommeerde toonaangevende bedrijven, zoals Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italy, Land Rover en nog veel meer. Om ervoor te zorgen dat onze studenten een sterk professioneel netwerk kunnen opbouwen, organiseren we voortdurend bijeenkomsten, bezoeken, evenementen en gastcolleges met vertegenwoordigers van elite zakelijke ecosystemen, waarbij we de interactie tussen vooraanstaande professionals en de studenten aanmoedigen en het leerproces vergemakkelijken.

 • Carriere

Ons bekwame en professionele Career Services-team biedt onze begeleiders een gepersonaliseerd carrièrepad dat specifiek is ontworpen om zijn of haar eigen professionele profiel vorm te geven om zo een competitief figuur te worden op de huidige arbeidsmarkt. Workshops gericht op het meest populaire onderwerp van het zoeken naar werk en carrièrenetwerken, individuele loopbaanadviesbijeenkomsten, ons exclusieve evenement ' Rome Business School Talent Focus' en meer waardevolle voordelen staan tot uw beschikking om de beste start of een geweldige boost in uw carrière te garanderen!

 • Studeer in Rome

Rome, de bakermat van de beschaving en het thuisland van een onschatbaar cultureel en artistiek erfgoed, is de ultieme locatie voor een ervaring in het hoger onderwijs; profiteer van de vele mooie plekken en verrijkende initiatieven van het Romeinse landschap en leer in een van de meest bekwame centra van productie in Italië.

60014_TwitterGenericPost1.png

Structuur

 • 6 maanden lezingen
 • 6 maanden gewijd aan internationale stages en projectwerk
 • Bezoeken aan internationale bedrijven en organisaties
 • Integratief cultureel programma
 • Seminars en evenementen

Voordelen

 • Bedrijfsbezoeken - Voorbeelden zijn Fendi, Dolce & Gabbana, Valentino, Bulgari.
 • Internationale studiereis: Bootcamp in Barcelona of New York
 • Cultureel programma - wandeltochten in Rome
 • Soft skills programma
 • Onderzoeksmethoden voor zakelijke workshops
 • Italiaanse taalcursus - beginnersniveau (A1 en A2)
 • Accommodatie ondersteuning
 • Internationale studentenkaart - ISIC
 • Career Services

Inhoud

 • Mind Opening & Knowledge Management Setting

Het eerste deel van de Master in Fashion Management van Rome Business School biedt u een uitgebreide voorbereiding op de sector en cruciale aspecten van andere aanverwante gebieden, in eerste instantie een breed overzicht van de bredere managementwereld.

 • Focussen en specialiseren

Ontwikkel de competenties die nodig zijn om nieuwe behoeften in verschillende delen van de organisatie aan te pakken en te verbeteren. Identificeer en ontwikkel effectieve managementstrategieën voor modebedrijven.

 • Wees een toekomstgerichte leider

Meer informatie over de best practices op het gebied van innovatie en leiderschap en hoe deze effectief kunnen worden toegepast in de mode-industrie.

 • Capstone Project

Een teamproject gericht op het ontwikkelen van een managementrapport dat een zakelijk probleem oplost of werkt aan een kans op het gebied van modemanagement van bestaande of fictieve bedrijven in de mode-industrie. Alle teams worden begeleid vanaf de allereerste fase van het project.

Career Services

Met onze hulp kunt u uw loopbaanstrategie creëren via een reis van zelfreflectie, verkenning en prestatie. Dit programma is ontworpen om je te helpen bij het vinden van stages of functies die aansluiten bij je ambities en verwachtingen. In het bijzonder biedt de school de volgende diensten aan de ingeschreven studenten:

 • Individuele loopbaanadviesbijeenkomst
 • Officiële carrièreportaal van Rome Business School
 • Professionele workshops
 • Talent Focus van de Rome Business School

Plaatsingspercentage

Aan het einde van de master heeft 96% van de studenten stage gelopen bij internationaal gerenommeerde bedrijven. Enkele van onze professionele partners:

128725_ScreenShot2020-01-05at5.34.15PM.png

Bootcamp over de hele wereld

Verbeter je ondernemersvaardigheden en test ze met de ultieme uitdaging: de exclusieve Bootcamp van Rome Business School in Barcelona, georganiseerd in samenwerking met EAE Business School, en in New York, in samenwerking met Pace University, twee prachtige steden in de voorhoede van innovatie en een van de meest productieve start-up ecosystemen. Een geavanceerd programma dat is ontworpen om u realistische zakelijke scenario's op te lossen en u een praktische manier van leren en ontwikkeling van vaardigheden te bieden. Allemaal met de professionele ondersteuning van een tutor van topbedrijven!

Toelatingsprocedure

Rome Business School werkt hard om de hoogste kwaliteitsstandaard te handhaven in de programma's die wij aanbieden. Dat is de reden waarom, om de geschiktheid van de kandidaten te waarborgen, alle kandidaten een selectieproces moeten ondergaan en met succes moeten doorlopen dat als volgt is gestructureerd:

128721_ScreenShot2020-01-05at5.21.56PM.png

Het toelatingsproces is bedoeld om te verifiëren of de kandidaat in aanmerking komt om de master bij te wonen. De academische geschiedenis van de kandidaat, eerdere ervaringen met de onderwerpen die in de master aan bod komen, en motivatie zijn kwesties van de evaluatie. Nadat de aanvraag is verzonden, wordt deze beoordeeld door de academische commissie van de Rome Business School . Om de geschiktheid van de applicatie te waarborgen, is het belangrijk om alle vereiste documentatie te leveren.

Mate

logo-viu-Universidad-Internacional-de-Valencia-sobre-fondo-blanco-1024x435.png

Studenten die het programma succesvol afronden, ontvangen een dubbele certificering: het diploma van Rome Business School en een officiële certificering door Universidad Internacional de Valencia (VIU), dat 60 internationaal erkende studiepunten (60 ECTS) biedt.

Beurzen en collegegeld

Afhankelijk van het individuele profiel, de ervaring en de bewezen motivatie kan de kandidaat een studiebeurs krijgen die een deel van het totale studiegeld (tot 25%) dekt. Of een eventuele beurs in aanmerking komt, wordt beslist door de academische commissie van Rome Business School tijdens de beoordeling van de aanvraag van de kandidaat.

Het collegegeld is 6800 euro op de campus. Beurs tot 25% (Deadline: 26 juni). Het kan worden betaald:

 • in termijnen
 • in een enkele oplossing (deze optie geeft de student 10% korting op het totale bedrag van het collegegeld)

Jumpstart de rest van je leven!

Als u op zoek bent naar geavanceerde training van topkwaliteit in een bepaald zakelijk gebied, talloze mogelijkheden om vaardigheden te ontwikkelen en uzelf te testen, manieren om uw professionele netwerk uit te breiden en contact te leggen met elite professionals die werkzaam zijn in verschillende zakelijke gebieden, dan hebben wij precies het programma voor u. Vanaf daar is het allemaal aan jou! Uw vastberadenheid en bereidheid om nieuwe manieren van denken te leren en te ervaren, zijn alles wat u nodig hebt om het meeste uit een van onze programma's te halen en uw weg te banen op weg naar succes in uw carrière.

Laatst bijgewerkt op dec 2020

Over de school

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Lees meer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Lees Minder
Rome , Italië online + 1 Meer Minder