Master in Fashion Management (MPS)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Parsons School of Design in New York City - onlangs uitgeroepen tot de beste school voor kunst en design in de VS en op de 2e plaats in de wereld - biedt sinds de oprichting in 1896 innovatieve benaderingen van ontwerponderwijs. Tegenwoordig is Parsons de enige grote Amerikaan kunst- en designschool binnen een uitgebreide universiteit: The New School . Bij Parsons kun je de gevestigde creatieve praktijken beheersen en nieuwe stimuleren, terwijl je in alle universitaire disciplines studeert.

De nieuwe master in Fashion Management aan de Parsons School of Design bereidt studenten voor om hun carrières vooruit te helpen en te transformeren in het zich ontwikkelende modebedrijfslandschap. Door de loop van deze eenjarige Master of Professional Studies (MPS) leren studenten bestaande paradigma's in de modewereld uitdagen om doorbraakideeën te creëren in modebedrijven, startups en modegerelateerde diensten. Studenten studeren af ​​met diepgaande kennis en geavanceerde vaardigheden op het gebied van wereldwijde en lokale productie, ethische productie, waardeketens, marketing en merchandising.

Studenten in het programma profiteren van academisch leiderschap, middelen en industriële netwerken die Parsons in de voorhoede van het modeonderwijs hebben geplaatst.

Modebeheersing voor de 21e eeuw

De MPS in Fashion Management dompelt studenten in de mode-industrie onder als een onderling verbonden systeem. De 12-maanden durende studie richt zich op de snel veranderende mode-industrie vanuit verschillende perspectieven, waaronder technologie, innovatie, leiderschap, ondernemerschap, consumentenpsychologie, strategisch management en nieuwe bedrijfsmodellen. Studenten gaan in gesprek over de balans tussen creativiteit en commercie, hoe bedrijven en start-ups bestaande systemen, oplossingen voor sociale media en e-commerce opnieuw kunnen uitvinden, en de cruciale behoefte aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid op alle niveaus van de industrie.

Ontworpen voor Makers en Managers

Het programma is ontworpen om een ​​dynamisch cohort van werkende professionals aan te trekken met ervaring uit de vorige mode-industrie en personen met een niet-gegradueerde opleiding en achtergrond in andere disciplines die relevant zijn voor de detailhandel en consumptiegoederen. Studenten combineren creativiteit en commercie om inzichten en strategieën te ontwikkelen die de perceptie, winkelgewoonten en interacties van gebruikers met merken en ontwerpers beïnvloeden. Onder leiding van deskundige docenten en ervaren professionals uit de industrie, identificeren studenten zakelijke kansen, nieuwe manieren om processen voor winstgevendheid en efficiëntie te stroomlijnen en methoden voor snelle innovatie die nieuwe kansen in de detailhandel ontsluiten.

Professionele relevantie voor modezaken

Het curriculum bestaat uit een reeks intensieve cursusmodules. Gedurende het hele programma, studenten krijgen real-world ervaring met New York City mode-bedrijven en ateliers door middel van case studies, stages en bezoeken ter plaatse, hen te voorzien van een portfolio van ervaringen die onmiddellijk kunnen worden toegepast op carrières bevorderen van innovatie binnen de mode-industrie.

Toekomstige kansen

Afgestudeerden zijn bereid om verschillende carrières na te streven op het gebied van mode en merkbeheer, waaronder Fashion Styling, Fashion Production, Fashion Editorial, Fashion Merchandising, Brand Management, Fashion Marketing, Advertising en Visual Merchandising.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of ... Lees meer

Discover a new kind of university in New York City, one where scholars, artists, and designers come together to challenge convention and create positive change. Our university takes full advantage of its location in one of the most vibrant and diverse cities in the world. Our colleges include Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, the College of Performing Arts, The New School for Social Research, the Schools of Public Engagement, and Parsons Paris. Lees Minder
Ga naar de website van de school