Parsons School of Design in New York City - onlangs uitgeroepen tot de beste school voor kunst en design in de VS en 2 e op de wereldranglijst - biedt sinds de oprichting in 1896 innovatieve benaderingen voor ontwerponderwijs. Tegenwoordig is Parsons de enige grote Amerikaanse kunst- en ontwerpschool binnen een uitgebreide universiteit: The New School . Bij Parsons kun je gevestigde creatieve praktijken onder de knie krijgen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen tijdens het studeren in alle universitaire disciplines.

De nieuwe master in Fashion Management aan de Parsons School of Design bereidt studenten voor om hun carrières vooruit te helpen en te transformeren in het zich ontwikkelende modebedrijfslandschap. Door de loop van deze eenjarige Master of Professional Studies (MPS) leren studenten bestaande paradigma's in de modewereld uitdagen om doorbraakideeën te creëren in modebedrijven, startups en modegerelateerde diensten. Studenten studeren af ​​met diepgaande kennis en geavanceerde vaardigheden op het gebied van wereldwijde en lokale productie, ethische productie, waardeketens, marketing en merchandising.

Studenten in het programma profiteren van academisch leiderschap, middelen en industriële netwerken die Parsons in de voorhoede van het modeonderwijs hebben geplaatst.

Modebeheersing voor de 21e eeuw

De MPS in Fashion Management dompelt studenten in de mode-industrie onder als een onderling verbonden systeem. De 12-maanden durende studie richt zich op de snel veranderende mode-industrie vanuit verschillende perspectieven, waaronder technologie, innovatie, leiderschap, ondernemerschap, consumentenpsychologie, strategisch management en nieuwe bedrijfsmodellen. Studenten gaan in gesprek over de balans tussen creativiteit en commercie, hoe bedrijven en start-ups bestaande systemen, oplossingen voor sociale media en e-commerce opnieuw kunnen uitvinden, en de cruciale behoefte aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid op alle niveaus van de industrie.

Ontworpen voor Makers en Managers

Het programma is ontworpen om een ​​dynamisch cohort van werkende professionals aan te trekken met ervaring uit de vorige mode-industrie en personen met een niet-gegradueerde opleiding en achtergrond in andere disciplines die relevant zijn voor de detailhandel en consumptiegoederen. Studenten combineren creativiteit en commercie om inzichten en strategieën te ontwikkelen die de perceptie, winkelgewoonten en interacties van gebruikers met merken en ontwerpers beïnvloeden. Onder leiding van deskundige docenten en ervaren professionals uit de industrie, identificeren studenten zakelijke kansen, nieuwe manieren om processen voor winstgevendheid en efficiëntie te stroomlijnen en methoden voor snelle innovatie die nieuwe kansen in de detailhandel ontsluiten.

Professionele relevantie voor modezaken

Het curriculum bestaat uit een reeks intensieve cursusmodules. Gedurende het hele programma, studenten krijgen real-world ervaring met New York City mode-bedrijven en ateliers door middel van case studies, stages en bezoeken ter plaatse, hen te voorzien van een portfolio van ervaringen die onmiddellijk kunnen worden toegepast op carrières bevorderen van innovatie binnen de mode-industrie.

Toekomstige kansen

Afgestudeerden zijn bereid om verschillende carrières na te streven op het gebied van mode en merkbeheer, waaronder Fashion Styling, Fashion Production, Fashion Editorial, Fashion Merchandising, Brand Management, Fashion Marketing, Advertising en Visual Merchandising.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
The New School

Zie 22 andere vakken van The New School »

Laatst bijgewerkt op November 4, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Contact school
Duration
12 maanden
Deeltijd
Prijs
Contact school
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
Contact school
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

Contact school

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school