Master in Event Management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL.

Gevangen door de buitengewone strategische veelzijdigheid van evenementen als een compleet medium om mensen te bereiken, investeren steeds meer bedrijven erin, of het nu gaat om bedrijven of consumenten, openbaar of privé. Evenementen kunnen uniekheid genereren, een directe interactie met het doelwit, emotie, spectaculaire gebeurtenissen, maar ook om snelle resultaten voor bedrijven te garanderen en een onmiddellijke beoordeling van hun investeringen. Dit is een nieuwe grens van communicatie, bepaald door het feit dat er nieuwe professionals opstaan ​​die een doos kunnen beheren die net zo complex is als magie.

De mastercursus in Event Management leert hoe met economische middelen, tijd en mensen om te gaan, zodat studenten leren hoe ze complexe evenementen moeten ontwerpen, organiseren en beheren, met de nadruk op entertainment. Het traint een nieuwe generatie van full-processing professionals die de complexe machine kunnen beheren die gebeurtenissen van het begin tot het einde verplaatst, inclusief zowel het ontwerpproces als de operaties.

Doelstelling - De masteropleiding Event Management is gericht aan studenten of afgestudeerden in alfa-, gamma-, economische of wetenschappelijke disciplines; afgestudeerden in creatieve disciplines op ontwerpscholen; aan professionals met minstens twee jaar ervaring in het veld.

Methodologie en structuur - Deze Pathway biedt een zorgvuldige analyse van de nationale en internationale evenementenmarkt door verschillende casuïstiek weer te geven en geeft de basiskennis van de cultuur die nodig is om op dit gebied te werken, waarbij passie en altijd up-to-date cruciaal zijn.

Vervolgens concentreert de mastercursus zich op alle aspecten die verband houden met de realisatie van de evenementen: creatief en productief proces, betrokken personages, beheer van benodigdheden, operaties, voorschriften en sponsors. Alle onderwerpen worden onderzocht aan de hand van de analyse van casuïstiek en evenementen die behoren tot de volgende categorieën: modeshow, musical, concert, beurs, sportevenement, conventie en show.

De cursus is gestructureerd met een combinatie van lezingen, oefeningen, casuïstiek, bezoeken, workshops en projecten gerealiseerd in groepen of individueel en in samenwerking met bedrijven. Naast de specialisatieactiviteiten binnen de genoemde gebieden, worden studenten gedurende het jaar betrokken bij cross-disciplinaire Pathways gekoppeld aan creativiteit, innovatie en carrière die alle cursussen gemeenschappelijk hebben. Deze ervaringen kunnen samen met andere studenten en leraren van de school worden uitgevoerd.

Carrièremogelijkheden - De Master cursus leidt professionals op die kunnen opereren in de nationale en internationale markt van evenementen en op hoog niveau entertainment; professionals die kunnen werken binnen bureaus en evenementenhuizen, of in de communicatiebureaus van middelgrote of grote ondernemingen.

Laatst bijgewerkt op sep 2018

Over de school

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Lees Minder
Milaan , Milaan , Milaan + 2 Meer Minder