Master in Europese studies

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Openbaar beleid - Ondernemingsrecht - Internationale Betrekkingen

Het doel van het Engelstalige programma is om afgestudeerden in binnen- en buitenland te kwalificeren voor Europees-specifieke nationale en internationale taken en leidende posities in Europese bedrijven, organisaties en administraties.

Het programma biedt uitgebreide kennis op het gebied van EU-beleid, EU-economie, EU-wetgeving en EU-bestuur, vakspecifieke taalvaardigheden en interculturele competentie en dus een geïntegreerde en genetwerkte weergave van functies, processen en beslissingen op Europees niveau.

Keer op keer onderwerp: de huidige crises in Europa en mogelijke antwoorden!

De modules voor Europees publiek en privaat management bieden ook keuzevakken in Europees management, evenals een inleiding tot de Duitse geschiedenis, maatschappij, cultuur en economie.

Vraag Brussel en de EU-instellingen tijdens onze excursie naar de hoofdstad van de EU en maak van de gelegenheid gebruik om tijdens een stage extra ervaring op te doen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership.

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership. Lees Minder
Bremen , Bremen + 1 Meer Minder