Master in Environmental Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in Environmental Science and Policy is ontwikkeld om het inzicht van studenten in de natuurlijke, sociale en fysieke dimensies van milieuproblemen uit te breiden. Studenten werken met docenten in gebieden zoals bosecosystemen, hydrologie, klimaatverandering, milieueconomie en ruimtelijke ordening om meer te weten te komen over de relatie tussen wetenschap en beleid.

Onze multidisciplinaire aanpak helpt studenten het vermogen te ontwikkelen om analytisch en creatief te denken over milieukwesties om de wetenschappelijke basis van milieuproblemen te begrijpen, evenals de sociale, politieke en economische factoren die passend management- en beleidsantwoord vormen.

Het programma is bedoeld om flexibel te zijn om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van individuele studenten. Hoewel de meeste studenten full-time zijn, is ons programma ontworpen om deeltijdstudenten en studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van cursussen voor professionele ontwikkeling, tegemoet te komen. Tot 12 studiepunten kunnen zonder toelating in het programma worden gevolgd. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen voltijds afgestudeerde studenten in aanmerking komen voor graduate assistantships, waaronder een toelage en collegegeldvoordelen. Neem contact op met de programmacoördinator voor meer informatie over financieringsmogelijkheden.

Het Center for the Environment helpt bij het faciliteren van deze opleiding samen met de afdeling Milieuwetenschappen en -beleid van PSU. De afdeling houdt toezicht op het curriculum en biedt studentenondersteuning. Center verleent zijn expertise en kennis bij het betrekken van partners op en buiten de campus, door studenten kansen te bieden om aan onderzoeksprojecten te werken.

Gebruik de cursusplanningsmatrix om te zien wanneer cursussen voor omgevingswetenschap en beleid worden aangeboden.

Graad Vereisten

Het 30-creditsprogramma heeft twee kerncursussen, Watershed Systems en Environmental Law, Policy en Management, die studenten een uitgebreide basis bieden in milieukunde. Daarnaast nemen studenten ofwel Research Design en Data Analysis of Environmental Communication and Outreach. Een zes-credit thesis of een drie-credit onderzoeksproject is ook vereist. Studenten werken met hun adviseurs om hun onderzoeksproject te ontwikkelen en uit te voeren.

Toelatingseisen

Studenten worden aangemoedigd om te solliciteren voor 15 januari voor inschrijving in de herfst. Studenten die toelating willen, moeten een opleiding volgen in de basiswetenschappen, sociale wetenschappen en calculus en / of statistiek. Onze sterkste studenten hebben cursussen op meerdere gebieden, waaronder algemene biologie, ecologie of biogeografie, fysische geografie of geologie, natuurkunde, scheikunde, sociologie of antropologie, calculus en statistiek. Aanvragers worden aangemoedigd om contact op te nemen met de faculteit en de programmacoördinator om een ​​potentiële adviseur te identificeren tijdens de aanvraagfase.

Toelatingsvoorwaarden voor MS in Environmental Science and Policy vereisen dat de volgende materialen worden ingediend via onze online applicatie.

  • 3.0 of hoger in undergraduate cursussen.
  • Officiële transcripties van alle / alle werkzaamheden op schoolniveau.
  • Drie professionele aanbevelingen.
  • Huidige CV.
  • Uitdrukking van intresse.
  • GRE-testscores.
  • NH Residency Verificatieformulier (alleen NH-inwoners).
  • $ 75 aan administratiekosten.
Laatst bijgewerkt op Januari 2018

Over de school

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 g ... Lees meer

Plymouth State University is a regional comprehensive university offering a rich, student-focused learning environment with an enrollment of approximately 4,300 undergraduate and approximately 3,000 graduate students. Lees Minder