OVER HET PROGRAMMA

Het Environmental Science and Engineering Program (EnSE) bereidt studenten voor op het werken aan veel van 's werelds meest urgente uitdagingen. Er is wereldwijd bezorgdheid over de beschikbaarheid van schoon water; EnSE onderzoekt methoden om water te zuiveren en opnieuw te gebruiken, en om verontreiniging van bestaande reserves te verminderen. De focus van het programma ligt op het onderzoeken van de impact van mensen op ons milieu door middel van exploitatie van hulpbronnen; inclusief overconsumptie, bodemdegradatie en waterverontreiniging. De resultaten van deze inspanningen kunnen oplossingen bieden voor waterschaarste, bodemverontreiniging.

Dit programma bestaat uit vier sporen: waterkwaliteit, chemie en behandeling; Environmental Microbiology and Biotechnology; Milieu-hydrologie en vloeistofmechanica; en materialen voor milieuwetenschappen en engineering.
Studenten die deelnemen aan het programma, schrijven zich in voor een reeks kerncursussen en volgen vervolgens specialistische cursussen in een van de drie hoofdtracks. De overige vakken zijn technische keuzevakken. De drie tracks dekken samen de belangrijkste gebieden in Environmental Science and Engineering, en de core-plus specialty cursussen en keuzevakken zullen een student toerusten voor een succesvolle en productieve carrière op deze gebieden.

Extraheren van afvalwater van KAUST Video on Vimeo.

MASTER DIPLOMA

De Master's Degree (MS) wordt uitgereikt na succesvolle afronding van een minimum van 36 credit-uren. Er moet een minimale GPA van 3,0 bereikt zijn om af te studeren. Individuele cursussen vereisen een minimum van een B- voor cursusgeld. Verwacht wordt dat studenten de MS-graad behalen in drie semesters en één zomersessie.

Cursus benodigd heden:

  • Core Courses (9 credits - zelfde voor alle tracks)
  • Keuzevakken (15 credits - kies 5 cursussen op basis van geselecteerde track)
  • Onderzoek / Capstone Experience (12 credits)
  • Winter Enrichment-programma (voltooid)

MS-scriptieoptie en optie MS-niet-thesis voor afstuderen.

PhD-posities en bezoekende studentenmogelijkheden hier beschikbaar.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
King Abdullah University of Science and Technology

Zie 14 andere vakken van King Abdullah University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op Juli 22, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
3 semesters
Voltijd
Prijs
Free
Volledig bekostigde maandelijkse toelage voor studiebeurzen
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Video Tour of KAUST

A look inside the KAUST Core Labs

KAUST: Why Am I Here?