Master in Engelse taal en cultuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MASTER IN DE ENGELSE TAAL EN CULTUUR

Dit programma, volledig in het Engels gedoceerd en gericht op internationale sollicitanten, probeert een mogelijkheid te bieden om Engels te studeren vanuit verschillende literaire en taalkundige perspectieven. De mate bestaat uit cursussen en een onderzoeksthese. De doelstellingen van het programma omvatten een diepgaand begrip van de veelzijdigheid van hedendaagse Engelse studies; meer bewustzijn van belangrijke debatten in de hedendaagse taalkunde en literaire studies; en het vermogen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren.

Tijdens hun studie zullen de studenten zich specialiseren in de Engelse taal en cultuur of Engelse literatuur en cultuur. In de Engelse taal- en cultuurstudies ligt de focus op taalcontact, taalvariatie en verandering, pragmatiek, tweetaligheid en het gebruik van digitale bronnen en hulpmiddelen om de rol van het Engels in de wereld van vandaag te begrijpen. In literaire en culturele studies omvatten de sterke punten van de afdeling postkoloniale en etnische literatuur, Amerikaanse literatuur, populaire fictie en hedendaagse fictie.

TOELATINGSCRITERIA (INHOUD 2019)

Toelatingscriteria voor de 2020-intake worden in augustus 2019 bevestigd.

In aanmerking komende aanvragers moeten:

 • een bachelordiploma (of master) op het gebied van Engelse taal- en letterkunde, Engelse taalkunde of Engelse vertaling EN
 • voldoende Engelse taalvaardigheid

De minimumvereisten voor de talenkennis die door de officiële taaltesten zijn geverifieerd, zijn als volgt:

 • IELTS (Academisch): 7.0 (6.5 schriftelijk)
 • TOEFL iBT: 100/24 ​​schriftelijk
 • PTE (Academisch): 68
 • C1 Advanced: 185/176 schriftelijk
 • C2 Vaardigheid: 185/176 schriftelijk

Alle aanvragers worden beoordeeld en geplaatst in de rangorde op basis van de volgende criteria, elk ingedeeld van 0 tot 5:

 • totaaltestresultaat van de taal (20%)
 • testresultaat schrijven (20%)
 • academische prestaties (40%)
 • motivatiebrief (20%).

Om voor het programma in aanmerking te komen, moeten alle beoordeelde items voldoen aan de criteria voor academische excellentie en geschiktheid voor het programma.

De kandidaten voor beurzen worden geplaatst in de rangorde op basis van de bovenstaande criteria.

AANMELDINGSPROCEDURE

De volgende toepassingsperiode loopt van 2 december 2019 tot 22 januari 2020. Alle aanvragen moeten worden ingediend via de nationale applicatieportal Studyinfo (studyinfo.fi).

COLLECTIEKOSTEN EN BEURZEN

Er is een collegegeld van 8000 euro per jaar voor niet-EU / EER-studenten. Beurzen voor 80% van het collegegeld zijn beschikbaar en kunnen worden toegepast tijdens het online sollicitatieproces. Voor meer informatie, zie www.uef.fi/en/web/admissions/tuition-fees-and-scholarships.


VERDERE INFORMATIE

Mocht u vragen hebben over het programma, neem dan contact op met coördinator Juuso Loikkanen (juuso.loikkanen@uef.fi).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Lees meer

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder