Master in Energy Systems Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma details

Studenten verwerven inzicht in het raster, historisch en vandaag; elektriciteitsmarkten; elektriciteitsproductie, efficiëntie en instandhouding; governance, risico en compliance (GRC); milieueffecten en beperkingen van energie; en de beleidsomgeving. Ze ontwikkelen vaardigheden op het gebied van strategisch management, communicatie, verandermanagement, stakeholderbetrokkenheid en kritisch en systeemdenken.

Ons interdisciplinaire programma biedt kleine klassen en kansen voor onderzoek, stages en professionele betrokkenheid.

Programma leerresultaten

Studenten zullen in staat zijn om:

  • gebruik principes en processen van hele systemen om te begrijpen hoe het energiesysteem werkt en is gerelateerd aan het ecologische systeem en het sociale systeem.
  • blijk geven van een goed begrip van het energiebeleid en de marktomgevingen en hun impact op energieverbruik en productie.
  • blijk geven van een goed begrip van de menselijke dimensie van energiesystemen, inclusief het managen van verandering, het betrekken van belanghebbenden en het betrekken van klanten.
  • communiceer vakkundig door schriftelijke rapporten en mondelinge presentaties in stijlen die relevant zijn voor het energieveld.
  • maak gebruik van een kritische analyse om te begrijpen waarom het huidige elektriciteitsopwekkings- en distributiesysteem is geëvolueerd en hoe het in de richting van het raster van de 21e eeuw kan worden verplaatst.

Programma Hoogtepunten

  • De lessen worden gegeven door een voltijdse faculteit, maar ook door een deeltijdse faculteit met ervaringskennis in de energiesector.
  • We ontvangen gastsprekers die vele aspecten van de industrie vertegenwoordigen: overheid, nutsbedrijven, ngo's, particuliere bedrijven.
  • Avondlessen worden gegeven op de USF campus in San Francisco, 101 Howard Street. Zaterdag lessen worden gehouden op de hoofdcampus.
AANGEBODEN IN

Hoofdcampus, centrum

Studieprogramma

Studenten hebben de mogelijkheid om het programma in 18 maanden (voltijd) of twee jaar (studenten die fulltime werken) te voltooien.

2 JAAR PROGRAMMA

18 MAANDEN PROGRAMMA

* Kies een optie. De stageoptie kan in de zomer of herfst worden voltooid.

** Kansen voor communautaire projecten (1) zullen in de loop van het programma variëren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success i ... Lees meer

As one of the country’s premier Jesuit Catholic universities, the College of Arts and Sciences pairs a rigorous academic curriculum with an urban, global perspective. The college's vision of success involves both the head and the heart, with outstanding faculty members giving students the skills and compassion to fashion a more just and humane world. Lees Minder
San Francisco , Buenavista , Oranje + 2 Meer Minder