Master in Electronic Business Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma is bedoeld om hooggekwalificeerde en bekwame managers en directeuren voor te bereiden met een masterdiploma in bedrijfsbeheer en administratie, die in staat zullen zijn om elektronische bedrijven en projecten voor bedrijven te ontwerpen, ontwikkelen en beheren en om opgedane kennis toe te passen bij het verkrijgen van een concurrentievoordeel in cyberspace.

Doel van het programma

Geschoolde bedrijfskundig specialisten voorbereiden, hun capaciteiten en kennis van nieuwe en onderscheidende sociaaleconomische processen in de cyberspace van de kenniseconomie, moderne informatie- en communicatietechnologieën (ICT) -impact op traditionele bedrijfsmodellen trainen en praktische vaardigheden voor management ontwikkelen die nodig zijn voor succesvolle toepassing van ICT-potentieel om zaken in cyberspace te ontwikkelen, ontwerpen en beheren.

Profiel van het programma

Deze studie omvat management, economische disciplines en interdisciplinaire onderwerpen analyseren van de belangrijkste aspecten van cyberspace in een kennismaatschappij, waaronder de juridische omgeving van e-business, modellen en strategieën voor kennisbeheer, e-services, ondernemerschap in cyberspace, internet wet, etc. Deze studie omvat ook disciplines die fundamentele kennis verschaffen over de informatieomgeving en processen van de kennismaatschappij. Op dit moment zijn andere e-business en soortgelijke programma's gebaseerd op technologische wetenschapsprogramma's en zijn ze nauwelijks gericht op informatietechnologiespecialisten. Dit masterprogramma voor e-business is ontworpen om hooggekwalificeerde management- en bedrijfskundige specialisten voor te bereiden.

Carriere vooruitzichten

De resultaten van de studies - afgestudeerden zullen in staat zijn elektronische milieu-innovatie en zakelijke kansen, informatie- en e-businessprocessen, IT-toepassingen in de sociale context en sociale uitdagingen en innovatieve oplossingen voor een snel veranderende e-businessomgeving te herkennen en te beheren en creëren een duurzaam concurrentievoordeel. Na studies zullen specialisten worden opgeleid om te werken in zowel Litouwse als buitenlandse markten. Ook kunnen afgestudeerden een baan vinden in leidinggevende functies bij grote bedrijven, maar ook bij kleinere bedrijven in de private sector, bij bedrijven en adviesbureaus, maar ook bij verschillende overheidskantoren en ministeries of bij particuliere bedrijven.

Toelatingseisen

Bachelor: afgestudeerden van universitaire bachelorstudies in elk studiegebied kunnen zich op dit programma aanmelden.

Engelse taalvaardigheid - het niveau niet lager dan B2 (volgens het door de Raad van Europa goedgekeurde gemeenschappelijk referentiekader voor taal). Verre taaltest Engels wordt georganiseerd voor diegenen die geen IELTS- of TOEFL-certificaten bezitten.

Aanvraagprocedure en vereiste documenten

Volg 4 stappen:

 1. Vul het online aanvraagformulier in op apply.mruni.eu
 2. Upload vereiste documenten
 3. Beveilig uw registratie door de aanvraagkosten te betalen
 4. Dien uw aanvraag in

Vereiste documenten:

 1. Educatieve documenten
  1. Voor bachelorstudenten die op zoek zijn naar een diploma: een gewaarmerkte kopie van het diploma van het secundair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs met het transcript van academische archieven. Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
  2. Opmerking: Aanvullende educatieve documenten (zoals de resultaten van staatsexamens of pre-universitair onderwijs) kunnen vereist zijn in het land waar de aanvrager woonachtig is .
  3. Voor Masters die op zoek zijn naar een graad: gewaarmerkte echte kopieën van universitair transcript en diploma (een kandidaat moet een universitair bachelordiploma of een gelijkwaardig eerste universitair diploma hebben met een studieduur van minimaal 3 jaar). Documenten moeten officieel in het Litouws of het Engels worden vertaald.
 2. Document dat de resultaten van de Engelse taalvaardigheid aantoont.
  1. Voor bachelorzoekende studenten: minimaal niveau B1; beoordelingen van Engelse taalvaardigheidscertificaten gelijk aan niveau B1: TOEFL-paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-niveau
  2. Voor studenten die op masterdiploma hebben gestudeerd: minimaal niveau B2, beoordelingen van taalvaardigheidscertificaten voor het Engels, gelijk aan niveau B2: TOEFL-paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5,5-6,0.
  3. Opmerking: als u geen IELTS of TOEFL hebt, bestaat de mogelijkheid om de online taaltest op Engels te volgen, georganiseerd door de universiteit. U zou deze optie moeten kiezen bij het invullen van de applicatie. Er is geen extra vergoeding voor deze test.
 3. Paspoort kopie
 4. Pasfoto
 5. Notariële sponsorbrief van ouders / sponsors en de brief van een bank over hun financiële mogelijkheden (met inkomens van de laatste 3 maanden).
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Lees meer

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Lees Minder