Master in Ecology Futures

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ontdek het St. Joost Master Institute of Visual Cultures online

Het St. Joost Master Instituut voor Visuele Culturen opent zijn deuren voor jou! Doe mee aan onze interactieve webinars en krijg een uniek inzicht in onze instelling. Op 15 mei 2020 om 13.00 uur CEST presenteren we onze 1-jarige hoogwaardige professionele Master in Animation. Gevolgd door een interactief webinar op 25 mei 2020 om 13.00 uur CEST over onze tweejarige Master of Arts in Fine Art & Design. Deze Master programma biedt drie innovatieve onderzoek Pathways dat uw artistieke ontwikkeling en de beroepspraktijk zal voeden.

Webinar-animatie

Vrijdag 15 mei 2020 om 13.00 uur CEST

 

13.00 - 13.15 uur CEST

Algemene introductie

13.15 - 14.15 uur CEST

animatie

14.30 - 15.30 uur CEST

Toepassingsinformatie en praktische zaken

Webinar Fine Art & Design

Maandag 25 mei 2020 om 13.00 uur CEST

 

13.00 - 13.15 uur CEST

Algemene introductie

13.15 - 14.15 uur CEST

Beeldende kunst en post-hedendaagse praktijk

14.30 - 15.30 uur CEST

Ecologie Futures

15.45 - 16.45 uur CEST

Gelegen Design

16.45 - 17.30 uur CEST

Toepassingsinformatie en praktische zaken

Aanmelden

We nodigen je uit om de toekomst van iets anders te zijn! Laat u inspireren en meld u aan voor onze webinars.

https://fd7.formdesk.com/omnismart/Master_Webinar_May2020

Master in Ecology Futures

Het masterprogramma Ecology Futures richt zich op hoe kunst en design het verhaal rond het antropocentrische wereldbeeld van vandaag kunnen helpen definiëren en veranderen. Door artistiek onderzoek dat is geworteld in wetenschappelijke methoden, worden studenten uitgedaagd om hun eigen positie te ontwikkelen, zowel theoretisch als praktisch. Gekoppeld aan de nieuwe materiaalruimte van het Incubator-laboratorium, zullen studenten worden aangemoedigd om de biologische wereld te verkennen en ermee aan de slag te gaan als een manier om concepten tot uitdrukking te brengen en rechtstreeks levende materie in hun werk op te nemen. Samen zullen we ons allerlei verschillende ecologische toekomsten voorstellen, en kritisch werk ontwikkelen over onze positie als mens in relatie tot alle andere levende en niet-levende entiteiten, met als doel vandaag de dag een radicale verandering in de perceptie van de samenleving te bewerkstelligen. Het programma wordt geleid door kernleraar Xandra van der Eijk.

Het Master Institute of Visual Cultures

Het Master Institute of Visual Cultures (MIVC) is onderdeel van de St. Joost School of Fine Art & Design, onderdeel van de Avans Hogeschool. Alle masteropleidingen van het MIVC zijn ondergebracht op één campuslocatie, dichtbij het hart van de stad 's-Hertogenbosch.

Toelatingseisen

Gesitueerd ontwerp is gericht op een breed scala aan beeldende kunstenaars en ontwerpers met toekomstige en biobased ambities om hun onderzoek en praktijk te verkennen en te ontwikkelen dat zich bezighoudt met een radicale verschuiving in de samenleving.

Het programma staat open voor bachelor-afgestudeerden en praktiserende professionals in kunst en design en in sommige gevallen aanvragers uit andere disciplines en achtergronden. Toelatingseisen omvatten een portfolio, artistieke verklaring en onderzoeksvoorstel.

Engelse vereisten voor internationale studenten

Examen - Minimale score:

  • IELTS totale band: 6
  • TOEFL-papier: 550
  • TOEFL internetgebaseerd: 80

Belangrijke data:

Start programma: september
Aanmelddeadline EU: 1 augustus
Aanmelddeadline niet-EU: 1 juni

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

The Master Institute is part of the St. Joost School of Fine Art and Design, located in the south of the Netherlands in the city of ‘s-Hertogenbosch. Situated in the heart of Europe and European art a ... Lees meer

The Master Institute is part of the St. Joost School of Fine Art and Design, located in the south of the Netherlands in the city of ‘s-Hertogenbosch. Situated in the heart of Europe and European art and design, the institute offers a broad perspective on theory and practice and allows for a lively international exchange. Our modern, 24/7 facilities and open studio concept create a fertile environment in which a rich, multidisciplinary practice can grow. Lees Minder
's Hertogenbosch