Master in Earthquake Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze masteropleiding is gericht op het verbeteren en verdiepen van de kwalificaties van civiel ingenieurs op het gebied van anti-seismische beveiliging van gebouwen en faciliteiten tijdens hun ontwerp en uitvoering.

Bulgarije en vele andere landen hebben actieve seismische activiteiten op hun grondgebied, wat veronderstelt dat ze moeten worden beveiligd tegen dit destructieve natuurverschijnsel.

Het nemen van speciale maatregelen tijdens het ontwerp van de gebouwen en voorzieningen tegen seismische activiteiten houdt verband met een van de belangrijkste vereisten voor investeringsprojecten - het verzekeren van de gezondheid en het leven van mensen.

Het programma leidt specialisten op op het gebied van geofysische en aardbevingsontwikkeling die in staat zijn om het risico van aardbevingen te evalueren, voorspellen en verminderen.

De training omvat cursussen op een breed gebied met betrekking tot structurele analyse en ontwerp, geomechanica en risicobeheer.

Studiegebieden zijn gericht op computationele mechanica, integratie van bouwprojecten, analyse van betrouwbaarheid en risicobeperking, monitoring van het gedrag van informatiesystemen voor bouwsysteemtechniek en milieuaspecten van seismische risico's.

De afgestudeerden in het masterprogramma "Earthquake Engineering" kunnen professionele ontwikkeling vinden als:

  • specialisten, raadgevende ingenieurs in private of publieke organisaties, onderzoekers en leden van de academische gemeenschap op het gebied van design in seismische gebieden;
  • ontwerpers, technologen, marketingspecialisten, deskundigen, technische managers, consultants en managers in openbare en particuliere bedrijven, handelsverenigingen, openbare en internationale instellingen;
  • staat voor herstel en reconstructie, versterking en herstel, veilige werking en technologische ondersteuning van bouwsystemen;
  • professionals controle over de kwaliteit van de bouw, internationale organisaties bij de ontwikkeling van codes, normen en richtlijnen, evenals bij adviesbureaus.

Hoofd van het programma: Prof. Ivanka Paskaleva, PhD

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation.

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation. Lees Minder