OVER HET PROGRAMMA

Het programma is rijk aan mogelijkheden, zowel voor MS als voor Ph.D. studenten, met een focus op moderne computationele en geavanceerde data-analysemethoden om geofysische problemen te bestuderen die samenhangen met atmosferische processen en oceaancirculatie, olie-exploratie en reservoirmodellering, aardbevingsprocessen en aardkorstvervorming. Studenten in dit programma worden breed getraind in numerieke methoden, wiskundige modellering en geofysica. MS-studenten hebben een optie om deel te nemen aan wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten die computationele en wiskundige modellering of veldstudieprojecten omvatten (MS met scriptie). Ph.D. kandidaten in het programma voeren origineel onderzoek uit.

Wij nodigen u uit om onze website te verkennen om meer te weten te komen over onze afgestudeerde studieprogramma's en onderzoeksgroepen.

MASTER DIPLOMA

Kan een einddiploma zijn of kan dienen als toegangspoort tot de Ph.D. programma. De MS-graad duurt meestal 18 maanden om te voltooien, en wordt aangeboden aan zowel traditionele voltijdstudenten als deeltijdstudenten; bijvoorbeeld door de industrie gesponsorde studenten op semester-lange bedrijfsbladen.

KOM MEER TE WETEN

PROGRAMMADIRECTEUR:
Georgiy Stenchikov, Ph.D.
Hoogleraar aardwetenschappen

Opleiding te volgen in:
Engels
King Abdullah University of Science and Technology

Zie 13 andere vakken van King Abdullah University of Science and Technology »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Prijs
Free
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum