Master in Early Language Education voor interculturele communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De tweejarige masteropleiding Early Language Education for Intercultural Communication (120 ECTS) bereidt studenten voor op het leren van vreemde talen aan kinderen. Bijzondere nadruk wordt gelegd op interculturele communicatieve vaardigheden op jonge leeftijd.

De algemene kracht van het programma wordt gegenereerd door de didactiek en methodologie die berust op een evenwichtige combinatie van theorie en praktijk die in toekomstig werk als leraar of opvoeder kan worden gebruikt. Het programma vergemakkelijkt het verkrijgen van een multiculturele kijk op onderwijsvraagstukken en het delen van persoonlijke / collectieve ervaringen in interculturele omgevingen. Het programma bereidt zijn studenten voor op het effectief aanpakken van uitdagingen en mogelijkheden die voortvloeien uit globalisering, evenals culturele en taalkundige diversiteit.

Het curriculum bestaat uit de volgende drie studiemodules:

Oriëntatiestudies (6 sp.)

Oriëntatiestudies omvatten inleidende cursussen die studenten de vaardigheden verschaffen die nodig zijn om hun studie aan de University of Eastern Finland en in dit specifieke programma te starten.

Grote studies (94 sp.)

Major Studies omvatten methodologische studies en onderzoeksseminars, en cursussen gericht op internationale professionele communicatie. De studies zijn gericht op de theorie en praktijk van het onderwijzen van vreemde talen aan jonge leerlingen, actuele pedagogische en onderwijskwesties, innovatieve pedagogische oplossingen, evenals onderwijs en beroepspraktijk.

Andere studies (20 sp.)

Andere studies kunnen alle cursussen op universitair niveau omvatten die dienen om de expertise van studenten op het gebied van onderwijs en interculturele competentie te verdiepen.

Toelatingseisen

In aanmerking komende aanvragers moeten:

  • Een bachelordiploma (of master) op het gebied van onderwijs of vreemde talen, of gelijkwaardig, EN
  • Studies of werkervaring op het gebied van taalonderwijs voor jonge kinderen, EN
  • Voldoende Engelse taalvaardigheid.

De minimumvereisten voor de talenkennis die door de officiële taaltesten zijn geverifieerd, zijn als volgt:

  • IELTS (Academisch): 6.5
  • TOEFL iBT: 92
  • PTE (Academisch): 62
  • C1 Geavanceerd: 176
  • C2 Vaardigheid: 176

Alle aanvragers worden beoordeeld en geplaatst in de rangorde op basis van de volgende criteria, elk ingedeeld van 0 tot 10:

  • Eerdere academische prestaties
  • Motivatiebrief

De kandidaten voor beurzen worden geplaatst in de rangorde op basis van de bovenstaande criteria.

Aanmeldingsprocedure

De volgende aanmeldingsperiode is van 1 december 2020 tot 20 januari 2021. Alle aanvragen moeten worden ingediend via het nationale aanmeldingsportaal Studyinfo (studyinfo.fi).

Collegegeld en beurzen

Voor niet-EU / EER-studenten geldt een collegegeld van 8000 euro per jaar. Beurzen ter dekking van 70% van het collegegeld zijn beschikbaar en kunnen worden aangevraagd tijdens het online aanvraagproces. Zie www.uef.fi/en/web/admissions/tuition-fees-and-scholarships voor meer informatie.

Verdere informatie

Mocht je vragen hebben over het programma, neem dan contact op met coördinator Juuso Loikkanen ([email protected]).

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Lees meer

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder