Lees de Officiële Beschrijving

De digitale revolutie vereist leiders die verstorende technologieën en hun voordelen en gevolgen kunnen begrijpen, evenals leiders die de digitale transformatie kunnen beheren.

WAT ZAL IK LEREN?

De Master in Digital Transformation Leadership biedt u een grondig inzicht in de opkomende technologieën en biedt u de tools om succesvolle digitale bedrijfsstrategieën te stimuleren.

Je zult in staat zijn om digitale vaardigheden te ontwikkelen, zoals digitale strategie, disruptieve technologieën, leiderschap en veranderingsmanagement, moderne financiën, data business, cybersecurity, innovatie

Met deze Master kunt u digitaal kant en klaar zakendoen leiden via:

  • Detecteer belangrijke drivers voor digitale transformatie.
  • Beheer kennis, creëer inzichten en optimaliseer bedrijfswaarde in het digitale ecosysteem en ontdek innovatieve mogelijkheden.
  • Leid de verandering in de organisatie om digitale strategieën te ondersteunen.

LOOPTIJD

Vanaf oktober 2019 heeft de Master in Digital Transformation Leadership een duur van 19 maanden. Het is een internationaal programma, gedoceerd in het Engels dat 90 studiepunten omvat - ECTS, uitgereikt door een vooraanstaande universiteit.

HOE AANVRAGEN?

Als je een passie hebt voor digitale transformatie, zou je graag het beste digitale talent willen ontwikkelen en een meesterervaring in Barcelona hebben, dan hebben we van je nodig:

1 Aanvraagformulier

Vind het op de BTS website: www.barcelonatechnologyschool.com

2 Motivatiebrief

Kandidaten moeten hun CV naar het Admissions Office sturen en een motivatiebrief waarin wordt uitgelegd hoe zij denken dat Big Data de komende vijf jaar invloed zal hebben op de digitale industrie en hoe zij kunnen bijdragen aan deze digitale transformatie.

U kunt deze documentatie rechtstreeks indienen bij info@barcelonaitschool.com

3 Interview

Onze toelatingscommissie, evenals de directeur van het programma, zullen uw kandidatuur analyseren en als u voldoet aan het profiel van BARCELONA TECHNOLOGY SCHOOL , zullen we u bellen om een ​​praatje te maken.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van BARCELONA TECHNOLOGY SCHOOL »

Laatst bijgewerkt op November 19, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
9 maanden
Voltijd
Prijs
17,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum