Master in Digital Technology Management - internet der dingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De digitale transformatie verandert de organisatie van moderne ondernemingen en hun managementstructuur ingrijpend. Moderne, innovatieve bedrijven hebben hooggekwalificeerde managers nodig die zowel de technische competenties hebben om de nieuwe digitale technologieën onder de knie te krijgen als de managementvaardigheden die nodig zijn voor het nemen van beslissingen.

De Master in Digital Technology Management biedt beide competenties via een aanpak in twee fasen: tijdens de eerste cyclus worden klassieke managementcursussen en gespecialiseerde cursussen voor het beheer van de digitale transformatie aan alle deelnemers gegeven, terwijl de tweede cyclus de specifieke technische vorming biedt voor de specialisatie in Artificial Intelligence. De cursussen behandelen de meest recente technieken en gereedschappen, evenals hun industriële toepassingen, gericht op de nieuwe zakelijke kansen en uitdagingen die daaruit voortvloeien.

Dit internationale programma, met studenten van over de hele wereld en een faculteit samengesteld uit professoren, managers en ondernemers, vindt plaats in de unieke sfeer van een 16e-eeuwse villa op de heuvels rondom Bologna. Dankzij projectwerken, bedrijfsprojecten en mastercolleges komen studenten in contact met de kernconcepten van het digitale tijdperk.

STRUCTUUR

De Master in Digital Technology Management / Internet der Dingen is een voltijds programma dat in het Engels wordt gegeven en is gestructureerd in 1.500 uur aan leeractiviteiten gedurende 12 maanden studie, verdeeld in 360 uur lesgeven, een geschatte 540 uur onafhankelijke studie en 500 uren stage.

Deelname aan het klaslokaal is ongeveer 30 uur per week gestructureerd om tijd vrij te maken om in groepen te werken, zonder de focus van individuele studenten en het beheer van interpersoonlijke relaties te verwaarlozen.

CARRIÈREONTWIKKELING

De integratie met bedrijven is een prioriteit en een altijd aanwezig kenmerk van alle programma's van de Bologna Business School , dus ook voor de Master in Digital Technology Management / Artificial Intelligence.

De school zet zich volledig in voor het creëren van inzetbaarheid, door middel van een systematische loopbaandienstactie, die voortdurend gericht is op het matchen van de professionele projecten van studenten met de behoeften van bedrijven.

De stage is een uitzonderlijke springplank, het volstaat om te zeggen dat zes maanden na het einde van de voltijdse meesters aan de Bologna Business School gemiddeld 90% van de studenten in een bedrijf werken.

De BBS Career Service helpt en ondersteunt studenten vanaf het allereerste begin, samen met een opleiding en een professioneel ontwikkelingspad. Dit wordt bereikt door een reeks workshops te organiseren met als doel de fundamentele instrumenten en middelen te bieden om op de juiste manier voorbereid te zijn op de arbeidsmarkt.

FINANCIËLE HULP

Bij Bologna Business School begrijpen we het belang van financiële hulp bij het ondersteunen van onze studenten om hun educatieve doelen te bereiken. We zijn ons ervan bewust dat een geavanceerd trainingspad van hoge kwaliteit een belangrijk engagement kan zijn, maar we zijn er ook echt van overtuigd dat investeren in iemands toekomst altijd terugbetaalt. Bologna Business School biedt graag gedeeltelijke beurzen aan de meest verdienstelijke studenten.

Dankzij de overeenkomst tussen Bologna Business School en Intesa Sanpaolo komen deelnemers in aanmerking voor de aanvraag voor "PerTe Prestito Con Lode", een langlopende lening met een lage rente.

Belangrijkste kenmerken:

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in ... Lees meer

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in Italy. Lees Minder