Master in Digital Technology Management - Kunstmatige intelligentie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Internet of Things-track van de Master in Digital Technology Management heeft tot doel professionele profielen (IoT-expert) voor te bereiden die de technologische belofte van internet combineren met innovatie, binnen bedrijven en organisaties van elke sector.

De IoT-expert kan het proces analyseren en de kansen identificeren die slimme objecten toelaten, die kunnen worden omgezet in nieuwe modellen en procedures, waardoor de processen efficiënter worden. Daarnaast weet de IoT-expert producten en diensten te creëren en aan te bieden, en innovatieve processen aan te bieden, het bedrijf waar hij actief is te transformeren en zijn concurrentieniveau te vergroten.

Dit internationale programma, met studenten van over de hele wereld en een faculteit samengesteld uit professoren, managers en ondernemers, vindt plaats in de unieke sfeer van een 16e-eeuwse villa op de heuvels rondom Bologna. Dankzij projectwerken, bedrijfsprojecten en mastercolleges komen studenten in contact met de kernconcepten van het digitale tijdperk.

STRUCTUUR

De Master in Digital Technology Management / Artificial Intelligence is een voltijds programma dat in het Engels wordt gegeven en dat is gestructureerd in 1.500 uur aan leeractiviteiten gedurende 12 maanden studie, verdeeld in 360 uur lesgeven, een geschatte 540 uur onafhankelijke studie en 500 uur stage.

Deelname aan het klaslokaal is ongeveer 30 uur per week gestructureerd om tijd vrij te maken om in groepen te werken, zonder de focus van individuele studenten en het beheer van interpersoonlijke relaties te verwaarlozen.

CARRIÈREONTWIKKELING

De integratie met bedrijven is een prioriteit en een altijd aanwezig kenmerk van alle programma's van Bologna Business School , dus ook voor de Master in Digital Technology Management / Artificial Intelligence.

De school zet zich volledig in voor het creëren van inzetbaarheid, door middel van een systematische loopbaandienstactie, die voortdurend gericht is op het matchen van de professionele projecten van studenten met de behoeften van bedrijven.

De stage is een uitzonderlijke springplank, het volstaat om te zeggen dat zes maanden na het einde van de voltijdse meesters aan de Bologna Business School gemiddeld 90% van de studenten in een bedrijf werken.

De BBS Career Service helpt en ondersteunt studenten vanaf het allereerste begin, samen met een opleiding en een professioneel ontwikkelingspad. Dit wordt bereikt door een reeks workshops te organiseren met als doel de fundamentele instrumenten en middelen te bieden om op de juiste manier voorbereid te zijn op de arbeidsmarkt.

FINANCIËLE HULP

Bij Bologna Business School begrijpen we het belang van financiële hulp bij het ondersteunen van onze studenten om hun educatieve doelen te bereiken. We zijn ons ervan bewust dat een geavanceerd trainingspad van hoge kwaliteit een belangrijk engagement kan zijn, maar we zijn er ook echt van overtuigd dat investeren in iemands toekomst altijd terugbetaalt. Bologna Business School biedt graag gedeeltelijke beurzen aan de meest verdienstelijke studenten .

Deelnemers komen in aanmerking voor het aanvragen van een Honor Loan met gesubsidieerd tarief tot de volledige dekking van de aanvraagkosten.
Voor meer informatie kunt u mailen naar digitaltech @ BBS .unibo.it

Laatst bijgewerkt op sep 2019

Over de school

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in ... Lees meer

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in Italy. Lees Minder