Master in Digital Solutions Development

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Wat zal ik tijdens de meester leren?

Als student van de Master in Digital Solutions Development verkrijgt u de meest gevraagde digitale en zakelijke vaardigheden die u kwalificeren voor een breed scala aan functies in de digitale industrie.

De master geeft u een breed overzicht van de meest invloedrijke kennis en technologieën, zodat u in staat bent om digitale oplossingen te ontwikkelen.

Duur / Accreditatie:

De Master in Digital Solutions Development is een programma van 9 maanden dat start in oktober 2019.

Het is een Master geaccrediteerd door de Universiteit van Barcelona, ​​de eerste universiteit in Spanje volgens de belangrijkste educatieve ranglijsten, die je een Universitaire accreditatie van 60 ECTS aanbiedt.

BARCELONA TECHNOLOGY SCHOOL is een internationale instelling, zijnde alle programma's die in het Engels en in de zonnige en innovatieve stad Barcelona worden gegeven.

Methodologie:

Een belangrijk onderdeel van het programma is projectmatig leren, tijdens de Master zul je in staat zijn om je eigen digitale projecten en oplossingen te genereren en te ontwikkelen.

De inhoud van de meester:

Webontwikkeling

Behendig

Mobiele ontwikkeling

Software vakmanschap

Gebruikerservaring

Digitaal en mobiel zakendoen

Big Data

Creatieve technologie

Cloud computing

ondernemerschap

Professionele kansen:

Het digitale ecosysteem groeit voortdurend. Belangrijke digitale bedrijven zoeken uw talent. BARCELONA TECHNOLOGY SCHOOL verbindt uw carrière met de digitale industrie. Dankzij onze overeenkomsten met toptechnologiebedrijven, krijgt u de kans om een ​​professionele ervaring te hebben tijdens en na uw studie: betaalde stages en mogelijke vacatures.

Hoe kan ik een plaats in het programma aanvragen?

Als je een passie hebt voor technologie, wil je graag toegang krijgen tot vacatures, het beste digitale talent ontwikkelen en een meesterlijke ervaring hebben in Barcelona, ​​we hebben dit alleen van je nodig.

  1. Bijgewerkt CV.
  2. Motivatiebrief waarin je uitlegt: hoe denk je dat de digitale industrie de komende vijf jaar zal zijn en hoe kan je bijdragen aan de digitale transformatie.
  3. Op een gemiddeld / gevorderd niveau van het Engels is noodzakelijk om de Master met succes te volgen. Stuur ons een officiële Engelse certificering of voer de BTS English-test uit.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Barcelona Technology School is a leading education project that empowers the next professionals who will transform the digital industry. BTS is made of talent, a Team of people that want to inspire an ... Lees meer

Barcelona Technology School is a leading education project that empowers the next professionals who will transform the digital industry. BTS is made of talent, a Team of people that want to inspire and help you to generate digital impact. From the strategic advisory board to the staff of professors and former students. Lees Minder