Master in Digital Marketing in Barcelona

Algemeen

Beschrijving van opleiding

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin je educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor intakes in juli en oktober.

Waarom Master in Digital Marketing en E-commerce in Barcelona

programma beschrijving

Digitale marketing is een essentieel onderdeel geworden van marketingmanagement van vrijwel elk bedrijf in elke branche. Master in Digital Marketing in Barcelona helpt studenten het dynamische en complexe veld van digitale marketing te ontdekken en biedt zowel theoretische als praktische kennis.

De belangrijkste gebieden die tijdens het programma aan bod komen, zijn websitebeheer, UX, e-mailmarketing, digitale marketingstrategie en marketingplanning, zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing, leadgeneratie, inkomende marketing, zoekmachine marketing (SEM), online reputatiemanagement, webinars, affiliate marketing, sociale media en e-commerce.

Master in Digital Marketing in Barcelona biedt studenten de vaardigheden die nodig zijn in de sector van digitale marketing en leert hen een geïntegreerd systeem van verschillende communicatiekanalen, platforms, tools en digitale marketingmodellen op verschillende internationale markten te beheren. Master in Digital Marketing in Barcelona heeft tot doel studenten op te leiden en ervoor te zorgen dat ze voorbereid zijn op de uitdagingen van een moderne digitaal getransformeerde internationale economie die multitaskingvaardigheden vereist, het vermogen om te leren en zich snel aan te passen, flexibiliteit en connectiviteit.

Afgestudeerden van Master in Digital Marketing in Barcelona zullen kunnen werken met verschillende elektronische apparaten op verschillende internationale markten. Ze verwerven analytische vaardigheden en een hoog niveau van expertise in big data-analyse, communicatieve vaardigheden en culturele intelligentie, ondernemersgeest en innovatieve probleemoplossing, en geavanceerde management- en leiderschapsvaardigheden.

De Master in Digital Marketing en E-commerce in Barcelona is ontworpen om studenten voor te bereiden op zeer competitieve marketingprofessionals in deze snel evoluerende zakelijke omgeving. Studenten van Master in Digital Marketing en E-commerce in Barcelona bestuderen digitale marketing en e-commerceconcepten en -strategieën en zetten de technologieën in om deze te gebruiken via workshops, casestudy's en praktische simulaties. Leren van de meest high-tech digitale applicaties die we op de campus beschikbaar hebben, netwerken met professionals in de industrie, en real-world digitale marketingprojecten helpen studenten hun vaardigheden te ontwikkelen.

Master in Digital Marketing in Barcelona. Studenten gaan door een levensveranderende ervaring op zowel persoonlijk als professioneel niveau en treden toe tot de wereld van innovatie en nieuwe carrièremogelijkheden in de internationale digitale marketingomgeving.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Voltijds, ochtenden
 • Locatie - Barcelona (Spanje)

Programma Hoogtepunten

 • Leiderschap in digitaal onderwijs in Spanje.
 • Faculteit met digitale marketing en e-commerce ervaring.
 • Studenten uit 70 verschillende landen.
 • Meerdere bedrijfsbezoeken en praktische kennis.
 • Learning-by-doing onderwijsmethode.
 • Digitale marketeers zijn erg in trek en zijn de meest ingehuurde soort marketingprofessionals.

Doelstellingen van het programma

 1. Ontwikkel een grondige kennis van het gebied van digitale marketing met platforms, concepten, hulpmiddelen en analytische methodologieën die verband houden met het marketinggebied van een bedrijf.
 2. Bied vaardigheden die nodig zijn om een digitale marketingstrategie voor een bedrijf te ontwikkelen en optimaliseren om de kosten te minimaliseren en de efficiëntie van marketinginspanningen van een bedrijf of organisatie te maximaliseren.
 3. De meest technologisch geavanceerde en innovatieve marketingstrategieën leren om de studenten een concurrentievoordeel te geven op de internationale arbeidsmarkt.
 4. Geef een globaal perspectief dat studenten in staat stelt marketingstrategieën en digitale oplossingen te ontwikkelen die effectief en toepasbaar zijn in de digitale omgeving.
 5. Identificeer en ontwikkel talent in ondernemende innovatieve studenten en leer ze hoe ze gemeenschappelijke problemen kunnen oplossen, online tools kunnen toepassen en in het algemeen succesvol kunnen zijn in de digitale bedrijfsomgeving.
 6. Ontwikkel managementvaardigheden door activiteiten die training bieden op het gebied van communicatie, leiderschap, teamwork en creativiteit.

Studie plan

 • Managementcompetenties van Global Leaders.
 • Digitale marketing in de context van marketingmanagement.
 • Digitale marketingcommunicatie.
 • Web- en mobiele marketing.
 • Digitaal recht en de juridische omgeving.
 • E-commerce management.
 • Digitale strategie.
 • Agile Methodologies & Design Thinking.
 • Digitaal marketingplan.

WAAROM GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC.
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine.
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen.
 • AMBTENAAR VAN DE EUROPESE RAAD VOOR ONDERWIJSONDERWIJS (ECBE).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen.
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo.
 • Inzetbaarheid en carrièremogelijkheden | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies.

Carrièremogelijkheden

De Master in Digital Marketing en E-commerce in Barcelona helpt studenten een carrière op te bouwen in deze dynamische industrie.

AFFILIATE MARKETING

Affiliate marketing managers voeren regelmatige prestatieanalyses uit, rapporteren over en monitoren nieuwe kansen in de B2B-omgeving. Deze professionals in dit veld bouwen, ontwikkelen en verbeteren partnerrelaties met huidige en potentiële relaties en onderhouden doorlopende communicatiecampagnes en -promoties.

INBOUND MARKETING

Inkomende marketingmanagers zorgen voor de redactionele kalender van een bedrijf. Deze professionals werken met organische leadgeneratie en ontwikkelen hoogwaardige informatieve inhoud. Ze werken ook met e-mailmarketing en sociale media.

INHOUD

Inhoudsbeheerders bereiden online en offline content voor op sociale media, gidsen en casestudy's, website, e-books, blogs en andere inhoudsitems om de doelgroep aan te trekken, leads te genereren, naamsbekendheid te vergroten en de SEO-prestaties van een bedrijf.

EMAIL RECLAME

Managers voor e-mailmarketing ontwikkelen, analyseren en optimaliseren de e-mailcampagnes van een bedrijf en coördineren hun merkinspanningen via e-mail. Deze professionals zijn verantwoordelijk voor A / B- en MVT-tests, databasesegmentatie en remarketing en andere aspecten van e-mailmarketingbeheer gedurende de hele levenscyclus van de klant om conversiepercentages en verkoopresultaten te maximaliseren.

ZOEKMACHINE MARKETING (SEM)

SEM-managers zijn verantwoordelijk voor het maximaliseren van de return on investment van een bedrijf in campagnes voor betaalde zoekresultaten. Ze voeren tests uit, volgen, verzamelen en analyseren gegevens en werken aan de lopende rapportering. SEM-managers beheren SEM-budget, campagnekosten en prognoses en plannen SEM-uitgaven voor toekomstige perioden.

DIGITALE STRATEGIE

Digital marketing strategen identificeren doelstellingen en doelen voor verschillende producten of diensten en merk in het algemeen en plannen de overeenkomstige acties en ontwikkelingsbenaderingen om deze doelen te archiveren en deze doelen te bereiken. Digital marketing strategen hebben een gevorderde kennis van SEM / SEO en sociale media.

SOCIAL MEDIA MANAGER

Socialemediamanagers zijn verantwoordelijk voor het behoud van de identiteit van het merk op sociale media en het beheer van de socialemediakanalen om merkbekendheid en een positieve online reputatie van het bedrijf op te bouwen. Ze zijn gericht op het betrekken van de online gemeenschap, het behandelen van klantenserviceverzoeken en vragen en het beheren van alle interacties in sociale mediamunities. Social media-managers genereren inkomend verkeer naar de website om leads te genereren en de omzet te verhogen.

E-COMMERCE

E-commerce managers zijn verantwoordelijk voor het online kopen op de website van het bedrijf. Ze zorgen voor traffic naar de website en zijn betrokken bij de ontwikkeling van een digitale merkidentiteit en digitale reclame. E-commerce managers zijn gericht op het maximaliseren van de online verkoop. Professionals op dit gebied moeten een hoog niveau van expertise hebben op het gebied van digitale marketing, Google-analyse en webontwerp.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

SEO-managers zijn verantwoordelijk voor het verbeteren van de zichtbaarheid van een website op een zoekmachine door verschillende technische digitale strategieën toe te passen. De missie van een SEO-manager is om de algoritmen van populaire zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing te slim af te zijn en meer hoogwaardig verkeer naar de website te brengen. SEO-specialisten zijn momenteel erg in trek op de arbeidsmarkt.

DIGITALE MEDIA KOPEN

Kopers van digitale media zijn verantwoordelijk voor de aankoop van verschillende soorten digitale advertenties voor een bedrijf. Ze analyseren en evalueren meerdere online platforms, websites en netwerken om te bepalen waar het grootste deel van het verkeer voor hun doelmarkt ligt. Kopers van digitale media moeten beschikken over communicatie-, onderhandelings- en onderzoeksvaardigheden.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lees meer

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder