Master In Digital Feature Film Production Program

Filmbase

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master In Digital Feature Film Production Program

Filmbase

Over het Digital Production Film Production Program

Digital Feature Film Production Program

Echte filmeducatie

Filmbase biedt een unieke, op de industrie gerichte masteropleiding, gericht op het voorbereiden van filmmakers op de realiteit van het schrijven, ontwikkelen, pitching, produceren, opnemen, bewerken, plaatsen en distribueren van speelfilms in digitale formaten.

Belangrijkste functies

 • Ons programma in Digital Feature Film Production is een flexibele cursus die is ontwikkeld om professionals uit de industrie die geïnteresseerd zijn in speelfilmproductie te ontwikkelen.
 • Onze studenten leren direct van ervaren filmmakers in Ierland en het Verenigd Koninkrijk.
 • Onze studenten gebruiken de nieuwste standaarduitrusting.
 • Industrie-integratie is een kernkenmerk van dit programma.

Waar het om gaat

Het Digital Production Film Production Program is een opwindende en innovatieve cursus die studenten zowel creatieve als technologische vaardigheden biedt voor toekomstige rollen in de digitale filmproductie en de creatieve industrie.

Onze filosofie is om technisch specialisme en creatief professionalisme te voeden door onderzoek en praktische productie.

We willen innovatieve denkers voortbrengen die in staat zijn om originele filmproducties te maken, mogelijk gemaakt door een groeiend en beter begrip van digitale technologie.

Toegang van studenten tot digitale camera's, apparatuur voor filmmaken en postproductiefaciliteiten zullen deze mix van hedendaagse technische vaardigheden en technieken ondersteunen, die studenten zullen informeren en voorbereiden op een toekomst in praktische filmproductie.

Wat doe je

De digitale film makende component van de cursus bestudeert de theorie en praktijk van digitale filmproductie en is ontworpen om extreem hands-on en praktisch te zijn. Studenten zullen een aantal individuele en groepsfilm-gebaseerde projecten produceren in verschillende modules, met als hoogtepunt de productie van een volledige langspeelfilm. Deze programma's zijn ontworpen om bij te dragen aan een kwalitatief hoogwaardige portfolio van werken bij het afstuderen.

Het Digital Production Film Production Program vereist bewijs van het vermogen om geavanceerde productienormen te bereiken. Supervisors met ervaring in het produceren van speelfilms helpen studenten bij het bereiken van hun doelstellingen om een ​​lange film te maken. Studenten zullen duidelijk hun toegenomen kennis van technologie en hun begrip van het maken van speelfilms en marketing- en distributiestrategieën aantonen. Om deze resultaten te bereiken, is de mate afhankelijk van een productieploeg die functioneert als een autonome en onafhankelijke eenheid.

Uw werk tijdens de duur van dit programma vereist een belangrijk element van onafhankelijke ontwikkeling en onderzoek, gelieerd aan groepswerk en individueel projectwerk zoals vereist. Naast je lopende werk zul je ook formele lezingen bijwonen die worden aangeboden door filmacademici, deskundige beoefenaars, industriestrategen en sleutelfiguren uit de film- en omroepwereld in Ierland en daarbuiten.

Studenten hebben volledige toegang tot de bibliotheek en leenrechten via de Dublin Business School (campus Aungier Street) en de bronnenbibliotheek van het Irish Film Institute.

Extra kansen

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​facultatief bedrijfsbezoek aan Londen te ondernemen om contacten te leggen met belangrijke industriestatussen, distributeurs, verkoopagenten en postproductiefaciliteiten.

Mogelijkheden om de Europese Filmmarkt op het Filmfestival van Berlijn in februari te bezoeken, zullen worden gefaciliteerd. Dit biedt studenten een unieke kans om belangrijke professionals uit de hele wereld te ontmoeten en om de filmmarkt in actie te zien.

Studenten hebben toegang tot branche-evenementen en panels op een selectie van Ierse filmfestivals. Studenten worden aangemoedigd om te profiteren van de extra leer- en netwerkmogelijkheden die op deze evenementen worden geboden.

Fact File

 • Locatie: Filmbase , Curved Street, Temple Bar, Dublin 2
 • Cursusbegin: september 2018
 • Cursusduur: 1 jaar voltijds
 • Aanwezigheid: voltijds
 • Toelatingseisen: Normale eisen zijn minimaal een tweede graad graad of equivalent. Als u niet aan het bovenstaande voldoet maar over voldoende relevante ervaring beschikt, zal uw aanvraag in aanmerking worden genomen, op voorwaarde dat u de universiteit tevredenstelt dat u in staat bent om te reageren op de uitdaging van postdoctoraal werk.
 • Toepassing: Aanvragers moeten zich rechtstreeks wenden tot Filmbase . Zie de pagina Hoe toe te passen voor meer informatie.
 • Aanbestedende instantie: University of West Scotland (UWS)
 • Kosten: € 6.450 (inclusief registratiekosten)
 • Andere opmerkingen: toepassing garandeert geen toegang tot het programma. Het aanvraagproces kan een interviewfase bevatten.

Hoe aan te vragen

Algemene toepassingen

Expressies van interesse worden momenteel uitgenodigd door potentiële studenten. Potentiële kandidaten worden gevraagd contact op te nemen met Filmbase om de cursus te bespreken voordat ze een aanvraag indienen. Toepassingen kunnen een interviewfase inhouden. *

Industriële toepassingen

Filmmakers die al een functiefilm hebben voltooid in een professionele hoedanigheid, kunnen een aanvraag indienen om hun vorige werk voor cursusdoeleinden te laten valideren. Filmmakers die op die basis solliciteren, kunnen de Masters-kwalificatie verdienen na voltooiing van een Creative Media Project en bepaalde academische modules. In dergelijke gevallen zijn lagere cursuskosten van toepassing.

Beroepsbeoefenaren in de industrie die geïnteresseerd zijn in het solliciteren, moeten contact opnemen met Alan Fitzpatrick, Filmbase Director, als eerste aanspreekpunt voor deze cursus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op February 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,450 EUR
Locations
Ierland - Dublin
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Ierland - Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
€ 6.450 (inclusief registratiekosten)
Videos

Filmbase Presents

Green Feature Filmmaking at Filmbase