Master in Digital Business

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

COVID-19 reactie:

Stel je studieplannen niet uit. Begin je educatieve reis door je in te schrijven op onze online campus en kom in de herfst of winter naar Barcelona of Madrid. Blended learning is beschikbaar voor intakes in juli en oktober.

Waarom Master in Digital Business

 • Bestudeer Digital Business aan een Business School waar "Digital" de kern vormt. GBSB Global is de enige instelling voor hoger onderwijs in Spanje die door Microsoft is erkend als leider in digitaal onderwijs.
 • Verkrijg een differentiële kwalificatie met Microsoft Imagine Academy - GBSB Global bereidt studenten voor op het voldoen aan de vraag van de markt naar digitale technologieën.
 • Kies je studietraject - Word een digitale ondernemer of draag bij aan de digitale strategieën van een bestaande organisatie.

programma beschrijving

De Master in Digital Business is verreweg het meest relevante en innovatieve masterprogramma voor de uitdagingen waarmee professionals tegenwoordig worden geconfronteerd. Door een veelvoud aan lesmethoden te gebruiken - alles van casestudy's tot industriële bezoeken, workshops en meer - leren studenten om veranderingsagenten te worden in de digitale arena met een wereldwijde visie die overdraagbaar is naar markten over de hele wereld.

De cursussen van het programma zijn zeer uitgebreid en omvatten onderwerpen als e-commerce, het ontwerpen van digitale bedrijfsmodellen, sociale netwerken, SEO / SEM-strategieën, webanalyse, mobiele marketing en meer. Er worden keuzevakken aangeboden, zodat studenten het programma kunnen afstemmen op hun behoeften als ondernemer, voor degenen die ondersteuning willen bij digitale starttechnieken of als een zakelijke professional die de transformatie van een bedrijf wil stimuleren. GBSB Global Business School Master in Digital Business van GBSB Global Business School bereidt studenten voor op de uitdagingen van de veranderende zakenwereld.

De Master in Digital Business helpt studenten om te concurreren in een sterk gedigitaliseerde economie en leert de competenties die hen een voorsprong geven op hun leeftijdsgenoten. Master in Digital Business helpt studenten om de leiders te worden van de transformatie van de moderne zakenwereld. Dit masterprogramma dat in Spanje wordt aangeboden en volledig in het Engels wordt gegeven, biedt de studenten het meest uitgebreide en innovatieve onderwijs dat er is.

De Master of Science in Digital Business begeleidt studenten bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden en gespecialiseerde kennis die hun inzetbaarheid bij afstuderen vergroten. De faculteit is zeer divers, zowel in hun nationaliteiten als in de branche, dus studenten hebben de zeldzame kans om les te krijgen van zeer succesvolle bedrijfsleiders die een passie hebben voor het begeleiden van studenten op hun pad naar succes.

Ook onder de klasgenoten zal er geen tekort zijn aan diversiteit; Met studenten uit meer dan 65 landen over de hele wereld zullen de deelnemers aan dit programma interculturele vriendschappen, unieke netwerkmogelijkheden en cruciale vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om te slagen in de wereld van digitaal zakendoen. Er is geen limiet aan het succes dat u kunt behalen door een Master in Digital Business te behalen

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Fulltime, ochtenden en middagen
 • Locatie - Barcelona

Programma Hoogtepunten

 • Twee studiewegen: Digitaal opstarten of bedrijfsuitdagingen.
 • Faculteit met industrie-ervaring.
 • Bedrijfsbezoeken.
 • Studenten uit meer dan 70 verschillende landen.
 • Exclusieve toegang tot Digital Business, Startup & Tech Events.
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal.
 • Carrièremogelijkheden bij enkele van de beste digitale en technologische bedrijven.

Doelstellingen van het programma

 1. Ontwikkel kennis die verband houdt met een digitale omgeving die een diep begrip omvat van concepten, tools en digitale technologieën met betrekking tot verschillende functionele gebieden van een bedrijf.
 2. Leer hoe u een bedrijf digitaliseert en online wereldwijde bedrijfspraktijken kunt optimaliseren om de efficiëntie van een bedrijf of organisatie uit te breiden of te verbeteren.
 3. Bied het nieuwste op het gebied van technologische vooruitgang en innovatieve bedrijfsstrategieën om professionals te ontwikkelen met een concurrentievoordeel op de internationale arbeidsmarkt.
 4. Ontwikkel een globaal perspectief om digitale oplossingen en bedrijfsstrategieën te creëren die effectief en toepasbaar zijn in de digitale omgeving.
 5. Ondersteun ondernemende studenten en leer ze hoe ze online bedrijven kunnen opbouwen, veelvoorkomende uitdagingen kunnen oplossen en over het algemeen succesvol kunnen zijn op digitaal gebied.
 6. Verbeter managementcompetenties door activiteiten die training in teamwork, leiderschap, communicatie en creativiteit bieden.

Studie plan

 • Managementvaardigheden van wereldwijde leiders.
 • Digitale bedrijfsmarketingstrategieën.
 • Procedurele strategieën in Digital Business.
 • Tactisch beheer van digitale bedrijven.
 • Digitaal recht en wettelijke rechten.
 • Agile Methodologies & Design Thinking.

Studie tracks

 • Een digitale startup maken: een professioneel businessplan strategisch plannen, schetsen en regisseren vanaf het eerste plan voor een digitale startup.
 • Uitdagingen voor digitaal zakendoen: ondersteun uw bedrijf, pak het digitale transformatieproces aan en bied waardevol inzicht om de doelen te bereiken.

WAAROM GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met internationale accreditatie van ASIC.
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine.
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen.
 • AMBTENAAR VAN DE EUROPESE RAAD VOOR ONDERWIJSONDERWIJS (ECBE).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen.
 • Focus op innovatie | Van lesmethoden, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgevingen, het draait allemaal om innovatie en het uitdagen van de status quo.
 • Mogelijkheden voor inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies.

Werkgelegenheid en carrièremogelijkheden

Bereid je voor om een van de vele bedrijfssectoren over de hele wereld te betreden met opmerkelijke voordelen. Met een diploma hoger onderwijs in digitaal zakendoen, zul je veel deuren openen om je droomcarrière te vinden en te werken in het land van je keuze. Afgestudeerden van GBSB hebben werk gevonden bij topbedrijven over de hele wereld. Net als alumni van GBSB, zou je kunnen werken bij Apple, SAP, Deloitte en nog veel meer. Met de juiste opleiding, training en netwerken zijn de mogelijkheden om uw toekomstige carrière op te bouwen eindeloos.

Digitale Strategie

Digitale marketingstrategen streven ernaar om specifieke statistieken en doelen te bereiken die het merk voor zijn producten of diensten stelt. Professionals in deze sector moeten zeer geavanceerd zijn in SEM / SEO-strategie, sociale media en een goed begrip van hoe ze het merk digitaal kunnen verbinden met de juiste consumenten.

Sociale media

Social media managers onderhouden de social media kanalen van een bedrijf om naamsbekendheid en een positieve online reputatie op te bouwen. Professionals op sociale media betrekken ook de online gemeenschap, behandelen verzoeken om klantenservice en beheren in het algemeen alle inhoud en interactie in online mediagemeenschappen. Hun inspanningen worden gedaan om inkomend verkeer naar de sites te genereren om uiteindelijk leads te verzamelen die later kunnen worden omgezet in verkopen.

E-Commerce

E-commerce managers beheren de online inkoopsite voor een bedrijf. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van een digitale merkidentiteit, het lanceren van aansprekende digitale reclametactieken, het genereren van verkeer naar de website bij de juiste doelgroep en uiteindelijk het verzamelen van zoveel mogelijk website-verkopen. Zakelijke marketingvaardigheden, bekendheid met technologie en analyses en webontwerpvaardigheden zijn gangbaar bij e-commerce managers.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

SEO-specialisten gebruiken verschillende technische digitale strategieën om de zichtbaarheid van een website in een zoekmachine te vergroten. Deze professionals zijn zeer bedreven in specifieke tactieken die ontworpen zijn om de algoritmen van populaire zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing te slim af te zijn. SEO-specialisten zijn zeer gewild in de professionele sector omdat hun vaardigheden uniek en van vitaal belang zijn voor het online succes van een bedrijf.

Digitale media kopen

Kopers van digitale media zijn verantwoordelijk voor het kopen van advertenties voor een bedrijf in online communities. Ze moeten beoordelen waar het grootste deel van het verkeer voor hun doelgroep ligt, of het nu op sociale mediakanalen is, online publicaties, blogs, enz. Sterke onderzoeksvaardigheden, evenals communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, zijn een must voor deze posities.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

GBSB Global Business School is an internationally accredited business school in Spain and Malta that provides business education in English to students from around the world and prepares future gradua ... Lees meer

GBSB Global Business School is an internationally accredited business school in Spain and Malta that provides business education in English to students from around the world and prepares future graduates to launch a successful career globally. GBSB Global Business School supports high standards in business education validated by numerous international accreditation bodies. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Birkirkara + 2 Meer Minder